Smoky eye tutorial til blue eyes

Så er du ramme klubberne i weekenden? Og du ønsker at blænde alle, der er til stede. Nå, med en stor røget øjet og den dejlige blå nuance i dine øjne, er det blændende vil være et stykke kage. Her er 5 tips hvordan man kan hæve røg, når du indtaster et værelse kun ved at gøre en stor tilrøget øjet.

Smoky eye tutorial for blå øjne

1. Tip

Hvad de fleste piger er forkert om, når de har blå øjne er farven på skyggen, de skal bruge. Kontrasten til blå er ikke sort - det er faktisk brun. Sort mascara og sort øjenskygge vil kun gøre dig se trampy eller bedste fald som en emo kid. Og ingen kan lide emo kids.

Du bliver nødt til øjenskygge og en kohl blyant eller for drama effekt en eye liner. Selvfølgelig er mascara et must.

2. Tip

Skjul spor af søvnløse nætter. Brug concealer til at skjule dine under øjet poser. Selvfølgelig skal du gøre dine øjenbryn. Hvis de er at tynde, anvende nogle øje pande blyant. Jo bedre dine øjenbryn ser, jo bedre det endelige resultat af din make-up rutine. Øjenbryn har en enorm indflydelse på, hvordan du ser ud.

3. Tip

Tegn konturen af ​​dine øjne med din kohl blyant. Bare trække omkring den ydre vinkler for den rette effekt, fordi hvis du trækker hele øjet det vil kun gøre dine øjne ser mindre. Og ingen ønsker det. Hvis du går efter flydende eyeliner, så sørg for dine hænder er stadig og ikke usikker. Resten er det samme som for kohl blyant.

4. Tip

Anvende nogle øjenskygge omkring hjørner af dine øjne - der er ingen grund til at bruge en pensel. Du kan bare tvære det på med fingrene. Fingre virkelig er det bedste make-up værktøj nogensinde har lavet! Sæt øjenskygge over øjet blyant.

5. Tip

Selvfølgelig ville alt dette være ubrugelig uden mascara. Påfør en god, tykt lag mascara lige efter at gøre alle de ovennævnte.

Skat, er du nu indstillet til at gå ud! Nu, når du går ud og se alle de bejlere - ikke gnide øjnene, Askepot! Det er alt for real, og det er ikke på grund af dine røgfyldte øjne eller dine fantastiske læber.

Sure, kan øjne og make-up har hjulpet - de altid hjælpe en 'bit. Men det er alt, hvordan de hjælper - de giver dig selvtillid til at skinne din sande indre skønhed, som du har. Alle kan gøre en røget øjet - det er nemt.

Men det er evnen til at se verden og dens bedste visning, med eller uden røg, som vil gøre dig den største skønhed af dem alle, belle af denne kugle, vi kalder livet.

God fornøjelse!

Aktuelle artikler