21 tips om hvordan man kan være en perfekt kæreste for din fyr

At være perfekt er ikke let, men det er helt opnåeligt, hvis du ved, hvad din fyr virkelig ønsker. Fyre har en anden opfattelse af, hvad de anser en "perfekt kæreste" at være, men der stadig er ting de fleste af os er enige om at være gode kvaliteter i en kæreste. Kvinder er ikke den eneste der leder efter deres soulmate, "One" er en fyr mål også. Anvend de 21 tips nedenfor, så din fyr vil aldrig nogensinde tænke på snyd eller bryde op, fordi du vil være den perfekte kæreste for ham.

21 tips om hvordan man kan være en perfekt kæreste for din fyr

Listen over "Kvaliteter af en Perfect Girlfriend" nedenfor er ikke i nogen bestemt rækkefølge, se hvilke af dem der er mest relevant for din fyrens ønsker og præferencer. Der er altid noget din fyr vil, men han er for genert til at spørge eller fortælle dig. Mange af disse ting er i listen nedenfor.

1.. Ser godt for ham

En perfekt kæreste giver altid sit bedste for at se smuk for hendes mand. Mænd er visuelle væsner. Vi kan godt lide en kvinde der ser godt ud, det er indlysende. Så tage sig af dit udseende. Du behøver ikke at ligne en supermodel - slet ikke, bare se det bedste du kan bruge bodylotion, har blød, silkeglat hud, han ønsker at kysse dag og nat.

Hold tingene frisk og ophold så smuk, som du var, da du lige har mødt - endnu bedre, arbejde på dig selv til at blive endnu mere smuk fysisk.

2.. Lugt store for ham, være smuk

Der er intet som at lugte fantastisk for din fyr. En duft af kvinde kan gøre en mand falde dybt forelsket, din lugt bliver indgraveret dybt i hans sind. Han kan huske det og huske dig med det samme.

Har en unik duft, en parfume, han elsker. Brug shampoo, som han elsker så din naturlige duft gør ham smelte af kærlighed. Det er så meget lettere at elske din kæreste, hvis hun er smuk og giver hende bedst at bo smukt for dig. Må ikke bliver dovne.

3.. Stop nagende og klager

Nagende hele dagen lang, vil ikke hjælpe med at løse din forskelle. Før eller senere, vil han slå op med dig, hvis han bliver træt. Mænd har brug for deres plads og frihed også. Hvis du konstant klager over ikke-så-vigtige ting, du bare skabe negativ energi i dit forhold og han langsomt vokser til had, i stedet for at elske dig.

Husk: linjen mellem kærlighed og had er en tynd linje faktisk.

Kommunikerer forskelligt. Finde et fælles sprog. Måske din tilgang er egentlig ikke motiverende ham til at ændre sig selv. Hvis han gør noget, du ikke kan lide, skal der være en smartere måde at henvende sig til situationen. Brug positiv motivation like... belønne ham med kærlighed og hengivenhed, når han gør hvad du vil, så vil han gøre mere af det, og han vil gøre det ofte. Være hans partner, ikke hans fjende.

4.. Elsker ham

En perfekt kæreste elsker hendes fyr mere end noget andet. Hun virkelig elsker ham og vil gøre alt for at holde ham glad og tilfreds. Hvis det er nødvendigt, vil hun selv komme ind i en kamp for ham. Elske ham er det første skridt til at blive en stor kæreste, han har brug for at vide og føle, at du virkelig elsker ham. Kæle, knus, kys, kysse og kramme, elske og sige "jeg elsker dig", når du har chancen.

5.. Elsk dig selv

At være usikker og spørger "er jeg fed?" 20 gange om dagen er irriterende. Stoppe med at være usikker - det er ikke attraktivt. Din fyr vil have en hård tid til at elske dig, hvis du ikke kan elske dig selv først. Gøre alt for at føle sig godt ud i din egen hud. Når du elsker dig selv, du er mere sikker, og du udstråler en positiv energi, der trækker folk til dig.

Gør gode ting, og gøre andre mennesker glade - det vil give dig mere "liv kredit", og det vil gøre du føler dig bedre om dig selv. Gøre andre mennesker glade, og du vil blive en gladere person. Ja, det er så simpelt. En kæreste, der udstråler positiv energi, smiler hver dag og nyder livet er absolut en bedre kæreste end nogle mærkelig b *! Lm der suger livet ud af din hjerne.

6.. Blive afsat

Det er klart, en perfekt kæreste er ikke bare tro, men også aldrig gør hende fyr endda føle jaloux på alle. Du behøver ikke flirte rundt med andre fyre, hvis du elsker din kæreste. Lad ham vide, at han er den fyr, for dig og at du har brug for noget andet end ham. Han har brug for at føle denne. Du udvikler tillid til ham ved at vise, at du kun er interesseret i ham.

