5 nemmeste måder at miste ham

Hvis du tror, ​​at der skal være en katastrofe af episke proportioner at gøre dig og din fyr delt op, du er forkert. De fleste kampe starter over små ting, som vi ikke lægger mærke til, før det er for sent, og disse er de nemmeste måder at miste ham for evigt.

5 nemmeste måder at miste ham

Selvfølgelig kan du gøre noget skandaløst, at ville sende selv den mest vedholdende fyr ud af døren, ligesom snyd eller smide køkkenredskaber på ham, men det tager alt for meget arbejde. Jeg taler om lidt dagligdags ting, som du kan gøre for at sende ham på vej.

1.. Være en drama queen

Ok, ingen er perfekt, og vi alle til tider flipper ud, få super-jaloux eller bare brast i gråd, men hvis du virkelig ønsker at ramme plet, være på denne måde. Altid.

Være jaloux på hver eneste kvinde, han ser på. Det betyder ikke noget, hvis det er på gaden eller på TV. Du ser en supermodel i en kommerciel, du sørge for at spørge ham, om hun ser bedre ud end dig. Hvis han siger nej, tror ikke ham og have en kamp. Hvis han siger ja, har en endnu større.

Lav en stor ståhej om hver eneste lille detalje - dit hår, negle, hvad du hørte i et talk-show i aftes. Og hvis det ikke virker, gråd uden grund vil.

Kaste en tåre eller to, når du er ked af er ok, men tænde vandværket på daglig basis er sikker på at drive ham nødder. Mænd kan ikke lide at se en kvinde græder, det gør dem føler sig hjælpeløse og akavet.

2.. Aldrig lad ham gøre dig glad

Hvis dette er en fyr, der rent faktisk bekymrer sig om dig, vil den dræbe ham til ikke at være i stand til at gøre dig glad. Det er en strategi, der fungerer bedst, hvis du ikke komme ind i diskussioner med ham, så du gør det se ud som du gav op på lykke og afregnes for ham.

Du er ikke meningen at forsøge at ændre situationen. Ikke fordi det er perfekt, men fordi du ikke tror, ​​at du kan gøre nogen forskel. Tro det eller ej, de kan lide at se os glade. Hvis de gør os til at føle denne måde, vil de bare finde nogen, der er i stand til at være tilfreds med dem.

3.. Har ingen interesse i noget

Har du ikke nogen mål i livet. Ingen hobbyer er tilladt. Ikke engang en favorit tv-show. Hvis du tilfældigvis til at se nogle tv, skal du sørge oplyse, hvordan keder du så det.

Når du to gå ud, ikke viser nogen interesse i samtalen. Der er ikke en eneste menneske, der kan have et romantisk forhold med et emotionless robot. Dette er en rigtig nem måde at tabe sig.

4.. Få det sjovere med alle andre

Find alle simpelthen dejlige og vidunderlig. Undtagen ham. Sørg for at du hele tiden fortælle ham om alt det sjove, du havde med dine venner, kolleger eller endda med din chef på arbejdet.

Det bedste tidspunkt at fortælle ham disse ting er, mens du er på en ekstraordinær kedelig dato i nogle sted, du begge ikke virkelig gerne, men du altid gå til alligevel. Dette er ikke en af ​​de hyggelige caféer, du altid vende tilbage til, fordi de gør du føle sig hjemme. Dette skal være et af de steder, du går til, fordi der er ingen steder bedre at være.
Og det er præcis, hvordan det vil gøre ham til at føle. Som hvis du har ingen steder bedre at være i øjeblikket.

5.. Lad aldrig noget gå

Nu, for denne ene, skal du have en rigtig god hukommelse. Hvis ikke, så fortvivl ikke, kan du skrive den mest vigtige ting ned.

Husk, når to år siden, at han var forkert om, hvilke vejkryds til at tage, og du havde drevet tilbage i en time? Aldrig lade ham glemme. Han spildte vin på din kjole på det parti? Minde ham om, at hver gang du ser ham med et glas i hånden.

Men, hey! Der behøver ikke engang at være noget fra fortiden. Han kan gå i en fælde helt uvidende om det. Bare bruge din viden til at korrigere ham for hver enkelt fejl, han gør, ligesom grammatik og sådanne ting, og gentage det igen og igen, indtil du sørge for at han fik det rigtige. Det vil forsegle handlen.

Disse er de nemmeste måder at tabe sig, og det betyder, det er ikke nødvendigt for dig at snyde eller at råbe indtil din hals er øm. Bare mister al interesse i dit forhold, og sørg for han ved det. Spice det op med lejlighedsvise neediness og kontrolspørgsmål, og du vil effektivt ødelægge dine chancer med denne mand.

Aktuelle artikler