10 fejltagelser kvinder gør i et forhold

Relationer kan være hårdt, har jeg ret? Du forsøger at gå på kompromis, men du ikke ønsker at miste dig selv i det store billede, så fejl på begge dele er temmelig udbredt. Her er de 10 bedste fejltagelser kvinder gør!

10 fejltagelser kvinder gør i et forhold

1.. Udvaskning på

Clinginess, neediness og udvaskning på din partner er den ultimative no-no er, der kan rippe på et forhold til det point of no return. Ingen ønsker en person, der har brug for konstant bekræftelse, opmærksomhed og indsigt i hver eneste lille ting vi gør.

Hvis du var på den modtagende ende af alt det clinginess du ville nok føle kvalt også. Men nogle gange, forårsager af vore tidligere letdowns, eller bare den enorme mængde af attraktion for den fyr, vi kan få en lille smule revet i at ønske at have ham hele for os selv.

Hvis du er skyldig i dette, bedre snap tilbage snart, eller det er en bye-bye forhold!

2.. Være over rethaverisk

Over rethaverisk som i sig til en inkvisitor, hver gang han går et eller andet sted uden dig, at være alt for kontrollerende, jaloux, muligvis fuske i et par på spion missioner, der omfatter hans Facebook-konto, E-mail og telefon, krævende at han fokuserer mere på dig end på hans job / venner... Hvis du ikke kan se dette er ikke sund adfærd, så vi kæmper en allerede tabt slaget her.

Tillid er det vigtigste, hvis der ikke er nogen der er en stor chance for du måske griber ind i alle de aktioner, der er anført ovenfor.

3.. Konstant brokker

Ja, det er rigtigt, det er præcis, hvad det er - brokker. Konstant nagende om hver enkelt lille ting du føler, han har gjort forkert kan virkelig sætte en fugtig på et forhold, tror du ikke?

Sure han formentlig gøre nogle irriterende ting, men skar ham nogle slæk. Han er en simpel menneske, for Guds skyld. Faktisk, skære dig selv nogle slæk - hvorfor har du altid nødt til at korrigere de forkerte gerninger? Slap lidt, før dine klager lægge en reel pres på dit forhold.

Det er okay at nogle gange bare sætte toiletsædet ned dig selv, jeg seriøst ikke engang få, hvad det hele postyret handler om.

4.. Passiv aggression

Indrøm det, vi er alle skyldige i dette.

- Skat er noget galt?
- Nej.
- Virkelig du virker slags forstyrret?
- Det er ikke noget.

Og så hvis han er ligesom 'ok... " får du endnu mere ophidset, fordi han ikke får det, og hvis han holder på presser dig ind i at fortælle ham, hvad der er op du få endnu mere forstyrret, fordi du ønsker at blive ladt alene eller noget. Der er bare ingen måde for ham at vinde denne.

Så hvis du ikke kommunikere dine problemer og spørgsmål, hvad du egentlig gør, er at aftapning op din vrede og på et tidspunkt du taber den.

Og det vil ikke være kønt.

Nu, jeg siger ikke, du skal klage over hver eneste lille ting, men som for de store ting ikke vente for ham at læse dit sind og bare vide, hvad der er galt - du bliver nødt til at fortælle ham.

5.. Ikke lægge ud for din mand

Må ikke spille hovedpine kortet. Det er bare sådan en dårlig undskyldning.

Ja, helt sikkert, ingen er i humør hele tiden, og da forholdet bliver ældre kan det undertiden ske, at sex bliver vist i slutningen af ​​din prioriteringsliste. Med job og andre forpligtelser og ansvar, undertiden måske er du træt, andre gange er du bare ikke har tid. Men at holde dit sexliv sprællevende er meget vigtigt - hvis du lader det dø ud af det er ikke gonna stave godt for dit forhold.

6.. Forsøger at ændre ham

Jeg har for nylig hørt nogen sige noget som 'en kvinde, der gifter sig med en mand, i håb om at ændre ham, end 30 år fra så efter hun lykkedes hendes intention at hun vil se på ham og sige - du er ikke en mand, jeg giftede mig med'.

Betyder det, ramte hovedet på sømmet, eller hvad? Jeg mener, hvis du vil have ham til at ændre, hvorfor er du med ham i første omgang?!

7.. Urealistiske forventninger

Ved du hvad? Jeg faktisk bebrejder Hollywood for denne ene. Hvad alle disse romantiske komedier lærte os, er, at når kærligheden sker det vil være denne knock-you-of-your-fødder-intet-andet-anliggender-you-øjeblikkeligt-know-it's-for-life følelse, som ikke er virkelig altid tilfældet.

I disse film alle hindringer er løst af nogle ud-af-denne verden gestus, og det fungerer altid selvfølgelig. Men det virkelige liv er lidt anderledes, er det ikke? Der vil være modgang, og der vil være tidspunkter, du får lyst til at give op, og der vil være ting, du bliver nødt til at bare slutte fred med henblik på at gøre det alt arbejde.

Forvent ikke et eventyr, være reel og være klar til at arbejde på dit forhold til at gøre det arbejde!

8.. Manglende tillid

Jeg har sagt det før, og jeg står bag det - ingen tillid, ikke nogen sammenhæng. Det er bare den måde, tingene er. Og hvis denne tillid er blevet tilhugget det er meget svært til fuldt ud at få det tilbage. Hvis din mand forrådt din tillid i fortiden, eller du bare har en hård tid at være tillidsfuld med nogen, uanset deres track record, der er noget, du bliver nødt til at vedrøre, før du vil være i stand til at gøre et forhold arbejde.

9.. Kom også komfortable

Kom også komfortable er en fejl mange mænd og kvinder gør i parforhold, og det er en rigtig stor romance morder.

Du kender de par, der ikke lukker døren til badeværelset, når de går på at gøre deres virksomhed? De tror måske, at være det komfortable er stor og lindre, men faktum er, det er bare almindelig for meget. Det dræber al romantik - der er bare nogle ting, du ikke behøver at dele med nogen.

Også på dette notat, gør vi ikke kender alle de kvinder, der er i lange relationer og der har helt stoppet med at tage vare på sig selv?

Det er ligesom - de er så helt sikker deres partner vil elske dem uanset hvad, så de går rundt og leder som en komplet rod. Ikke at indebære det handler om udseende her (hint: det er ikke), men virkelig? Var du kun få klædt op og ren for at få en fyr, og nu, at du har fået ham, at du føler, dit arbejde er gjort? Kom.

10.. Forsage alt andet

Hvis hele dit liv begynder at dreje rundt dit forhold - især hvis dette sker tidligt i forholdet - du kan være på vej til problemer. Mennesker, der får så opslugt deres relationer og gøre fejltagelser fuldstændig vender ryggen til venner, hobbyer, og selv deres job, hurtigt lære forholdsreglerne i denne lægge alle deres æg i én kurv, så at sige.

Hvilket forhold fejltagelser har du gjort i fortiden? Lad os vide.

Aktuelle artikler