7.. Ligesom hans venner

Der er ikke noget værre end en kæreste, der ikke kan lide dine venner - og åbent klager over dem.

Sure, kan hans bedste ven Joe være en tåbe - men han er stadig hans bedste ven. Du kan give ham et venligt forslag, hvis du tror, ​​nogle af hans venner er ikke godt for ham, men ikke være aggressiv om det. Lad ham gøre sine egne beslutninger. Du er hans kæreste, ikke hans mor, og hvis du fortsætter klager over hans venner, kan du bare blive en irriterende ex.

En perfekt kæreste kan lide mine ufuldkomne venner lige ud af respekt. Det værste du kan gøre for en fyr er at tage ham væk fra alle sine venner og forbindelser, gør dette en fyr svagere psykologisk og socialt mindre magtfulde, så det kan splintre hans tillid - så er du måske ikke være så tiltrukket af ham som du var, da du lige har mødt.

8.. Være en sex gudinde

En kæreste er ikke "perfekt", hvis hun ikke udfører stor i sengen. Periode.

Du kan ikke bare være god i sengen - du skal være bedre end alle hans ex kombineret veninder. Hundredvis af bøger er blevet skrevet for kvinder om sex, desværre, de fleste af dem er komplet nonsens. Jeg vil kun foreslå en ressource for sex tips, og de fleste mænd vil være enige med mig, denne vejledning er det eneste, jeg vil anbefale (ikke læse det, hvis du er under 21 og få fornærmet let). Læs YQ gennemgang af guiden her.

Great sex bringer dig tættere på, og holder dig sammen i årevis, og år, selv om andre områder af dit forhold er ikke perfekte. Find ud af, hvad der gør din fyr gå amok, og derefter opfylde alle sine fantasier. Ja - alle sine fantasier, fordi det er hvad en perfekt kæreste gør.

9.. Kog godt, eller i det mindste forsøge

Stien til en mands hjerte er ikke så kompliceret. Du er nødt til at være fantastisk i sengen, og kog ham lækre måltider. Jeg ved, at "moderne kvinder" ikke har tid, energi eller viljestyrke til at lave mad længere. Hvis madlavning er for traditionelt for dig, så er du sandsynligvis lever i en drøm. Ingen forventer, at du bor i køkkenet, men besøge det nu og da. Det virker. Jeg ved, at et lækkert måltid er bare et telefonopkald væk, men selv hvis du gør ham til en simpel sandwich, der ikke engang smag, god - det er den indsats, der tæller, ikke den smag.

10.. Kærlighed er i detaljerne

Giv ham en gave i ny og næ. Gør ham føle sig elsket og speciel. Gør hvad andre kvinder vil ikke, eller gør sjældent, så gør det oftere. En lille symbolsk påskønnelse er altid velkommen. Giv ham en massage. Forkæl ham. Han vil altid vende tilbage til mere.

11.. Sætter pris på ham

Han har brug for at vide og føle, at du sætter pris på hans indsats. Da han er rart for dig, når han gør du føle sig elsket og speciel, så lad ham vide, at du sætter pris på ham, og at han er vigtig for dig. Det vil gøre ham til at føle sig bedre om sig selv og dit forhold.

12.. Stroke hans ego, give ham en kompliment

Brødføde sin ego fra tid til anden. Mænd kan også have usikkerhed spørgsmål. Lad ham ikke få et ego-boost ved at jage andre kvinder rundt, i stedet for - give ham hans "ego shot" selv.

En mand har brug for at føle attraktive og ønskede også - du er ikke den eneste. Giv ham en kompliment. Fortæl ham hvor meget du elsker noget over ham, eller hvor varmt han er for dig, hvor meget han tænder dig. En kompliment gør du føler nice også så give ham den glæde - hver dag.

13.. Gør ham til at føle som en mand

En mand ønsker at være "manden" i forholdet. Lad ham udfylde denne rolle, når det er muligt. Hvis han ikke tage føringen af ​​ham selv, stadig, nogle gange er det okay at gøre tingene på sin måde, eller har ham få det sidste ord. Du behøver ikke at være rigtigt hver gang, lad ham vinde et argument - eller endnu bedre - ikke argumentere overhovedet. Lad ham tage føringen, og du kan faktisk nyde det.

14.. Hjælp ham vokse ved at være sin partner, ikke hans fjende

Du er partnere, ikke fjender. Altid holde det i tankerne. En perfekt kæreste er "perfekt", fordi hun hjælper hende fyr opnå mere, vokse yderligere, og opfylde hans fulde potentiale. Måske endda hans skæbne. Du har magt til at motivere ham og hjælpe ham med at vokse som person.

