3 måder at forhindre ham fra snyd

Du er bange for, at han vil få bestyrelse dig og til sidst snyde. Eller er du dating en mand med historien om snyd. Du ønsker at gøre alt i din magt for at forhindre, at det sker, men du er ikke helt sikker på, hvad der er effektive nok. Jeg vil give dig 3 trin, skal du følge dem for at forhindre ham i at snyde.

3 måder at forhindre ham fra snyd

Du er med den fyr, du virkelig gerne. Du har et solidt forhold. Du er intim med hinanden. Måske er du også intime. Måske er der ikke mere mystik. Men du er bange for, at han kunne snyde på dig. Denne idé vokser i dit sind, og nu du er begyndt at intensivt tænke over, hvad du skal gøre for at forhindre, at det sker.

1.. Tag et kig i spejlet

Jeg ved, at vi piger stoppe betale for meget opmærksomhed på, hvad vi ser ud omkring huset. Han elsker dig for hvem du er, og der er ingen grund til at lægge makeup og sexet tøj på, mens du ligger på sofaen og ser en film eller læse en bog. Forkert! Han gør elske dig for hvad du er, men det betyder ikke, at han ville ikke gerne blive mindet om, hvorfor du fangede hans øje på det første sted.

Hver gang i et stykke sat på hans foretrukne sexet lingeri, gøre dine negle, hår og begynde at lave mad diner eller rengøring af huset. Spil en sexet husmor. Han ville helt sikkert sætte pris på det.

2.. Tilstrækkeligt opmærksomme på ham

Du kan blive alt for travlt til at vise ham, hvor meget du pleje og du tror, ​​at nu skulle han vide. Ingen bør gætte, hvad der foregår i dit hjerte og sind. Ligesom os piger, har brug for mændene konstant opmærksomhed også. Du skal finde et par minutter i din tidsplan for ham. Spørg ham, hvordan hans dag var, så fortæl ham, at du er stolt af ham, og fortælle ham, at han gør dig glad.

3.. Alpha male

Nu damer, dette er meget vigtigt. Tingene har ændret sig for nylig, men i århundreder, var mænd de eneste til at sætte mad på bordet og for at beskytte deres land og kvinder. Dette behov er i deres gener. Ligegyldigt hvor succesfuld du er, uanset hvor selvstændig du føler, bør du aldrig nogensinde gøre ham til at føle som mindre af en mand. Han må være alpha mandlige, den udbyder, og den, du slå til, når du er i nogen form for problemer.

Bare vær forsigtig med ikke at blive alt for trængende. For meget af det kan være en dårlig ting. Du kan se ude af stand at binde dine egne snørebånd, og det vil sætte ham væk. Balance er alt.

Så damer, er du der går. For at sætte det i enkle ord: behandle ham på samme måde, som du ønsker at blive behandlet, fordi ligegyldigt hvor hårdt de kunne se, at de stadig har følelser.

Aktuelle artikler