Hjælp! hans venner ikke kan lide mig

Så du har en ny kæreste, men hans venner kan ikke lide dig meget. Må ikke bekymre dig, er der nogle ting, du kan gøre for at få sine venner til at lide dig. Tjek disse 3 nemme måder.

Hjælp! hans venner ikke kan lide mig

1.. Mød venner

For sine venner til at lide dig, de først nødt til at møde dig. Må ikke sætte dette alt for længe, ​​fordi de måske tror, ​​at du ikke engang interesseret i at møde dem. Dette kan skabe et negativt billede om dig selv, før de møder dig.

Så snart din kæreste foreslår, at du møde nogle af hans venner, er enige om at gøre det. Være rart, når man møder dem, selvom du ikke kan lide dem alle. Giv dem den samme chance, du gerne vil have, og ikke dømme og mærke med det samme.

2.. Må ikke blive jaloux

Du vil sandsynligvis gerne så meget tid alene med din nye kæreste, som du kan få, men prøv ikke at være jaloux på sine venner. Husk, at han havde et liv, før dig, og at han nok ønsker at holde dele af det liv, og hans venner. Så gør ikke ultimatummer til din kæreste som "ingen sex i aften, hvis du går spille basketball med dine venner." Vær sikker på, at hans venner vil finde ud af, hvis du gør ham vælge mellem dig og dem. De vil bestemt ikke lide det, og de vil ikke lide dig.

Lav en aftale med din kæreste. Etablere en nat i en uge, hvor han kan gå og være sammen med sine venner uden dig. Du kan bruge denne tid til at se nogle af dine venner. På denne måde vil både du være tilfredse, og ingen venner vil lide.

3.. Inviter hans venner over


Hvis du kan lave mad, forberede en dejlig middag og invitere sine venner over til et dejligt måltid. Du vil sikkert vinde dem over med en dejlig måltid og det faktum, at du har ønsket dem i dit hjem. Få venner med andre piger fra hans gruppe, og du vil være et skridt tættere på at vinde over alle hans venner.

Du kan også invitere fyrene i at se et spil sammen. Selvfølgelig behøver du ikke at foregive, at du er interesseret i spillet, hvis du ikke er. Inviter de fyre, købe nogle øl, nogle snacks og bare lade drengene være drenge og se kampen. Du behøver ikke engang at være der, er din eneste intention er at invitere dem over og give dem plads, i stedet for nagende om din kæreste ser spillet. Denne holdning vil gøre sine venner som dig for sikker.

Hvis du ønsker at være der, organisere en filmaften. Lej en film, invitere sine venner og forsøge at nyde det. Du bør nok ikke leje en romantisk komedie, da hans venner ikke er alle piger, de sandsynligvis ikke vil være interesseret.

At få sine venner til at lide dig er ikke så svært. Han er venner med de mennesker for en grund, og en af ​​grundene er, at de alle sandsynligvis ligesom lignende ting. Så hvis han kan lide dig, vil de sandsynligvis lide dig også. Du skal bare nødt til at hjælpe dem lidt at se din bedste side.

Aktuelle artikler