Livet kan være hårdt. Når tiderne er hårde, vi alle har brug for nogen til at løfte os op følelsesmæssigt, giver os energi, og det ekstra skub til at holde os i gang. En perfekt kæreste er aldrig egoistisk, hun er støttende, og hun er der for hende fyr i gode og dårlige tider ens.

15.. Har et liv og lidenskab

Livet er ofte uforudsigelige og arbejder i mærkelige måder. Du kan ikke beregne alt. I dag - du elsker din kæreste, måske din kommende mand, men i morgen? Hvem ved? Du ved ikke, om du stadig elske ham fem år fra nu.

Ting ændrer sig. Du kan ændre, han skifter - du måske komme til at elske hinanden mere og mere, men også mindre.

Af denne grund er det vigtigt, at du har et liv uden for dit forhold. Du er nødt til at have travlt med dit liv, skrider frem, vokser som en person, der vokser i din karriere, netværk og møde nye mennesker, vedligeholdelse venskaber og skabe nye ens.

Du er nødt til at have noget, du brænder for. Alt dette vil gøre både dig og dit forhold stærkere, og dermed vil du være en bedre kæreste også. Have et liv uden for dit forhold er afgørende, hvis du vil have dit forhold til at overleve, ellers både du og din fyr vil være for afhængige af hinanden for din lykke. Denne afhængighed kan være skræmmende, og endda udvikle sig til neediness, frygt eller let had. Have noget at gå for dig sikrer, at du gør hinanden stærkere, ikke svagere. Det strammer båndet mellem jer.

16.. Være bedre end alle hans ex kombineret s

Hvis du ikke allerede kender, her er, hvordan mænd fungerer forholdet klogt. Vi sammenligner alt for tidligere personlige erfaringer. Ubevidst, er din mand at dømme dig.

Du er nødt til at være en bedre og en mere "perfekt" kæreste, end alle hans ex kombineret veninder. Du behøver ikke at være den hotteste, sødeste, klogeste kvinde i verden - bare bedre end hvad han har oplevet før.

Og nej, det er ikke alt om udseende. Du og din kæreste kan have en anden opfattelse af "god leder." Mens en pige kan være smuk for dig, kan hun være ikke så varmt for din kæreste, og vice versa.

Grunden til han er sammen med dig, er nok fordi du allerede er bedre end hans ex-kærester. For at holde ham, er du nødt til at fortsætte med at være bedre end enhver potentiel chick (fjende), som kan komme med.

Problemet med "være bedre end hans ex er" teori er, at... hvis hans ex kæreste kunne gøre ting i sengen, som du ikke kan - du bliver nødt til at intensivere dit spil. Hvis hun gjorde noget, han elskede, og du ikke - han vil savne det, og kan se andetsteds for tilfredshed.

Det er den kolde, hårde sandhed. Arbejdet med det, hvis dit mål er at være perfekt for ham, og slette alle andre kvinde Fra hans hukommelse for evigt.

17.. Giv ham plads, ikke være en trussel

En perfekt kæreste giver en fyr plads. Du kan ikke være over-krævende. Nogle kvinder forsøger at holde en fyr ved at kalde ham 24/7 og være alt for klæbende - dette vil ikke arbejde for længe. Før eller senere, vil han få fodret op, og han får lyst til at bryde fri ved at bryde op.

I stedet for at lægge pres på ham, kontrol over ham, hvor er han, hvorfor han er der, hvem er han med, da vil han være hjemme, hvorfor han gjorde det, og ikke så osv. i stedet for at gøre det - lad ham være fri inden dit forhold.

Giv ham plads. Den bedste måde at holde en fyr er ved at være i stand til at lade ham gå. Jo mindre du forsøge at "kontrollere ham" jo mere kontrol du har over ham, fordi når du har tillid til ham 100%, vil han stoler på dig tilbage og give sit bedste for at vedligeholde og tjene denne tillid.

Giv ham tid til sig selv, sin venner, arbejde, uanset hvad han har brug for - så når du er sammen, sørg for at han har en fantastisk tid, så han er den, der ønsker at tilbringe mere tid sammen med dig, og så at han er den én kalder dig hele dagen, eller vente på din telefon opkald.

Opret balance i dit kærlighedsliv. At være i stand til at stole på, er en vigtig kvalitet i enhver stor kæreste. Tilmeld dig denne klub i dag!

