Nemme tips og tricks til den perfekte kat øjenmake up

Hvis du ønsker at tilføje et strejf af mystik og glamour til din make up rutine, bare fløj din eyeliner lidt i hjørnerne af dine øjne, gøre dine øjne kattelignende og gøre dine vipper længe. Kan du lide tanken? Derefter finde ud af alle de tips og tricks til den perfekte kat øjenmake up på ét sted, bare være forsigtig aldrig at løbe ud af eyeliner igen, fordi du vil føle nøgen.

Nemme tips og tricks til den perfekte kat øjenmake up

Cleopatra, Brigitte Bardot, Marilyn Monroe, Amy Winehouse, Alexa Chung - udover berømmelse, hvad er en anden ting, som de har til fælles? Perfekt eyeliner ansøgning færdigheder eller mindst have fuldkommen kunstnere, men deres øjne looky perfekt, alligevel.

Og hvis du tror, ​​det er kun passende for aftenen, du er forkert. Ja, der er det mørke, røgfyldte, lummer, kat øje for aftenen, men hvis det gøres ordentligt, er det hensigtsmæssigt for dagtimerne, og det kan være en ting, der gør dig anderledes. Så når jeg ser en pige med perfekt foret øjne og perfekt vingede eyeliner, der siger girl power, en modig, eventyrlysten ånd. Fordi være sikker på, at selv om alle kan sætte dette udseende på, ikke alle kan trække det.

På den ene side blot nogle mennesker ville ikke ønsker at bære dette look. På den anden side dem, der behøver at perfektionere det få brug for det, har lyst til det, og i sidste ende de bliver afhængige. Men når du mestrer teknikken, er det nemt at få knyttet og kat øje er alt, hvad du ønsker. Det tager det rigtige produkt, og nogle praksis og tålmodighed, og absolut nogle store inspiration.

Så her er nogle instruktioner og tips til begyndere, nogle nye tricks til veteranerne, og nogle inspiration for alle.

Hvad du har brug for

Glem alt om den blyant, der har været i din make up taske til aldre, vil det ikke gøre. Blyanter er normalt for tør for denne type udseende, og du vil ikke være i stand til at få en præcis linje den rigtige farve. Du kan finde en blødere blyant, hvis du ønsker, men som regel en tendens til at plette og efterlade et mærke på den højere del af dit øjenlåg, når du åbner dine øjne. Du kan bruge det til praksis, men hvis du vil have de bedste resultater prøve et af følgende:

Gel eyeliner - det er det bedste valg for begyndere, da det er lettere at anvende end den flydende eyeliner. Du får også brug for en tynd eller vinklet pensel.

Flydende eyeliner - denne type er bedst for dem, der allerede har grebet med deres hånd og nogle færdigheder i at anvende eyeliner. Det vil give dig en meget præcis grafisk linje. De sædvanlige farver er sort eller brun, men der er en bred vifte af farver, som du kan vælge imellem.

Q-tips og der fyldes op remover

Hvordan man kan anvende eyeliner

Anvendelse eyeliner kræver øvelse og en rolig hånd. Tage lidt tid, når du ikke er i et travlt med at komme ud af huset. Det er bedst, hvis du lægger dit spejl på et bord eller et sted, hvor du har nok plads til at hvile albuen på og sørg for at lyset er rigtigt.

1.. Lav et par prikker med eyeliner langs din øverste øjenvippe linje. De skal være så tæt på dine vipper som muligt. Start ved den inderste hjørne af øjet og stoppe nogle få millimeter, før den yderste øjenkrog.

2.. Forsigtigt starte forbinder prikker forsøger at gøre linjen så tynd og præcise som muligt.

3.. Når du kommer til den sidste prik svirp linjen op i en vinkel på cirka 45 grader. Du kan gøre det længere, og derefter justere længden med en Q-tip dyppet i make-up remover senere.

4.. Nu starter ved omkring 1/3 af den ydre del af vipperne linje, gøre linjen gradvist tykkere og så, som du kommer tættere på spidsen af ​​vingen, gradvist tyndere igen.

5.. Denne næste trin er valgfrit. Du kan trække i den sidste tredjedel af den nederste vipperne linje, igen så tyndt som muligt, udvidelse af linjen og forbinder det med den vingede del. Sørg for at udfylde i ethvert rum mellem linjerne.

Som med øjenbryn, vil du ikke være i stand til at gøre linjer på begge øjne det samme, som dine øjne er naturligvis ikke den samme form. Målet er at gøre dem så ens som muligt. Du kan bedst opnå dette ved at vippe hovedet tilbage og kigger på spejlet med dine øjne næsten lukket. Dette vil hjælpe dig med at vurdere længden og vinklen på vingen.

Det er det grundlæggende. Praksis og med tiden, som du får mere selvtillid, vil du udvikle din egen stil og perfekt en unik teknik.

Men hvis du stadig har brug for en enklere forklaring, kan du prøve en af ​​følgende to tricks.

Trekanten trick

1.. Start ved den yderste hjørne af øjet, den linje, der følger vinklen på din nederste øjenvippe linje tegne, som en forlængelse af den nederste øjenvippe linje. Gør det på begge øjne så linjerne matcher.

2.. Nu starter ved spidsen af ​​vingen linje, tegne linjen tilbage til dit øjenlåg. Udfyld den lille trekant med eyeliner.

3.. Endelig gør hjørnet mellem vingen og på vipperne linje rundere.

