Sådan ansøger rød læbestift perfekt

Du ønsker at se glamourøse, men din røde læbestift får dig til at ligne Joker? Må ikke bekymre dig, vi er her for at redde dig fra en make up katastrofe! Her er hvordan du kan anvende rød læbestift perfekt.

Sådan ansøger rød læbestift perfekt

Du kommer ud og du ønsker at se uimodståelig, du ved, at rød læbestift vil give dig, at sexet gammeldags Hollywood-glamour look, som ingen mænd kan modstå det, du anvender det, men det ser ud som du lige har spiste kirsebær. Der er endda nogle røde læbestift på tænderne. Du tager det ud og anvende det igen, stadig ikke er perfekt. Du er begyndt at miste din nerve og overveje at give op hele glamour look. Stop!

Vi vil fortælle dig, hvordan du anvender rød læbestift perfekt:

1.. Vælg en nuance

Først vælge en nuance, der komplimenterer din teint. Hvis du vælger en forkert nuance, vil du ende med at se alt for bleg eller for billig. Heldigvis er der mange nuancer eller rød læbestift til at vælge fra, og du kan altid teste en nuance, før du køber det. Altid købe en resistent rød læbestift.

2.. Påfør lip liner

Brug ikke rød lip liner, hvis det ikke er nøjagtig den samme nuance som læbestift. Det er meget sikrere at bruge lip liner af en skygge af dine læber eller én nuance mørkere. Lip liner bruges til at skitsere dine læber. Må ikke trække den mere end 1 millimeter over din læbe linje, eller du vil ende med at se latterligt.

3.. Påfør læbestift


Det ville være bedst at bruge en pensel, fordi det giver præcision, som er af allerstørste betydning, når de anvender rød læbestift. Tag dig god tid. Start fra ydersiden af ​​dine læber, anvender børste over lip liner.

4.. Lip gloss

Hvis din resistent læbestift efterlader dine læber ser tør, kan du anvende nogle lip gloss over det. Lip gloss kan være rosa eller med en svag gylden glød for at give din læbestift et lille twist.

5.. Medbring din læbestift med dig

Du skal have din læbestift i din pung just in case. Du kan have middag og / eller nogle drikkevarer kan farven falme så du bør genanvende det. Igen vil det være bedst at bruge en pensel.

Det er vanskeligt at anvende rød læbestift, så måske skulle du øve derhjemme. Praksis vil give dig nødvendige rutine og dine hænder vil ikke ryste i frygt, hver gang du har brug for at anvende det.

Tjek denne store video om anvendelse rød læbestift, skulle det hjælpe:

[Læs: Rød er den nye sort ]

Aktuelle artikler