Top 5 mascaraer værd at købe til sommer

Med sommeren lige rundt om hjørnet er jeg sikker på du er alle spekulerer på, hvordan du kommer til at se den del i sommervarmen. Hvis varmt vejr og makeup ikke arbejder for dig, er der ingen bedre måde at se fantastisk end en simpel twist af mascara tryllestav.

Top 5 mascaraer værd at købe til sommer

Holde dit look frisk og stress fri hele dagen lang. Gør det en dag eller en aften look, vil din mascara helt vise forskellen.

Uanset om du forsøger at nedtone dit look eller spille det op, mascara er must-have i din makeup taske. Dine øjne spiller en stærk rolle i dit daglige udseende, så at vælge den rigtige mascara for dig er meget vigtig.

Nu, med sommeren kommer lige rundt om hjørnet er det tid til at investere i en, der vil holde dig ser fantastisk hele dagen lang! Her er et par forskellige typer af lange slid mascaraer, der vil hjælpe dig med at slå varmen uden at miste din cool.

1.. Estee Lauder overdådige fed volumen løft mascara

Bestående af en tynd pensel og korte børster det kan nå dine vipper fra rødderne og forlænge dem med større præcision. Giver dig subtile volumen og forlænge, ​​dette mascara rydder dine vipper op og giver dig et rent look, der holder hele dagen.

( www.esteelauder.com )

2.. Dior ikoniske high definition mascara

Hvis du vil have lidt ekstra lift til dine vipper er dette et perfekt valg for dig. Med en lidt tykkere formel med en bredere pensel, vil det definere dine vipper til en dramatisk finish. Det er en let skridt at gå fra en dag til nat look på få sekunder. Producerer og holder dine vipper krøllet i timevis.

( www.dior.com )

3.. Maybelline full'n'soft vandfast mascara

Hvis du søger efter et budget venlige mascara til sommer denne ene er den vej at gå. Det bygger op til at give dig en fuld udseende uden at skabe 'fake' lash effekt. Den glider på godt og føles meget lys på dine vipper. Enkel, let og omkostningseffektiv, hvad mere kan man bede om!

( www.maybelline.com )

4.. Lancome hypnose mascara

Denne mascara vil forlænge dine vipper uden klumper. Det kan holde krølle på dine vipper. Det fungerer bedst på naturligt tykke øjenvipper, da det kan være tung for dem med tynde vipper. Men hvis du ønsker at tilføje nogle drama for natten, anvende en anden frakke og du vil få den ønskede effekt.

( www.lancome.com )

5.. Stila evigt din krølle mascara

Hvis du lige har vipper og ønsker det ekstra løft denne mascara er værd at prøve. Det vil du dine øjenvipper den samme effekt af at bruge en øjenvippe curler, men uden den ekstra besvær. Det vil give den krølle, og hold det godt. Staven er designet til at nå selv de mindste vipper. Perfekt til at friske sommer ser du har ledt efter.

( www.stilacosmetics.com )

Da sommeren er det tid til at slappe af og nyde solen, hvorfor bekymre sig om din makeup, når det er let fast! Disse mascaraer vil holde dine øjne ser store på ethvert tidspunkt af dagen. Holde dit look frisk disse mascaraer er sikker på at give dig, at iøjnefaldende ser ingen vil være i stand til at modstå! Nyd pladevat dem piskeslag piger!

Aktuelle artikler