4.. Når du har den bevingede del, linje hele vipperne linje eller bare den ydre tredjedel.

Den tape trick

For dette trick skal du tape, som du vil oprette en skabelon. Du får stadig brug for en rolig hånd, men med denne skabelon, vil du ikke brug for så meget tid til at forsøge at matche linjer på begge øjne.

1.. Dette er meget vigtigt! Før du starter, holde båndet på bagsiden af ​​dine hænder et par gange, så den mister noget af limen. På den måde vil det ikke holde så hårdt for din hud, og det vil være lettere at skalle og vil ikke såre den blide hud omkring øjnene.

2.. Så tage et stykke tape og sæt den fra det inderste hjørne af øjet over din øverste låg.

3.. Tag den anden mindre del af båndet, og holde det fra den ydre hjørne af øjet opad, så den følger din naturlige nederste øjenvippe linje. De to bånd bør skærer på ét punkt.

4.. Nu, skal du udfylde den lille skabelon, du har lavet, og forsigtigt fjerne tapen.

Det eneste problem med denne teknik er, at den linje, og vingen vil være meget tyk, så hvis du ønsker at gøre en mere diskret kat eye ser du skal bruge trekanten trick.

Cat eye gøre op for forskellige øjne figurer

Vi er alle forskellige og unikke, men vi bør alle have to vigtigste mål, når sætte på make up. Den første er at have det sjovt. Og den anden er at spille op vores naturlige funktioner. Nu, her er nogle råd om, hvordan man får optimal look til dit øje form, mens du spiller med katten øjenmake up.

Bredt sæt Eyes - Målet er at gøre dine øjne ser tættere og du kan opnå dette ved at starte linjen fra den inderste øjenkrog. Og også huske, at mørke farver gør tingene synes tættere, så altid vælge mørkere eyeliner og øjenskygger.

Luk sat øjne - at gøre øjne ser bredere sæt bør du kun linje den ydre hjørne af dine øjne, eller gøre linjen meget tynd på den inderste hjørne og gradvist tykkere fra anden tredjedel af vipperne linje.

Små øjne - hvis dine øjne er små, er det bedst at undgå meget tyk og tung eyeliner. Men du kan få dem til at synes større ved foring vandledninger (indre øjenvippe linje) med en hvid blyant.

Mandelformede øjne - line kun den øverste pisken linje, og hvis du vil, kan du line den nederste vandlinjen.

Runde øjne - line kun de ydre to tredjedele af de øvre og nedre lash linje og dine øjne vil fremstå mere oval. Også hvis du ikke tilslutter linjerne ved den yderste hjørne det vil efterlade dine øjne mere åbne.

Asiatiske øjne - for denne form, kan du følge anvisningerne for de mandelformede øjne.

Dagen og om natten cat øjenmake up

Hvis du er hooked på dette look, og ønsker at bære vingede eyeliner hele dagen, hver dag, her er en nem rutine at følge for dit dagtimerne fyldes op.

Daytime - Hvis du ønsker at bære katten øjet ser i løbet af dagen, er det bedst at tone det lidt ned.

1.. Start med din sædvanlige rutine: primer, foundation, concealer. Du får brug for en vis form for primer på dine øjenlåg, før du anvender liner at holde det fra udtværing og gøre det vare længere.

2.. Linje dine øjne ved hjælp af en af ​​de teknikker ovenfor. Hold din albue på en stabil overflade, tilt dit hoved tilbage og forsøge at gøre linjer så ens som muligt.

3.. Det er bedst, hvis du forlader den nederste øjenvippe linje bare at holde udseendet enklere.

4.. Påfør en cremet, let øjenskygge over hele øjenlåget.

5.. Tilføj et lag mascara.

6.. Og endelig tilføje nogle blush og en lys læbestift eller lip gloss, eller blot nogle læbepomade.

Dette er en enkel, men effektiv dagtimerne look. Cat øjne for dagen lyder måske en smule for meget, men det er det ikke. Du vil se unik og interessant. Med tiden vil du være i stand til at oprette din egen make up rutine. Men de bedste ting om dette look er, at du nemt kan forvandle det til en effektiv natlig look.

Nighttime - Du kan gå fra arbejde lige til en fest med et par små tweaks på dit ansigt, at omdanne din dagtimerne kig ind en aften look.

1.. Først forlænge fløj en lille smule for at tilføje mere drama.

2.. Afhængig af formen på dine øjne, linje den nederste vipperne linje og vandledninger til at tilføje mere dybde til dit look.

3.. Tilføj nogle mørke skinnende øjenskygge over øjenlågene.

4.. Udfyld dine øjenbryn, men ikke gøre dem alt for mørke, fordi det element der allerede er i din eyeliner.

5.. Du kan tilføje nogle flere blush og læbe farve, men vær forsigtig med ikke at overdrive det, eller dit ansigt vil ende med at ligne en maske.

Selvom det punkt af natten look er at tilføje mere fyldes op, huske på, at mindre er mere.

Cat eye inspiration

Og i sidste ende, om du beslutter at gøre en subtil kat øje som Alex, eller lidt mere sexet a la Brigette og Marylin, eller at in-your-face udseende Amy Winehouse, inspiration er alle omkring dig. Du kan finde den i vintage billeder, film fra 60'erne, eller du kan finde mere moderne version på tv eller landingsbaner. Bliv inspireret, derefter praksis og endelig at oprette din egen stil. Og uanset hvad du nyde processen og dele det sjovt med dine venner!

Aktuelle artikler