5 skridt til at få et succesfuldt forhold

En vellykket forhold kræver en vis indsats, enda. Her er 5 skridt til at gøre dit forhold en succes.

5 skridt til at få et succesfuldt forhold

Du har tænkt hvordan er det muligt, at alle dine relationer mislykkes. Er der noget galt med dig? Ja. Dette kan komme som en overraskelse for dig, men du er nok bare alt for romantisk. Og romantik og langvarige kærlighed er to forskellige ting. Den ene er et spørgsmål om hormoner, og det øjeblik, og andre er en beslutning - ja, en beslutning om at afsætte dig selv til, at én person og kompromis med dine egne luner.

1.. Glem hvad disney fortalte dig

I tegnefilm, fortæller den afsluttende scene, du "for evigt efter", men de aldrig fortælle dig, hvordan Askepot og prinsen formået at leve lykkeligt nogensinde efter. Tror du prinsen ikke har nogen irriterende vaner, som pissed Askepot off? Det er fordi du får at se kun omkring to timer at "nogensinde efter". Ethvert forhold har en mindst to glade timer. Der er ikke sådan noget som Prince Charming, der er kun én Prince. En du kan lide nok til at føre tilsyn med og i sidste ende komme til fred med sine fejl. Den ene du beslutter dig er værd at gå på kompromis for.

2.. Faith

Tro er af afgørende betydning, når det kommer til parforhold. Tro er det, der gør du tror, ​​at to verdener kan sameksistere. De ting, der gør du tror på en person nok for ham at begynde at tro på sig selv efter alle sine skibe har sejlet. De ting, der gør du tror, ​​du kan overvinde din forskelle. De ting, der gør dig ikke at afslutte, når det er svært.

3.. Kærlighed er i hjernen

Der er ikke sådan noget som følelser i hjertet. Hjertet er et organ, der anvendes til at pumpe blod. Din kærlighed er i din hjerne. I dig. Det er din. Intet menneske kan nogensinde tage din kærlighed væk fra dig. Det er dig, der vælger at udveksle kærlighed med nogen. Også, det er hjernen, der kan hjælpe dig med at vælge, hvem der er godt for dig, og hvem der ikke er.

Det er bare din beslutning - uanset om du vil lytte til din hjerne eller dine hormoner. Sure, det biker fyr gør du wanna have sex hele natten lang, men den fyr, du kender for aldre og er altid så betænksom vil gøre dig glad. Det er dit valg - ønsker du at være en sex legetøj eller en elsket kvinde.

4.. Selvdestruktion

Nogle gange kan vi ikke ønsker at indrømme det, men vi er masochister. Vi nyder at være ulykkelig og ondt, fordi vi inderst inde tror det er, hvad vi fortjener. Det er forårsaget af lavt selvværd, forårsaget af dårlige tidligere forhold eller en dårlig barndom. Men selv dette er dit valg - vil du være glad eller ønsker du at blive brugt? Træffe et valg.

5.. Devotion

Når du finder nogen, og hvis du er realistisk og oprigtig du vil, give det tid og hengivenhed. Efterlad ikke, når du ser det første problem. Giv dit forhold en chance. Real life relationer er ikke den film. Han kunne ikke tilbeder den samme musik, du gør, eller måske ikke flyve dig til Paris med en helikopter, men hvad der virkelig betyder noget, er at han er en konsekvent person med ægte, virkelighedstro kvaliteter. En fyr, der vil respektere dig for, hvem du er og hvem du vil respektere for alt, hvad han er.

Og alt dette kan lyde lidt tør eller ikke meget romantisk. Men hvad der virkelig er romantisk er ikke hans solbrændthed. Det er de fregner. Det er ikke en Harry Winston ring, det er hans ønske om at sætte den smukkeste ring, han har råd til på din hånd. Det arbejde han har gjort for at købe det. Det er ikke at blive foreslået på den første date. Det er, hvordan visse han han ønsker at tilbringe resten af ​​sit liv med dig, når han endelig dukker spørgsmålet.

Det er mængden af ​​beundring og respekt, der gør du ønsker at gøre dit bedste for at holde ham ved din side.

Aktuelle artikler