Makeup must haves, kan du ikke være uden

Ser temmelig er hårdt arbejde, fordi du er nødt til at se, hvad du spiser, motion regelmæssigt, tage sig af din hud. Enhver kvinde har brug for ekstra hjælp i at bevare hendes udseende, og det er derfor, makeup er her.

Makeup must haves dig canand # 8217 t være uden

I dag skal vi til at gå gennem makeup Essentials, opdele dem i få kategorier. Dette vil hjælpe dig reorganisere din makeup, minde dig, hvilke produkter du skal købe, og hvilke der er en egentlig nødvendighed.

Først og fremmest, jeg fik dette tip fra en professionel make-up artist, mens jeg var en teenage-model. Tag to makeup sager, én til dit daglige brug og den anden for dramatiske, fest ser ud. For eksempel sort mascara er en dagligdags skal have, mens lilla man ikke er. Mens du kan bære smokey eyes overalt, skal du gemme neon øjenskygger til rockkoncerter eller skøre fødselsdage. Vores opgave er at finde ud af, hvilke produkter tilhører på makeup sagsnummer en, så lad os starte med fundamenter og pulvere.

Face

Du skal kende din hudtype og købe et fundament ifølge denne. Det er simpelt, bare gå til Sephora eller ethvert sted hvor du kan købe kvalitet gør op og spørge salgs kvinder til hjælp. Når du finder hvilken hudtype du har, er du nødt til at finde et perfekt produkt. Du behøver ikke at holde sig til kun ét mærke, og hvis noget ser godt ud på din hud, betyder det ikke, en anden skal bruge det også.

Når du har fundamentet, er det tid til concealer, fordi det er en perfekte våben til at skjule mørke rande omkring øjnene og et pulver eller bronzer, afhængigt af hvad du foretrækker. Det virker som en masse, men det er faktisk en rutine. Undgå produkt baseret på olie og altid vælge dem med SPF. Fonde og pulvere giver ikke kun et bedre udseende, men de vil også beskytte din hud mod sol, vind og luft forureninger.

 • Concealer (elizabetharden.com)
 • Dolce & Gabbana Bronzing Powder (harrods.com)
 • Yves Saint Laurent Matte Touch Compact Foundation (barneys.com)
 • Estée Lauder Compact (saksfifthavenue.com)

Lips

Hvis dine læber har små revner, vil intet se godt på dem. Derfor er en læbepomade er et must have. Du skal bruge det dagligt, ligesom dag eller nat cremer. Når din hud er ser godt ud, du har brug for mindre makeup. Nu vi alle er forskellige, men enhver kvinde bør finde en perfekt nuance af rød læbestift, fordi det er en tidløs klassiker.

For det andet, du har brug for en lip gloss. Du kan bære den overalt, med eller uden læbestift, men holde sig til dem, som ikke er fedtet. Du ønsker at have læber der skinner, for ikke at se ud som du forkælet olie på dem. Også, du har brug for en læbe blyant eller lip liner, til at korrigere mangler i formen på dine læber. Du behøver kun den ene, der er detarminated af din hud og læbe farve.

 • Nars Matte Lip Pencil (johnlewis.com)
 • Af Terry Terrybly Shine Lip-gloss (barneys.com)
 • Sara Happ Lip Scrub (nordstrom.com)
 • Armani Lipstick (barneys.com)
 • Yves Saint Laurent Shimmering Lip Gloss (yslbeautyus.com)
 • Dior Nude Lipstick (nordstrom.com)
 • Shea Lip Balm (debenhams.com)

Øjne

En palet af basale øjenskygger er et nyttigt produkt, men intet slår den storslåede virkninger, som mascara giver. Hold dig til sorte eller brune farver, hvis du er bleg blondine. Husk, at du nødt til at erstatte din mascara hver 6. måned, fordi det er, hvor længe de sidste, når de åbnes. Du kan krølle dit øje piskeslag, men det er valgfrit. Men en god sæt makeup pensler er ikke og du har brug for at rense dem op med jævne mellemrum, skal du vaske dem kun med vand, og lad dem tørre på et stykke køkkenrulle.

Det er yderst vigtigt, at noget, der går tæt på dine øjne er ren, fordi huden omkring dem er meget følsom, ligesom øjne. Et sort farveblyant eller eyeliner vil gøre spekulerer på dine øjne, men lad os ikke glemme øjenbryn. Du er nødt til at have dem plukket mindst en gang om måneden, og du kan bruge en speciel blyant til at rette dem.

 • Nars Eyeliner (liberty.co.uk)
 • Lancôme Hypnôse stjerne Mascara (johnlewis.com)
 • Bobbi Brown Basic Brush Collection (johnlewis.com)
 • Max Factor Smokey Eye Effect Eye Shadow (nelly.com)
 • Cle de Peau Beauté Eyebrow Pencil (neimanmarcus.com)

Kinder

Compact blush er let at bruge, hvis du har den rigtige børste. Dog kan cremet og flydende dem se endnu bedre, men du nødt til at praktisere, hvordan man bruger dem. Den største fejl kvinder gør, er valget af farve. Det skal se naturligt, så stenpikker din hud er fair, medium eller mørk, er du nødt til at finde nuancer af pink eller fersken, der vil se underteksterne.

Ellers kan du ligner du arbejder i et cirkus. At vælge den rigtige nuance af blush er formentlig den største af alle makeup udfordringer, men når du er i tvivl, så spørg fagfolk.

 • Guerlain Terracotta Blush (bloomingdales.com)
 • Yves Saint Laurent Gel Blush (yslbeautyus.com)
 • Le metier de Beauté Kabuki Brush (saksfifthavenue.com)
 • M • A • C Mineralize Blush Duo (nordstrom.com)

Alt dette kunne lyde som det er for meget, men det er faktisk ikke. Så for at tilfredsstille dine daglige makeup behov, du har brug for det rette fundament, kompakt pulver, mascara, eye blyant eller eye liner, nogle blush og lip-gloss eller læbestift. Hold dig til neutrale og naturlige farver, og investere i visse produkter, især fonde.

Del ikke din makeup, men hvis du gør, så sørg for at rense det op for at undgå infektioner. Hvis du vil have nogle ekstra råd om makeup til særlige lejligheder, holde læsning google.com og føle sig fri til at bede om vores hjælp.

Aktuelle artikler