5 gode råd til at gøre din mand elsker dig igen

Intet ægteskab er perfekt, og hvis du kom på tværs et problem i dit, det eneste du kan gøre, er at forsøge at løse det. Du tror måske, at din mand er stoppet elske dig.

5 gode råd til at gøre din mand elsker dig igen

1.. Har han virkelig holdt op med at elske dig

Før du engagere dig i at løse et problem, du først nødt til at regne ud, hvis der er et problem til at begynde med. Du tror måske, at din mand ikke elsker dig længere, når dette kunne være så langt væk fra sandheden.

Begynde at lede efter spor og forsøge at finde ud af, hvordan din mand føler, men det bedste, du kan gøre, er at sidde ned og faktisk tale med din mand.

Fortæl ham, hvordan du føler, fortælle ham, hvorfor du mener, at han ikke elsker dig længere, og bede ham om at fortælle dig, hvordan han føler. Det kunne alle være lige i dit hoved, og kunne løses med nogle snak og tilbringe lidt mere tid sammen.

Men så igen, kan du have ret, og hvis din mand faktisk er holdt op med at elske dig, kan du prøve at gøre noget ved det. Holde læsning.

2.. Finde en grund

Når du allerede har indsamlet mod og satte sig til at tale med din mand, og han har indrømmet, at han begyndte at føle sig anderledes om dig, har modet til at spørge, hvad der gik galt. Der kan være mere end blot én grund, og der er sandsynligvis fordi folk normalt ikke bare stoppe med at elske andre mennesker uden grund.

Forbered dig til at høre ting, du måske ikke kan lide. Husk, at du forsøger at redde dit ægteskab her og gøre din mand elsker dig igen. Du bliver nødt til at arbejde hårdt, men hvis du administrere det i sidste ende, vil alle indsatsen være det værd.

3.. Løs problemet

Når du har oprettet en grunden til at din mand stoppet elske dig, behøver alt, hvad du kan for at løse dette problem. Det er ikke til at være let, men hvis du både løfte selv og hinanden til at prøve, kan du bare ende med at spare dit ægteskab og elske hinanden igen, måske endnu mere end før.

Hvis du ikke kan gøre det alene, søge professionel hjælp. Det vigtigste er ikke at give op, indtil du i det mindste forsøge at gøre tingene bedre.

4.. Minde ham, hvorfor han faldt i kærlighed med dig i første omgang

Din mand havde at elske dig på et tidspunkt i sit liv, og selvom han ikke føler den samme kærlighed nu, er det ikke for sent at gøre noget ved det. En af de bedste ideer ville være at minde ham, hvorfor han faldt i kærlighed med dig i første omgang.

Prøv at genvinde så meget ting, du havde, da du to mødtes som muligt. Hvis du var tyndere, så prøv at tabe nogle vægt. Hvis dit hår var længere, lad det vokse langt igen. Hvis du to brugte mere tid sammen, så prøv at tilbringe mere tid sammen nu også.

Kom væk til weekenden, bare jer to og bruge lidt tid at minde jer om, hvordan du faldt i kærlighed med hinanden og huske alle de gode ting om dit ægteskab. Når du se, at dit ægteskab var meget bedre end værre, vil du have mere styrke til at arbejde på igen.

5.. Øge intimitet

En masse af par lider af mangel på intimitet. Folk arbejder lange timer, kan ikke se meget af hinanden, og selv når de finder et stykke tid, de er som regel alt for træt og udmattet fra hverdagen. Lad ikke dette ske for dig, og hvis det er allerede sket starte fastsættelse det højre væk.

Tag et par fridage og rejse et sted med din mand. Brug denne tid til at tale og til at arbejde på dit ægteskab. Du kan begynde at arbejde mindre eller en del tid, hvis din økonomiske situation gør det muligt at for at tilbringe mere tid sammen. Kys, knus og gøre kærlighed.

Din mand kan være lige mangler intimitet med dig, hvilket gjorde ham så fjernt på førstepladsen. Lad ikke dit ægteskab være en anden, der er faldet fra hinanden på grund af manglende intimitet. Arbejde på det, og ja - har så meget sex som du kan, fordi fysisk intimitet øger psykisk intimitet så godt.

Desværre, nogle gange er der intet du kan gøre, og du bliver nødt til at acceptere det. Ægteskaber falder fra hinanden og en god skilsmisse er stadig bedre end et dårligt ægteskab. Bare ikke give op, før du selv prøve. Må ikke skjule dine problemer, men snarere tale om dem og gøre dit bedste for at løse dem. Følg disse tips og du vil lykkes i at gøre din mand elsker dig igen.

Aktuelle artikler