Hemmeligheden til langvarige relationer ved lykkelige par

Alle ved, at perfekte par, der bare synes at have det hele. Hvordan gør de det? Nå, hemmeligheden til et lykkeligt forhold er mere end bare elske hinanden, er det at sætte i denne ekstra indsats for at gøre forholdet sidste.

Hemmeligheden til langvarige relationer ved lykkelige par

Er du søger efter dette ideal, varig kærlighed? Nå, er du ikke alene. Der er en masse kvinder derude søger efter den formel til at opretholde et langvarigt, lykkeligt forhold. Du vil sandsynligvis finde en hel artikler om hvordan man kan finde og holde lykke i dit forhold, men der er altid et par vigtige ting, som de undlader at nævne, at jeg synes er virkelig vigtigt.

Under et langvarigt, lykkeligt forhold er ikke så let som blot at finde den specielle person. Relationer tager hårdt arbejde. Hvis du er heldig nok til at have fundet en fantastisk person, som du ønsker at være med i lang tid, jeg lykønsker dig! Men du bør nok tjekke denne artikel for at sikre, at dit forhold bliver så glad og sund, som det er i dag.

Glade relationer betyder at lytte til hinanden, tale tingene ud, huske at gøre den anden person føler sig godt, og holde tingene spændende. Læs videre for at finde ud af mere...

Sig farvel til den myte, at relationer kan være perfekt

Folk ser ofte på en andens forhold og spekulerer på, hvorfor deres er ikke så perfekt. Oven i det, har Hollywood kærlighedshistorier os overbevist om, at der er et perfekt menneske derude, med hvem vi kan have det perfekte forhold. Denne myte ødelægger store relationer.

Hvis du er en af ​​de mennesker, der sammenligner dit forhold til din kollegas "perfekt" forhold, STOP. Tro mig, hendes forhold er langt fra perfekt, men det er ikke til at sige, det er ikke en glad. Hvis du har fundet den person, der gør dig glad, selv med alle dine kombinerede ufuldkommenheder, du helt har et skud på at have den langvarige, lykkeligt forhold.

[Læs: 9 ting, du gør, der driver ham sindssyg ]

Kommunikation

Kommunikation (via ilovewildfox.com)

God kommunikation er formentlig en af ​​de vigtigste kvaliteter et forhold kan have. Et par, der kan tale tingene ud på den måde, der virker for dem vil vare lang tid. Der er for mange gange, at antagelser, misforståelser og sårede følelser opstår som et resultat af en person ikke er i stand til at udtrykke, hvordan de føler.

Dette kan let undgås, hvis et par kan lære at tale og * lytte * til hinanden. Må ikke være bange for at udtrykke, hvordan du føler for din partner. At frygt kan gøre en lille ting bliver til en stor, betændt én over tid. Selv hvis du er bekymret det vil forstyrre ham, vil det gavne jer begge i det lange løb til at tale det ud.

[Læs: 10 ting, mænd ønsker fra kvinder, men er bange for at spørge ]

Ikke sveder de små ting

Lykkelige par ved, hvad der skal hashet ud og hvad ting kan børstes og glemt. Selvom kommunikation er ekstremt vigtigt, hvis du føler behov for at harpe på hver eneste lille ting, der generer dig, er du nødt til at ende med at skubbe din fyr væk.

Prøv at spørge dig selv "hvis jeg ikke tale om det, vil det stadig generer mig i morgen... eller på en uge?" Hvis svaret er ja, så ved alle midler, bringe det op til din fyr. Men det er også vigtigt at vide, hvornår man skal lade tingene gå.

På et tidspunkt i livet, du begynder at indse, at ikke alt, hvad der irriterer dig skal diskuteres. Du er nødt til at acceptere din partner for hvem han er. Hvis han gør noget, der virkelig forstyrrer dig, selvfølgelig er du nødt til at diskutere det. Men hvis du finde dig selv altid at have slagsmål om smålige ting, du måske nødt til at genoverveje de ting, du anser som uundgåelig.

[Læs: De øverste 10 grunde relationer mislykkes, og hvordan man kan undgå dem ]

Have det sjovt sammen

Have det sjovt sammen (via pinterest.com)

Det lyder måske indlysende, men det er så vigtigt at huske at have det sjovt sammen. Efter par har været sammen i omkring et år eller mere, de begynder at komme ind i en rutine. Den spænding og angst for nye kærlighed er begyndt at ændre sig til en mere stabil, varig kærlighed.

Hvis du har gjort det så langt, det er et godt tegn! Det betyder, at der er mere til jeres forhold end skøre, sommerfugle-in-your-mave kærlighed. Det betyder, at der er mulighed for en reel fremtid for forholdet. Når du har forladt forelskelse fase kan du nødt til at gøre en indsats for at bryde ud af rutinen. Prøv at planlægge dato nætter og prøve nye ting sammen.

[Læs: Hvordan kan man vide, om han er forholdet materiale ]

Hold det interessant

På den samme tråd, har du også huske at holde tingene interessante i forholdet, især når det kommer til sex. Må ikke lade dig falde i kedelige seksuelle mønstre. Efter denne forelskelse slutter, vil du sandsynligvis ikke have sex så meget som du var før, så det er det perfekte tidspunkt at begynde at ændre din seksuelle rutine.

