21 måder at skrue op en stor sammenhæng

Uanset om du lige har mødt den mand af dine drømme, eller har ramt en stenet plaster i et langsigtet forhold, vil følgende artikel vise dig, hvad man ikke skal gøre for at gøre det muligt for dig at nyde et langt og lykkeligt forhold.

21 måder at skrue op en stor sammenhæng

Vi har alle sagt og gjort ting, vi i relationer, som vi beklager, vi er trods alt alle menneskelige og ingen er perfekt. Men der er nogle surefire måder at alvorligt kludder ethvert forhold, så hvis du vil have dit forhold til sidste, så sørg for at gøre det modsatte til de ting, der er nævnt i denne artikel.

1.. Tal om din ex

Din fyr vil elske noget mere end at være konstant i forhold til din ex. Så gør du sørge for at tale om din ex flamme ved enhver given lejlighed og mindes om alle de gode tider du havde sammen. Åh, og glem ikke at nævne hot sex. For virkelig at imponere din nye mand, du kan endda sammenligne deres genetalia.

2.. Lie

Jo større jo bedre. Måske er der noget, du ikke ønsker at afsløre om dig selv, ligesom din hemmelige børn, sex ændre eller fraseparerede mand. Eller måske du gerne vil foregive du er en person, du er ikke yderligere at imponere din kæreste. Hvis du er i tvivl om hans potentiale reaktion bare ligge, vil han aldrig finde ud af, og selv hvis han gør, så husk de fleste mennesker har ikke noget imod at blive løjet for. Det er en fantastisk måde at opbygge tillid.

3.. Være rethaverisk

Han er din og ingen andens, og du kommer til at sørge for alle kender det. I virkeligheden er han ikke engang "hans" længere. Hvis han ønsker at gå nogen steder uden dig, lad ham ikke, og sørg for at skabe en scene. Hvis han formår at gå ud alene, kræver han kalder dig på en regelmæssig basis informere dig om hans opholdssted, selv om han er på arbejde.

4.. Blive jaloux  

En genial strategi for at sikre, at du skrue op dit forhold er at være konstant jaloux og mistænkte alle for foul play. Jo mere offentlighed dit raserianfald og åbenlys visning af irrationalitet, jo bedre. Så han mener, at han vil bruge tid med sin bedstemor på søndag har han? Nå, du kan kvæle den slags opførsel i opløbet lige væk. Der er intet som irrationel adfærd til at sende din fyr pakning. Hvis du ikke kan lide at gøre de offentlige displays det er okay at sidde derhjemme og koge i stedet. Denne måde kan du gøre op scenarier i dit hoved, som ikke kun arbejder en godbid, men ender med at gøre alle andre føler sig elendigt også.

5.. Være selvoptaget

Du er den bedste, der nogensinde sashayed i dit mands liv, og du skal sørge for at han ved det. Sørg for at du ser i spejlet ved enhver given lejlighed og taler uendeligt om dine mange resultater. Hvis du kan nævne mange kærester du har haft (især hvis det er i tocifrede tal) mere jo bedre. Også når de spiser, så sørg for at i stedet for at nyde dit måltid du vælger over det bare så han ved, hvordan besat du er med din figur. Det er død attraktiv.

6.. Brug følelsesmæssig afpresning

Du kender typen ting, få ham til at føle sig skyldig på nogen måde du kan. Hvis du har gjort noget for ham, gør det klart, at du forventer noget til gengæld. Denne strategi virker rigtig godt, når du har gjort noget for ham, at han faktisk ikke bede dig om at gøre. Og husk, hvis han ønsker en aften ud med sine hjælpere, tigge ham til at bo hos dig, fordi du føler dig ensom / deprimeret / syg. Du får billedet. Top point, hvis du kan bebrejde ham for din utilfredshed i nogle måde.

7.. Må ikke give ham plads til at være sig selv

Så han kan lide en smule amatørteater i sin fritid er han? Lucky han mødte du så for at vise ham, hvad en professionel drama queen kan opnå. Eller måske han kan lide at udtrykke sig via det tøj han bærer eller musik han lytter til. Måske han kan lide at løbe en tur, eller sejler, eller nyder en smule golf nu og da. Hvis du virkelig ønsker at skrue op, så under ingen omstændigheder give ham plads til at være sig selv. Må ikke omfavne nogen vækst eller forandring, medmindre det er en du har påtvunget ham.

8.. Prøv at ændre ham

Hvad du kunne lide ved ham i første omgang er faktisk ret kedeligt og frustrerende nu. Hans manglende evne til at arbejde en vaskemaskine, som du engang fundet indtagende er ganske irriterende og hans passion for hans hobbyer patetisk. Du er nødt til at gøre ham til at se verden fra din synspunkt, så han kan gå på kompromis sin kerne overbevisninger for din. På den måde kan han gå din vej, og du kan vokse sammen. Jo mere du stak dine meninger og livsstil på ham bedre.

9.. Aldrig undskylde

Og jeg mener aldrig. Hvad er pointen i at undskylde, når du ikke gjorde noget forkert? Det kan tage to til tango, men vi er ikke på et danseshow, dette er det virkelige liv. Må ikke være svag og undskylder, hvis noget snor det ud og surmule lidt for. Og ikke acceptere hans undskyldning enten.

