7 måder at argumentere mindre

At vinde et argument er glædeligt, mens der kommer ud som en taber, sandsynligvis sætter dig i en mørk stemning. Nogle mennesker, som marketingsfolk eller advokater, betalte komme til at vinde argumenter.

7 måder at argumentere mindre

Desværre, i parforhold, et argument som regel ender uden nogen følelse som han eller hun vundet noget. Så her er et par tips om hvordan man kan undgå disse skadelige verbale konkurrencer.

1.. Tal op nu, ikke senere

Argumenter er hovedsagelig baseret på uenigheder, der er efterladt uden opsyn. Hvis din partners ord eller handlinger, en eller anden måde genere dig, ikke afskedige dem lige væk som uvæsentligt. Chancerne er, at din kæreste eller kæreste, ikke engang mærke til det, og gør det ubevidst, så peger det ud til dem.

2.. Løse stuff

Hvis du kommer ind i et argument, skal du huske, at du har noget uafklaret mellem jer to. Må ikke falde i en verbal krig, der fører ingen steder, og i stedet i det mindste forsøge at tale om din kamp.

3.. Må ikke gå for de store kanoner

I et argument, vil du normalt blive fristet til at opdrage nye spørgsmål, især hvis du føler, at du er "taber terræn." Du skal ikke gøre det, fordi når din partner gør det, du bliver vred. De føler på samme måde, når du gør det.

4.. Humor

Nogle gange, det er det værste, du kan gøre, men at bringe en vis humor til en opvarmet argument kan lindre spændinger, og måske vise dig begge, at du skænderier om ingenting. Vær forsigtig, når du bruger humor, selv om.

5.. Tænk før du taler

Du skal følge dette råd i enhver situation, men vi ved alle, at når følelserne løbe af med os, vores mund er hurtige til at reagere. Ofte vil vi sige ting, som vi vil fortryde senere. Hvis dine reaktioner er udelukkende baseret på passerer vrede, de vil skubbe dig i en større konflikt.

6.. Ændre dine omgivelser

Opholder sig i samme sted, kan nogle gange føles som at blive holdt op i en kedel, hvor ethvert argument bare skruer op for varmen. Gå ud for et måltid, tage en tur sammen, få noget frisk luft. En god distraktion kan sænke din vrede og afdramatisere'' eksplosiv'' situation, før det kommer ud af hånden.

7.. Lyt

Dette er det vigtigste, og de ting vi normalt glemmer, når vi kommer ind i et argument. Hvis vi lyttede til vores partner, når han eller hun forsøger at fortælle os noget, vi sandsynligvis ikke ville være i den situation.

Vær forsigtig, når du er i et argument - det meste af tiden, er du bare tænke på måder at komme rundt om den anden persons point uden egentlig evaluere dem, og spørge dig selv, er der nogen fortjeneste til dem.

Når du er følelsesmæssigt involveret, denne holdning er endnu stærkere. Prøv at bekæmpe den. Du er ikke i en kamp, ​​og der er ingen resultattavle, der viser dine verbale hits og savner.

Argumenterer er naturligt. Der er en teori om, at vi alle er efterkommere fra gode arguers - alle hulemænd og cavewomen der lykkedes at overtale de andre til at forlade sikkerheden af ​​hulen og måske blive dræbt. Det er helt sikkert en del af menneskelig erfaring, og argumenter, personlige og den anden slags, der ikke går nogen steder helst snart.

Men, når du skændes med din partner, bliver skaden behandlet jævnt. Så prøv at følge disse trin og måske dine argumenter, vil i det mindste blive mindre hyppige, og hvis de er nødt til at ske, lidt mere produktive.

Aktuelle artikler