6 trin til at finde lykke og opholder sane efter utroskab

I det øjeblik du indser din mand er blevet snyd på dig sandsynligvis ikke kan præcist beskrevet af ord. Følelsen af ​​forræderi, den kedelige smerter i brystet og maven, og sorg, at synes, som om det kan aldrig ende er blot nogle af de beskrivelser jeg har hørt fra mine kunder gennem årene.

6 trin til at finde lykke og opholder sane efter utroskab

Uanset omstændighederne, at finde ud af, at din kæreste eller mand dig utro, er en af ​​de værste erkendelser, du kan støde på i dit følelsesliv. Nogle gange kan en relativ kort forholdet aflede nogle af de smerter, men normalt, hjælper det ikke.

Men der er måder at komme over hans utroskab. Vi var, som en art, der er bygget til at overvinde vanskeligheder som disse, og du er ikke en undtagelse. Hvis du føler, du er stadig forelsket og tænker om at tilgive ham, ikke vige fra den. Mange vellykkede ægteskaber har fået gennem utroskab (affære er en meget mere udfordrende, men noget som en one night stand er ofte mendable), hvis kærligheden er gensidig og stærk nok til at opretholde det pres, der bryder andre relationer.

Her er 6 trin for lykke efter utroskab:

1.. Step - det kan ske igen

Accepter at du ikke blev immuniseret af denne oplevelse. Kendskab til og forståelse for, at det kan ske igen, uanset hvad du gør, vil gøre dig klogere og mere forberedt, hvis du nogensinde igen gå igennem noget som dette.

2.. Step - det var ikke din skyld

Du gjorde det ikke'' tryk'' din kæreste eller mand i en affære. Han besluttede at starte en, du ikke behøver at gøre noget med det. Hvis han var ulykkelig, skulle han have talt med dig. I stedet for det, omfavnede han sin elskerinde. Der er grunde til, at mænd snyde men i sidste ende ligger ansvaret på dem. Må ikke bebrejde dig selv for det.

3.. Step - spiller ikke investigator

Du vil næsten helt sikkert blive fristet til at gå over dit forhold og lede efter spor, hvorfor dette var sket. Jeg råder dig ikke gøre det lige efter, at bremsen op (jeg vil antage, at du ikke længere er sammen). Selv da, så gør det ved at være opmærksom på dine følelser.

Hvis disse erindringer stadig ondt, så prøv at forstå hvorfor. Må ikke spille rollen som en detektiv, der ser efter spor i de sidste begivenheder, der kan forklare hans affære. Denne form for objektiv analyse er kun en ubevidst måde at tænke på dit forhold og den mand, som du aldrig sandsynligvis virkelig fået over.

4.. Step - det kunne ikke undgås

Nogle kvinder jeg har talt med brugt en masse tid på at fantasere om, hvad der kunne have været, hvis de ikke havde fundet ud af om deres partnere anliggender. Det er følelsesmæssig tortur og de administrerer det på sig selv. De får ingen visdom eller lukning ved at gøre det. Desværre og enkelt, det skete, og ingen mængde af bestående scenarier kan ændre dette.

5.. Step - ikke lukke ned

Jeg ved det er at foretrække at føle noget i stedet for at føle smerte. Men i det lange løb, er du ikke en robot eller anden skabning uden følelser. Udtrykke dine følelser alligevel du kan, uanset hvad de måtte være. Må ikke lange ud på dine kære, men heller ikke foregive du føler fantastisk, hvis du i stedet lyst til at græde og tale om din prøvelser.

Nedlukning dine følelser eller andet sted dybt inde, vil ikke slette dem.

6.. Trin - nyd livet

Genopdag dig selv. Gør én ting, du altid har ønsket at gøre. Rejser. Tilslut med dine venner, især dem fra din barndom. Ring alle de familiemedlemmer, du ikke har talt med i lang tid.

Involvere dig i en velgørende organisation, eller gøre nogle humanitære formål eller pro bono arbejde. Hjælpe andre er en fantastisk måde at føle sig bedre om dig selv, samtidig med at du giver noget tilbage til samfundet. Du har sikkert ønsker at bo i din stue, parkeret foran fjernsynet, følelse elendigt. Gør det ikke.

Selv hvis du er nødt til at tvinge dig selv, gå udenfor og interagere med mennesker.

Gør ting som dette vil hjælpe dig med at genoprette forbindelsen med din mest grundlæggende selv, personlighed, der ligger nedenunder al skuffelse og sorg.

Der er stadig en hel verden derude, og du vil savne det, hvis du ikke vælger at atter finde lykken efter han snydt.

Du skal genvinde din selvtillid, beskadiget af denne prøvelse. Ligegyldigt hvor hårdt eller selvhjulpne du bliver efter det, ved, at der ikke er nogen garanti for, at dette ikke vil ske igen. Hvis det gør, skal du være klar til det.

Tro mig, du vil overvinde den ved modenhed, tidligere erfaringer og vilje til at arbejde med dig selv. I sidste ende - tiden læger de dybeste sår.

Aktuelle artikler