18.. Har en tiltalende personlighed

Kvinderne mænd elsker mest, er ens, der naturligt har en behagelig (ikke krævende, negative, nagende hele dagen) personlighed. En kvinde med en "tiltalende personlighed" sætter din fornøjelse først.

Hun gør hvad du vil, hun behager dig på nogen måde, hun kan, selv om det tager en vis indsats fra hendes side. Hun er helliget, hun elsker dig, og hun vil gøre noget for dig.

Det er en kæreste, der giver mere end hun tager i et forhold - hun har en behagelig personlighed, og mænd elsker kvinder som dette. Hvis du er en feminist og dig "bøje sig for ikke mand" - det er alle store og cool, ligestilling, bla bla bla, uanset - men du vil have en hård tid at finde ægte kærlighed.

Et forhold bør gavne alle, hverken bare fyr heller bare dig. Stop sætte dumme "regler" i dit sind og stoppe begrænse dig selv. Jeg siger ikke, du skal vaske hans fødder og lad ham misbruge dig - men giv den fyr nogle slæk. Hvis du ikke er klar til at gøre ham til at føle som en konge i og uden for soveværelset, nogle anden kvinde vil, hun vil blive betragtet som "perfekt" - du vil ikke.

19.. Må ikke tage ham for givet, ikke bliver dovne

Intet er for givet, ikke engang din kæreste. Så du skal ikke behandle ham på den måde. Det værste du kan gøre i dit forhold er at få doven. Du stoppe betale så meget opmærksomhed på ham, du holder op med at værdsætte alle de små ting, du brugte til at elske for ham, du holder op med at have vild sex i hele huset, du holder op at tage sig af dig selv og dit udseende, du stoppe med at være smuk for ham, du begynder at spise et ton af junk food, se tv-serier og du får utrolig fedt.

Så er du spekulerer på, hvorfor du fik dumpet? Ikke så mærkeligt. Må ikke være en af ​​dem kyllinger, der tager tingene for givet. Forføre din kæreste - hver dag - hele igen.

Det er, hvad en perfekt kæreste gør. Dette vil motivere ham til at arbejde på sig selv så godt at holde trit med dig. Kærlighed er ikke bare givet - du nødt til at sætte nogle kræfter ind på at holde det, og hjælpe det vokse yderligere.

20.. Arbejder regelmæssigt

Jo bedre du ser, jo bedre vil du føle i din egen hud, og jo mere attraktivt vil du være på din kæreste. En perfekt kæreste giver sit bedste for at komme i form - og så holde sig i form. Ser godt for ham, og du vil være den perfekte kæreste i hans sind. Her er nogle grunde til at du skal arbejde ud hver dag.

21.. Være feminin

Borte er de dage, hvor kvinderne var kvinder, og mænd var mænd. Nu kvinder bliver manlier hver dag, og fyre opfører sig som totale tabere uden selvtillid eller beslutsomhed. "En god mand er svær at finde" - så siger de, men ifølge mange mænd, kan en god, sexet, feminin kvinde være endnu sværere at finde.

I dag, kvinder tager vare på sig selv mindre og mindre, bliver de spildt, kaster op på gaden, drikker mere øl, end fyre (ulækkert), nogle ikke engang barbering. Det er cool og alle, men ikke min kop te. En perfekt kæreste er feminin, hun ved, hvordan at bære sig selv, og opfører sig som en rigtig dame (i offentligheden, men ikke i soveværelset).

Igen, jeg ikke fortælle dig at gå tilbage til køkkenet og leve efter de husmødre 'vejledning fra 50'erne, men stadig, de fleste mænd elsker en sød, sexet kvinde, der tager god pleje og forstår at bære sig selv.

Værsgo. Giv dette til enhver fyr, og han vil blive enige om mindst 18 ud af 21 tips - de er hvad der gør en kæreste fabelagtig. Anvende, hvad du kan for at dit forhold og du vil se en øjeblikkelig forbedring. Prøv disse tips og se for dig selv.

Alt hvad jeg har sagt, er noget på mindst 90% af fyrene vil være enige om, at det er noget, de ville overveje "perfekt" i en kæreste, men et gennembrud ny video afslører overraskende faktor, der kan gøre hele forskellen i et forhold og få, hvis nogen kvinder (eller mænd) kender det.

Nøglen til at holde din mand i kærlighed er at forstå ham på en dybere, psykologiske og følelsesmæssige plan, og lære, hvordan de subtile ting du siger til ham påvirker ham langt mere, end du kan forestille dig.

Hvis du er frustreret over din mand at gå kold, mister interessen, eller trække væk, så er denne video er et must se:

Klik her for at opdage, hvad mænd hemmeligt ønsker, men de kunne aldrig fortælle dig.

Aktuelle artikler