Han snydt! Hvad nu?

En affære kan forårsage så megen skade på et forhold, og klare at blive snydt på, er aldrig let! Hvis du har haft så uheldige at finde dig selv i denne slags situation, du har en vigtig beslutning om at gøre, og de tider forude kan være svært, om du vælger at bo i forholdet eller ej.

Han snydt! Hvad nu?

Hvis du vælger at holde det ud, ved, at der beskæftiger sig med utroskab er aldrig let. Læs videre og tjek nogle skridt, der skal tages, hvis du ønsker at gå om det på den smarte måde!

Finde ud af din partner har været utro er en af de mest ødelæggende ting, der kan ske for dig i et forhold. Selv hvis du er den type person, der ikke anser snyd (især hvis det er rent fysiske) for at være en stor aftale, og ville give ham en chance, skal du vide det er simpelthen ikke så let som det.

Blive bedraget og løjet for ikke føler sig godt og definitivt sætter et stort pres på forholdet. Opdage at der har været utroskab på sin fod, kan efterlade dig bitter, vred, vred... Disse er ikke følelser, du kan bare ryste og sætte i en lille boks til at hylde et eller andet sted dybt inde i dit sind. Og det er præcis , hvad du ikke bør gøre. Hvad du skal gøre, er virkelig tage tid at arbejde sig igennem alle disse følelser, ved dig selv først, og derefter med din partner (hvis du beslutter dig til og rent faktisk kan gøre det). Dette fører os til det første skridt:

1.. At være eller ikke at være, det er spørgsmålet

Efter det første chok har passeret du vil indse at du har en vigtig beslutning på hænderne. Og det er her du virkelig nødt til at være ærlig overfor dig selv! Tænk hårdt - kan du virkelig tilgive? Har du selv lyst til at? Ville du føle dig bedre tilpas, hvis du lige har fjernet dig fra situationen, eller har du styrke og viljestyrke til at forsøge at gøre tingene godt igen?

Dette er et punkt, når du ikke kan tillade dig selv at blive påvirket af nogen eller noget (ikke engang ham!). Fordi du ikke ønsker at fortryde beslutningen senere! Du skal gøre hvad du føler er rigtigt. Hvis du stadig tror, ​​at forholdet er noget værd at kæmpe for, og du tror, ​​du vil være i stand til virkelig at komme over sagen på et tidspunkt i fremtiden - end det er, hvad du skal gøre. Bare vide, at det vil tage noget arbejde - på begge af dine dele! Hvilket fører os til...

2.. Tal det ud

Det er det punkt, hvor du har brug for at etablere dine forhold. Sure, kan det lyde alt for formel, når du sætter det på denne måde, men det er vigtigt, at du angiver, hvad det er du tror han har brug for at vide. Du ønsker at kommunikere, og du ønsker at fortælle ham så meget som muligt. For hvis du vil have tingene til at fungere denne gang han bliver nødt til at vide, hvad han gjorde virkelig ondt dig. Det handler ikke bare om at komme over det i stilhed og give ham en ren kunstgreb. Uden et godt hjerte til hjerte samtale ting vil bare blive det samme, og ignorerer det faktum, at du lige har haft en større bump på vejen er bare om det værste du kan gøre. Fortæl ham, hvordan du følte, fortælle ham, hvorfor du vælger at bo, så fortæl ham hvad du forventer og hvad du håber på.

3.. Find hvad der gik galt og ordne det

Begå en affære næsten altid kommer ud af utilfredshed med noget i dit forhold. Og selv om det ikke er grunden, der fortsat skal være en grund bag snyd på din partner. Så uanset hvad problemet var, skal du tale om det. `Kom det ud i det åbne og taler er kun vil hjælpe med at gøre jeres forhold bedre, og det er hvad vi stræber efter! Der er ingen mening i bare holder sammen, hvis du ikke kommer til at arbejde på nogle ting.

4.. Genopbygge tilliden

Selvom det er ham, der har gjort det snyd, du også nødt til at sætte i bestræbelserne på at komme til det punkt, du kan stole på ham igen. Hvis du ikke kan etablere tillid i forholdet, efter han har været utro det simpelthen ikke vil arbejde. Det vil alle falde fra hinanden før eller senere. Så hvis du troede, du kan gøre det, men find dig selv overmenneskeligt forsøger at knække sin Facebook-adgangskode - det er noget at opdrage.

5.. Tilgiv ham, men for real!

Huske sagen og bringe det op i hvert lille argument, du to har, er ikke smart overhovedet. Hvis tingene går godt, og du stadig bruge hver eneste chance for at gnide det i hans ansigt, at du tilgav ham det kun kommer til at spise op på dit forhold!

Aktuelle artikler