10.. Tag ham for givet

Nu er han din, han vil altid være der til at tage højde for alle dine behov ret? Han vil være der til at samle dig op efter en aften ud med dine venner, ændre dine pærer, ordne tingene i hjemmet og tage dit tøj til rengøringsassistenter. Han vil være på din Beck og kalder, når du har brug for. Hell, efter en, mens du selv kan stoppe takke ham. Han vil ikke brug for det. Han vil være som en usynlig støtte.

11.. Være en energi vampyr

Her er din chance for at tage sin energi og bytte det for din egen udtømt stuff. Bliv trængende person, som du virkelig er, og tage ham ned med dig, tage din bid og sørg sin dybe. Sørg for at du dræne ham så, at dit forhold er helt ubalanceret. Negativitet og selvmedlidenhed trives på virksomheden, og det er altid bedre at svælge i din pit sammen.

12.. Lose mystik

Bevar mere intimitet ved at lade ham ind på alle dine skønhed hemmeligheder. Lad ham se dig barberer dine ben eller gå til en pee, efter alt hvad du er kærester nu ret? Så sikkert som bør betyde, at du deler alt, og du behøver ikke nogen flere af denne mystik stuff. Hey, lad det hele hænge ud.

13.. Lad ham ikke se sine venner (især dem af det modsatte køn)

Jeg mener, kom nu. Han burde have noget behov for venner nu har han dig til at opfylde alle hans krav. Som for modsatte køn venner, få reel. Alle, der vil ske, er, at de vil ende med at have varmt lidenskabelig sex bag din ryg. Må ikke falde for at »bare gode venners malarkey enten er der ikke sådan noget. Selvfølgelig er det anderledes for dig og dine venner af det modsatte køn, som du virkelig er bare gode venner.

[Læs: Kan en mand og kvinde være "bare venner"? ]

14.. Skændes om penge

Der er intet som en god gammel argument over penge at sætte ild til ethvert forhold. Det kan virkelig drive en kile ind mellem dig og sikre, at selv den bedste af udflugter er blandet med vrede. I alle finansiel aftale sørge for dine behov er opfyldt først, det er helt rimeligt at max sine kreditkort på sko og tasker.

15.. Må ikke lytte

Nogle gange vil du nødt til, fordi han kunne tale, men bare forsøge ikke at virkelig lytte eller empati med, hvad han siger. Med andre ord foregive at lytte. Det er faktisk meget nemt at gøre og stopper dig fra at blive bebyrdet med alle sine problemer. Det er bare ikke sundt at lytte til andres problemer eller interesser, når du har nok af din egen.

16.. Må ikke respektere hans privatliv

Pfft. Hvis han ønskede personlige oplysninger skulle han have tænkt over, at før han tog dig hjem. Sikkert, hvis du finder noget personligt, så du har al mulig ret til at læse den, eller dykke dybere. Det er godt at være luskede og du kan altid overraske ham, når han mindst venter det ved at afsløre ham, at du ved alt om ham. Godt arbejde detektiv.

17.. Må ikke kommunikere og holde tingene for dig selv

Hvis du virkelig ønsker en epic fail så er du nødt til at stoppe kommunikere. Må ikke fortælle ham, hvordan du føler, eller hvad der generer dig. I virkeligheden, se bare til punkt 9 og surmule. Alternativt kan du søge nogle smålige hævn for noget, han er ikke engang klar over, at han er skyldig at gøre. Det vil vise ham.

[Læs: 10 almindelige grunde par argumentere og hvad man skal gøre ved det ]

18.. Slip dig selv

Han behøver ikke længere at se dig på dit bedste. Det var bare for jagten. Du har sække din mand nu, så du kan stoppe søger efter dig selv eller bekymre sig om at se godt ud. Få dine baggies på, hoppe på sofaen og tænde dit yndlingsprogram, dens jordnøddesmør og cookies hele vejen herfra pige.

19.. Tving forholdet til at flytte for hurtigt

Han kan ikke tænke på navnet på dit første barn, men du sikker fanden er. Du har allerede skrevet sit efternavn ved siden af ​​dine egne umpteen tider. Efter alt det er hele formålet med relationer er det ikke, at få spændt og formere? Ingen mening i at tage det langsomt og se hvad der sker. Få din fyr ned ad kirkegulvet, før det er for sent, vil det biologiske ur i jeres ikke tikkende evigt.

20.. Vær respektløst til sine kære

Især hans mor og eventuelle søstre.

De vil være for dig alligevel, så du kan lige så godt komme derind først. Bringe dem i overensstemmelse og vise dem, hvem der er boss. Sikkert hans mor vil takke dig for at vise lidt af dominans og tage sin søn væk, efter alt at hun skal have en pause fra omsorg for ham efter alle disse år.

21.. Have en affære

Dette er virkelig stykke de modstand, Golden Globe, hvis du vil. Hvis du virkelig ønsker at tilføje nogle boblevand til dit forhold så sørg for at have en affære. For ekstra kudos sørg for sagen er med sin bedste kammerat eller hans bror. For topkarakterer du kan altid gå til sin far (eller mor).

[Læs: Hvorfor skal du genoverveje snyd ]

Så der har du det, den ultimative guide til at skrue op en stor sammenhæng. Skulle du genkende nogen af ​​disse adfærdsmønstre i dig selv, så mit råd til dig er at stoppe dem med det samme.

Jeg ønsker dig et langt og lykkeligt forhold.

Aktuelle artikler