5 enkle tips til at hjælpe dig med at flytte forbi en mislykket forhold

Som Perez sagde engang i The Mourning Bride, "Himlen har ingen raseri som kærlighed til had vendt, Nor helvede et raseri som en kvinde foragtet." Så hvis du har oplevet din rimelig andel af helvedes del af denne erklæring, hvordan kan du flytte forbi den bitterhed, skuffelse og tomhed der mislykkedes relationer ofte efterlade?

5 enkle tips til at hjælpe dig med at flytte forbi en mislykket forhold

Der er ingen større følelse end at være forelsket. Du svæver rundt som en sommerfugl, yndefuldt manøvrere rundt liv og nyde dens simplicities. Så uden advarsel, nogen smadrer dig til jorden, og du er tilbage med brækkede vinger, føler helt alene og spekulerer på, hvad der lige er sket med din salig, glad og fredfyldt liv.

Selvom der er ingen tvivl om, at et afsluttet forhold kan efterlade en dårlig smag i munden, kan du komme ud over det. Faktisk skal du, hvis du ønsker nogen skud på lykke. Så hvordan kan du mindske slag og gøre livet beboelig igen?

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at gå fra ondt til helbredt:

Lad ikke sluttede forholdet definere, hvem du er

Hvor mange gange har du fået at vide, "Det er ikke dig, det er mig?" Og vidste du tro ham, da han sagde det, eller har du bare se på det som en falliterklæring?

Sandheden er, at hvis han ikke er i dig, så er det ikke om dig. Vi vil alle gerne tro, at solen står op og sætter omkring os, men virkeligheden er, at hvis forholdet fizzles på den anden ende, det er helt om dem. Efter alt, kan du ikke gøre ham føle sig noget, han ikke gør det, uanset hvor hårdt du prøver.

Blive 'dumpet' eller 'lettet i dit forhold hverv betyder ikke, at du er et dårligt menneske. Det betyder blot, at du ikke er den person, for ham. Det er muligt, at to gode folk bare ikke skabt for hinanden.

Så lad det ikke definere, hvem du er. Må ikke bære sluttede forholdet ligesom Scarlet Letter og overveje selv brugte og beskadigede varer. Alt det betyder, at du ikke var forenelige med én person, ikke, at du ikke er kompatible med resten af ​​verden.

Giv dig selv tid til at begræde

Dette er, hvor en masse kvinder gå galt. Hvor mange gange har du eller en ven, du ved, bare forladt et forhold og sprang lige ind et andet galt, eller lige så dårlig en?

Hvis du ikke giver din tid til at helbrede, hvad sår, du har, vil du sandsynligvis gøre de samme fejl igen og igen. Du er nødt til at give dig selv fuldt ud at forstå og lære den lektie bag, hvorfor det ikke virkede, så du ikke gå den samme mørke vej igen.

Nu betyder det ikke, at du er nødt til at udelukke resten af ​​verden, indtil du fuldt ud har fundet ud af alle aspekter af din sjæl enten. Men, kan du ønsker at indstille en passende tidsfrist, inden du underholde tanken om at starte et andet forhold.

Lær, hvad du behøver for at lære

Prøv at finde ud af hvad der gik galt med dit forhold. Ikke blot, hvad han gjorde forkert, men hvad du gjorde forkert så godt. Prøv at se på din situation som en outsider leder i.

Var han også rethaverisk og kontrollerende og fortalte dig, hvor gå og hvad de skal gøre hele tiden? Var du også untrusting og konstant spørgsmålstegn hans enhver bevægelse? Har han ikke vise dig nok kærlighed og hengivenhed? Var du bange for at sige, hvad der var på dit sind og endte bitter og vred, da han ikke kunne læse dine tanker?

Vurdere forholdet for alle, at det var og finde ud af de stykker, der ikke virkede. Det vil ikke kun hjælpe dig med at finde ud af, hvad du vil og ikke vil i den næste, men det vil også give dig stor indsigt i de områder, du har brug for at arbejde med dig selv.

Ophold i den nuværende

Intet vil holde dig tilbage mere end konstant at leve i fortiden. Hvis du bruger al din tid sæsons over hvor god eller dårlig han var for dig, så du ikke aktivt leve dit liv i nutiden. Med andre ord, kan du ikke komme videre, hvis du holde udkig bag dig.

Når du føler dig genopleve tidligere spørgsmål eller begivenheder, bringe dig tilbage til nutiden. Fokus på hvor du er nu, og hvor du ønsker at gå herfra. Du kan ikke ændre fortiden, så du skal bare acceptere det for hvad det er, og komme videre.

Nu er du formentlig undrende, hvordan du kan lære af fortiden, hvis du har at bo i den nuværende, right? Der er ganske vist en fin linje mellem de to. Men hvis du kan studere fortiden objektivt (som hvis du gennemgår en anden historisk begivenhed) og lære, hvad du har brug for at lære, kan du derefter flytte. Det er ikke altid så simpelt, men med lidt øvelse, vil du være i stand til at holde dig med at fokusere på, hvad der ligger foran jer denne øjeblik.

Lad ikke en mislykket forhold stoppe dig fra at forsøge igen

Mens du sikkert ønsker at helbrede, behøver du ikke ønsker at bruge din smerte som en undskyldning til at lukke dig ned for evigt. Holde andre ude helt kan være en måde at beskæftige sig med spørgsmålet, men det er kun effektiv, hvis du ønsker at leve resten af ​​dit liv alene og uden kammeratskab.

Ligesom du er unik og forskellig fra enhver anden kvinde derude, så er mænd. Du skal ikke blive bedømt på, hvad nogle kvinden gjorde til deres mand, ej heller bør noget andet menneske blive bedømt på grundlag af, hvad nogle mennesker gjorde mod dig. Det er ikke fair at tale om nogen.

Er det svært at komme tilbage op på dating hesten, når du har været bucked slukket, landede på ryggen og havde vinden slået ud af dig? Sure det er. Men hvorfor give op din passion for ridning, bare fordi nogle gamle hoppe ikke se livet den måde, du gjorde?

Mislykkede forhold tage en vejafgift på dig, uden tvivl. Men hvor meget af en vejafgift er op til dig. Du kan enten lade det give dig et lille puf i en anden (og ofte bedre) retning, eller du kan lade det slå dig ned og rulle over dig, idet livets luft fra din krop.

Valget er dit.

Aktuelle artikler