Gøre hinanden føler sig særligt

Du kan være virkelig tilfreds med din fyr, men kan han vide det? En god måde at holde hinanden glade er at gøre små ting for at gøre hinanden føler sig særligt. Det betyder ikke at købe dyre gaver. En lille gestus kan gå en lang vej. Madlavning hans foretrukne måltid eller give ham en massage efter en hård dag er gode måder at vise din kærlighed til gratis.

Tilbring tid væk fra hinanden

I begyndelsen mange par er så glade for at have fundet hinanden, at de ønsker at bruge al deres tid sammen. Så fristende som det måtte være, ikke falder i denne fælde.

Hver pige har en veninde, der har droppet hende det øjeblik hun fik en kæreste. Du kan endda være skyldig i det selv. Men der er to vigtige grunde til, at du absolut ikke bør gøre dette, ud over det faktum, at det bare stinker.

1) Dine venner er en vigtig del af dit liv og din lykke. Selvom du er ophidset om dit nye forhold, du har brug for dine venner i dit liv, og de har brug for dig. En dag vil komme med, når du har haft en kamp med din kæreste, og du kommer til at have en god ven at tale med. Hvis du ikke har brugt meget tid sammen med dem sidst er der en god chance for at de ikke vil være omkring.

2) Fravær virkelig gør hjertet vokse fonder. Hænge ud med din kæreste hele tiden kan føle sig stor i starten, men det vil få gamle efter et stykke tid og så er dit liv kunne begynde at føle lidt for endimensionalt. At komme væk fra ham, vil gøre dig savne hinanden, og gøre det så meget bedre, når du får at hænge ud igen.

[Læs: 10 almindelige grunde par argumentere og hvad man skal gøre ved det ]

Find din lykke

Gør din partner din eneste kilde til lykke lægger et stort pres på forholdet. Du er nødt til at sørge for, at du har andre ting i dit liv, der gør dig glad. Den måde, hvis du går gennem et groft plaster i dit forhold, vil det ikke virke som i slutningen af ​​verden. Du vil have fundet styrke og lykke i andre steder at få dig gennem de mindre end perfekt øjeblikke.

Spørg om, hvad du har brug for

Dette er en almindelig fejl, at par gør. De antager, at efter et stykke tid deres partner skal kende dem godt nok til at være i stand til at vide alt, hvad de ønsker, føler og har brug for uden at blive fortalt.

Ligegyldigt hvor godt han kender dig, er din kæreste ikke vil være i stand til at kende den rigtige ting at gøre hele tiden. I stedet for at blive vred eller skuffet, når han ikke gør det rigtige, prøv at spørge ham om, hvad du har brug for. Du vil blive chokeret over, hvor nemt det er, og hvor meget bedre det vil føles at give slip på forventningen om, at nogen skulle kende din hver tanke, bare fordi de elsker dig.

[Læs: ? Er du forholdet materiale ]

Spørg ham, hvad han ønsker

Spørg ham, hvad han vil (via www.kristenboothblog.net)

Den gyldne regel har fået os alle en smule forvirret når det kommer til parforhold. "Behandl andre som du gerne vil blive behandlet." Det lyder som en god måde at nærme dit forhold, men der er én væsentlig problem med den gyldne regel... ikke alle ønsker at blive behandlet på samme måde.

En masse problemer kommer op i relationer, fordi alle er at behandle deres partnere, hvordan de ønsker at blive behandlet i stedet for at behandle deres partner, hvordan deres partner ønsker at blive behandlet. Selvom du har de bedste intentioner, så prøv at spørge din kæreste, hvad han ønsker i stedet for at antage, at han ville have det samme, du ville.

Giv din påskønnelse

Og endelig, en af ​​de øverste klager over langsigtede relationer er, at en eller begge parter ikke føler sig værdsat. Selv om det er den længst ting fra sandheden, har du et stort problem på dine hænder, hvis din partner ikke føler sig værdsat.

Et eller andet sted langs den måde, folk glemmer at fortælle deres partner, hvor store de er, og hvor glade de gør dem til at føle. Hvis du virkelig elsker nogen, har du sandsynligvis gøre en masse ting for dem hele tiden. Hvis du har lyst til disse ting går ubemærket og påskønnet, kan der føles temmelig dårlig. Så glem ikke at fortælle din fyr, hvor meget du sætter pris på ham, næste gang han gør noget awesome.

Jeg vil sige det igen, parforhold tage arbejde. Hvis du virkelig elsker den person, du er sammen med, bør du lægge så meget arbejde og indsats i forholdet, som du har lagt i andre lidenskaber i dit liv.

Hvis du er op til den udfordring, skal du følge disse tips til at hjælpe med at holde dit forhold glade og sunde. Og prøv at dele dem med din mand... trods alt, kommer glade, langvarige relationer fra begge parter gør en indsats for at gøre dem store.

[Læs: 11 hemmeligheder af succesfulde relationer ]

Aktuelle artikler