3 pæne ting at gøre for din mand

Vi har altid tænke på, hvor fantastisk det ville være, hvis vores ægtemænd gjorde noget rart for os. Vi har også tænke pæne ting vi kunne gøre for dem. Hvis du ønsker at gøre en god ting for din mand, behøver du ikke at gøre noget stort. Kig på disse 3 små, enkle og alligevel pæneste ting, du kan gøre for din mand.

3 pæne ting at gøre for din mand

1.. Kiss

Der er ikke noget så rart som et kys, så når du kan kysse din mand gøre det. Kysse ham om morgenen, når du vågner op, kysse ham i aften for godnat. Kisses er vidunderlige og de er de mest intime bånd mellem dig og din mand.

Kisses er udtryk for din kærlighed, så når du ønsker at vise din mand, hvor meget du elsker ham - give ham et kys. Hvis han spørger hvorfor, siger "bare fordi jeg elsker dig". Disse enkle kisses kan endda føre til en nat af lidenskab, så ikke nogensinde glip af en chance for at kysse din mand.

2.. Hug

Kommer lige efter kys, knus er den næstbedste ting du kan dele med din mand. Giv ham et knus, da han forlader for arbejde om morgenen, give ham et knus, når han kommer hjem eller putte sammen og se en film i aften. Hug, når du kan, eller når du har brug for.

Der er ikke en masse ting, der kan være så beroligende som et kram. Hvis din mand går igennem en hård tid, krammede ham og fortælle ham, at det hele vil være okay, og at du vil gøre det igennem sammen, vil gøre ham føle sig meget bedre. Knus er ikke kun rart, er de også healing, så giver kram til din mand, både når han har brug for dem og for ingen særlige grunde. Efter alt, siger eksperterne, at hugging bringer folk tættere sammen, så kramme hver dag og opbygge et tættere og mere intimt forhold til din mand.

3.. Smile

Vi ved alle, hvor smukke, opmuntrende og forfriskende et smil kan være. Det er smitsom også. Bare tænk over det - du kan modstå og ikke smiler, når du ser en andens smiler? Jeg ved, at jeg ikke kan. Du ønsker at gøre din mand smile - smile på ham først.

Forestil dig, hvor rart det ville være, hvis du og din mand stod i en stor menneskemængde, og så kommer der det ene øjeblik, når dine øjne mødes, og du smiler til hinanden. Wonderful, right? Jeg kan gætte, du både vil være over med dine samtaler snarest muligt bare så du kan nyde hinandens selskab igen.

Selv hvis du ikke tror det, din mand formentlig husker den første gang, du smilede til ham, da du mødte. Så smiler, selv når du ikke har lyst til det, fordi alle dine problemer vil blive mindre og lettere at løse med et smil.

Der er så mange andre gode ting, du kan gøre for din mand, men ingen af ​​dem er værd uden disse tre. Der er ingen større og mere vigtigt gaver end et kys, et knus og et smil hver dag.

Hvilke gode ting gør du for din mand?

Aktuelle artikler