3 aktiviteter par bør gøre sammen

Du spiser sammen, sover sammen, og du gør kærlighed sammen. Du har sikkert se tv, gå i biografen, gå ud på natten, og fest, eller hænge ud med vennerne.

3 aktiviteter par bør gøre sammen

Disse aktiviteter kan være en masse sjov, men vi tager dem for givet, og gør dem på regelmæssig basis. Her er nogle almindelige ting, du kan gøre som et par, der kan gøre dit liv lidt mere interessant.

1.. Walk

Uden en rute og uden en plan! Ryd din tidsplan for en eftermiddag, sætte på dine komfortable sko, snup en rygsæk med et par snacks og noget vand, og begynde at gå. Husk, at du ikke har en plan, og at du ikke kommer nogen steder i særdeleshed.

Pointen er ikke at få et sted, men pointen er at tilbringe tid i hinandens selskab. Hvis du bor i et lille samfund, er du velkommen til at undre sig i landskabet (hvem sagde noget om en improviseret picnic).

Hvis du bor i en storby, undgå de sædvanlige naturskønne vandrestier, som alle tager. Gå til industriområder, boligområder, du ikke kender godt, eller enhver anden del af byen, som du ikke besøger regelmæssigt, eller du bare pendler igennem. Hver eneste af disse steder har noget at tilbyde, du to bare nødt til at se ud.

Når aftenen sætter, vil du føle dig træt og opfyldt. Du (sandsynligvis) ikke vil have en spændende historie, som du kan dele på partier, men du havde en dejlig tid og opnået gode minder. Ikke at nævne en rigtig sund øvelse!

2.. Find en ny kunst

Find nye bands, gå i biografen og se film, du normalt undgå. Det er ligegyldigt, hvad er din smag, eller hvad du normalt vil. Hvis du er til mainstream pop, gå med din partner på en indie band koncert i nogle små klub.

Hvis du kan lide kunst hus biograf, gå til en screening af en stor, Hollywood-type, blockbuster. Måske du vil kunne lide det, måske vil du ikke, måske du elsker det, og måske vil det være så slemt, at du kun kan grine af jer selv for at komme.

Under alle omstændigheder, vil du opleve noget nyt. Hvis du får en ny interesse i nogle kunstart, det er bare en bonus.

3.. En helt ny ven?

Hunde og mennesker virkelig har en særlig forbindelse. Hvis du har en hund, du allerede kender det, og hvis du ikke gør det, overveje at få en som et par. Og det betyder ikke, at man bare skal gå til en dyrehandel, og komme tilbage med et pooch.

Tal om det, få mere information om de forskellige racer, deres temperament og behov, og sammenligne dem med jeres liv. Bor du i en lille lejlighed, eller et stort hus med en rummelig baggård? Har du arbejde fra hjemmet, eller bruger du mange timer på et kontor? Kan du lide at tilbringe tid udendørs, eller foretrækker du din lokale café?

Uanset livsstil, du fører som et par, der er en hund derude, der kan passe det perfekt. Og glem ikke at overveje at vedtage!

Og når du vælger en, så den virkelige sjove begynder. Sammen med de nye pligter og ansvar, som du kan, og bør, deler som et par. Jeg er sikker på du kan overbevise ham om at få en hvalp.

Disse aktiviteter kan ikke virke som noget særligt, og som noget, alle kan gøre, at de når som helst vil. Det er præcis det punkt. Problemet er, at vi, begravet under kravene fra vores dag-til-dag liv, alt for ofte glemmer dem.

Så prøv en, eller flere. Måske vil de, ligesom at spise og se tv, bliver en dejlig rutine i dit forhold.

Aktuelle artikler