5 gyldne regler om hans ex

Spøgelset fra fortiden er over jer to på alle tidspunkter, og du kan bare ikke tage det længere? Her er de 5 gyldne regler om hans ex og hvordan man beskæftige sig med hende, så hun er ude af billedet for evigt!

5 gyldne regler om hans ex

Vi har alle nogle historie, men det kan være svært at håndtere en andens fortid. Men hvis jalousi, manglende information eller en anden kvinde svæver over dit liv er fare for dit forhold, du har til.

1.. Spil rart

Uanset om du kan lide det eller ej, din mand var engang forelsket i denne kvinde. Hvis du er stødende, når du taler om hende, vil han blive tvunget til at forsvare hende. Dette vil gøre ham til at huske alle hendes gode kvaliteter, og du ved, at der skal være en hel masse af dem. Efter alt, kan du aldrig være sammen med en mand, der ville nyde en virksomhed af en kvinde, der ikke har noget at tilbyde.

Og ved at huske alle de pæne ting om hende, kunne han begynde at huske, hvad han brugte til at føle for hende. At sige dårlige ting om en pige, der ikke er der til at tale for sig selv vil altid gøre dig til at ligne den dårlige fyr.

2.. Hold dig orienteret

Hvordan var hun? Hvad gjorde de plejede at gøre sammen? Er han gentage de samme mønstre med dig, eller er dit forhold nyt og unikt? Dette vil fortælle dig en masse om hvad de kan forvente fra ham og at se faren, før det bliver for tæt på. Du kan lære af hendes fejl.

Der må være en grund til, at din kæreste slog op med sin ex, og ved at vide det, kan du holde fra at tage de samme falske trin. Det siges, at der er ingen regler i krig og kærlighed, så den bedste ting at gøre om hans ex er at kende din fjende, men lad det ikke blive en besættelse.

3.. Må ikke gnide sig i

Vi har alle et par af mennesker, der plejede at være vigtigt for os. Jeg er sikker på, at han ikke er den første dreng, du nogensinde har holdt hænder med, og så du er ikke hans første romance enten. Hvis dette ikke er tilfældet, er situationen mindre kompliceret, men det sker så sjældent, at det ikke er værd at nævne. Så hvis du både bære rundt på en smule bagage, så sørg for at du ikke gør det tungere end hvad det har at være.

Må ikke være for jaloux uden grund. Hvis du to løb ind i hans ex ved et uheld, ikke regne ned helvede på ham, bare fordi hun gør dig nervøs. Han kan ikke styre hende, og han kan ikke forvise hende fra jordens overflade.

4.. Vælg hans side

Sige, at du har venner til fælles. Sige, at der er ingen måde, du kan undgå at tilbringe lidt tid sammen med hende. Måske er hun en kollega, eller en vens slægtning, og at din kæreste og hans ex begge forstået, at verden ikke behøver at bremse i to, når deres forhold gjorde.

Du er nødt til at forstå, at man aldrig kan være venner med hende, så længe du ønsker at være sammen med ham. Hvis du er så pæn og civiliseret, og jeg giver det til dig, ikke mange af os er, og du behøver ikke føle sig endnu en antydning af jalousi eller usikkerhed, kan du tale med hende, være rart for hende, tilbringe tid sammen med hende, men du kan aldrig glemme en vigtig ting - de brød op, og de er, uanset hvor gode vilkår de endte, på to modstående sider.

Når det kommer til reglerne om sin ex, en af ​​de vigtigste er, at du skal være på hans side, altid.

5.. Hold dine øjne åbnet

Der er mange tegn på, at der vil lade dig vide, at han ikke er over hans ex. Watch out for små keepsakes omkring hans hus, som billeder eller gaver fra hende. Måske han stadig taler om hende hele tiden, eller han taler og tilbringer tid sammen med hende mere, end du tror er naturligt for ex kærester.

Men hvis han aldrig nogensinde nævner hende, undgår øjenkontakt, når han møder hende og ømmer sig ved omtalen af ​​hendes navn, er der en endnu højere alarm går væk. Det kan betyde, at der stadig er en blød plet i hjertet, som stadig ikke er helet.

Tænke meget grundigt, hvis du ønsker at blive involveret i dette rod. Der er en lille chance for, at I to kan arbejde ud. Jeg ved, du ikke ønsker at høre det, men du kan være nogen, der var der, da han havde brug for en distraktion, og intet mere. Og du ved, du fortjener bedre.

Men hvis du vælger at give det et skud, og bo hos ham, så hans ex er slukket grænser. Selvom han aldrig ville tage hende tilbage, er der et bud plads i hans hjerte, hvor hun plejede at være, og hvis du er parat til at leve med dette, bør han ikke se hende, og du skal undgå at nævne hende. Denne måde helingsprocessen kan begynde.

Aktuelle artikler