4 surefire måder at spare dit forhold

Der er ingen tvivl om du elsker ham. Han betyder meget for dig. Men sidst, ordet "bremse op" er en slags i luften, og du kan føle det. Lær at redde dit forhold, selvom det virker håbløst.

4 surefire måder at spare dit forhold

Du har nået en krise - dit sexliv er blevet mekanisk, behøver du ikke bruge nogen kvalitetstid sammen, er der ingen lidenskab og entusiasme du brugte til at dele med hinanden. Du endda mistanke utroskab, men du stadig ønsker at beholde ham ved din side, og du ikke ønsker at deltage. Du vil have tingene til at være som de plejede at være, du vil have ham til at elske dig, du ønsker at elske ham for evigt. Du ønsker at gemme denne relation. Men hvordan gør man det? Lad os lige gentage det gamle ordsprog "Vindere aldrig op og quitters aldrig vinde."

1.. Spice det op i soveværelset

Dit sexliv er blevet kedeligt - eller du næsten aldrig gøre kærligheden længere. Du ved, sex er en stor del af et forhold. Spice det op. Gør noget du aldrig gjorde. Bære noget han aldrig tror du ville bære. Vente på ham i soveværelset iført en sexet lille antal parret med høje hæle. Blow hans sind. Hold din mand tilfreds og aldrig lade ham tror han har set det hele. Udfør en forførelse handling, der vil holde ham tænker.

2.. Rejse et sted sammen

Daglige rutine er en seriemorder af relationer. Du fik stukket et sted mellem din daglige "nødt til at gøre os", og der er meget lidt spænding tilbage mellem jer to. Måske er det tid du rejser eller andet sted, i det mindste for en lang weekend. En ny ændring af luft kan ændre luften mellem jer. Have det sjovt sammen, opdage nye steder. Tænk over det. Hver "i dag" vil snart blive en "i går" og alt hvad du kan gøre ved det er at skabe minder, der vil gøre i morgen bedre. Pak din kuffert og efterlade din rutine bagefter.

3.. Tal det igennem

Hvis forholdet er kørt fast, er det umuligt, at det er kun du bemærke, at. Tal med ham. Måske han ikke selv ønsker at løse de problemer, du har. Måske han vil ud. Tal med ham om de problemer, du har, måske kan du finde en løsning. Problemer, som du skubber ind under gulvtæppet vil bare blive for stor en bunke for tæppet for at skjule dem, og de vil kvæle dig. Du er nødt til at løse dem nu. Du er nødt til at vide, hvad han tænker.

4.. En top liste

Lav en top liste over de grunde, du ønsker at bo hos ham. Vise det til ham, når du fyre taler. Tænk på de gode ting, du har været igennem, så tænk kvaliteter han har, og at du ikke kunne finde andre steder.

Fortæl ham alt om det. Hvis du ønsker at bo sammen, er du nødt til at glemme vrede og argumentere. Begge du nødt til at føle sig elsket.

Tænk på værdien af, hvad du fyre aktie, tænke over, hvad du elsker ved hinanden. Også tænke om din sande evne til at komme videre i retning af en god fremtid sammen og forlader fortiden bag. Når du tilgive, er du nødt til at glemme alt. Ingen vrede. Kærlighed vil redde dagen, hvis du lader det.

Aktuelle artikler