5 dumme fejl kvinder gør, at ødelægge deres forhold

Mange parforhold bryder grund af det, vi kalder »svag« årsager. Problemet er, at konflikten, der begyndte som en lille argument, forvandler sig til en vild tornado, der hurtigt tårer, en ellers perfekt forhold.

5 dumme fejl kvinder gør, at ødelægge deres forhold

Der er fejl, som kvinder konstant gentaget, og de får frustrerede, fordi de indser, at disse fejl er den eneste grund til at de ikke kan opretholde et stabilt forhold. Disse er nogle af dem:

1.. Tilsyn hans virkelige karakter (tak til forelskelse)

Initial tiltrækning mellem to mennesker kan være så stærk, at det blinds både mennesker, der ubevidst ignorerer de åbenlyse mangler i den anden person. Dette er normalt, fordi ingen er perfekt. Imidlertid har kvinderne allerede fået et ry på grund af vores fortsatte bestræbelser på at ændre vores mænd. Mange kvinder vil fortsat være "stå" for mænd længe efter han behandlede hende som en dørmåtte. Det er et spørgsmål om tid, før et forhold som denne kollapser.

2.. Forudsat din kæreste forstår alt, hvad du tror

Undersøgelser konstant viser forskelle i, hvordan mænd og kvinder tænker. En af de største fejltagelser, at kvinder kan gøre, er at antage, at en mand skal tænke lige som hun er, eller at han skulle til enhver tid, ved præcis, hvad hun føler.

3.. Udgive sig for at være en anden bare for at holde ham

Det kan lyde som den største kliché, men de fleste af de mænd er interesserede i den slags kvinde, der ved præcis, hvad hun vil, og der er behageligt i hendes hud. Der er intet galt i at foregive, at du er en anden til at krydre tingene i soveværelset, men forblive tro mod dig selv er en kraftfuld og langvarig, elskovsmiddel.

4.. For tidlig offentliggørelse af følelser

Det er rigtigt. Udgivelse de magiske ord, men på den anden dato, er det sandsynligt at tilskynde mænd til at løbe fra dig. I modsætning til den macho image, som de konstant skildre, frygter mænd selv tanken om engagement, før de er en hundrede procent sikker på, at de er klar til at slå sig ned, indtil det sker - de bare ønsker at se, hvordan tingene udvikler sig.

5.. Troen på, at han var interesseret i bare hvert eneste aspekt af dit liv

Ligegyldigt hvor meget du elsker dem, ikke du sommetider kede sig, når han taler om visse ting, siger, når han får alle snakkesalig om emnet af bildele, eller når han forsøger at gætte resultatet af den kommende fodboldkamp?

Derfor skal du ikke blive overrasket over, at han ikke viser nogen interesse i dit detaljeret beskrivelse af haircut du ønsker, eller den opskrift, du har lavet til venner på julenat 2009. Mystery er sexet. Holde visse ting til dig selv.

Aktuelle artikler