Hvad skal man gøre, når noget føles forkert

I et forhold, nogle gange noget, bare ikke føles rigtigt. Romantiske relationer er ikke en undtagelse. Du kan ikke helt sætte en finger på det, men du kan fortælle, at din partner er en eller anden måde anderledes, ikke hans eller hendes sædvanlige selv, den du kender, og til det bedre del, kærlighed.

Hvad skal man gøre, når noget føles forkert

Et uvenligt ord her, et undgået kontakt der, du kan ikke ryste følelsen af, at du er på vej til en krise. Ligesom en nærmer storm, se dig mørke skyer samler i det fjerne, og du er ikke sikker på hvad de skal gøre - løbe og gemme, stå din jorden eller bare håbe, at vinden vil blæse stormen væk?

Med andre ord, er det sted, hvor du mener dit forhold går ikke en behagelig - du føler pres for at gøre noget, men ligesom en storm, kunne forkert træk forværre din position.

I dette tilfælde, du er ikke at risikere at blive samlet op af en rasende tornado, men du stadig ikke ønsker at gøre dette forkert bevægelse, der kun kunne få dig længere væk fra din partner.

Så her er flere'' safe'' muligheder, du har til din rådighed.

1.. Gør intet

Det kan lyde som en falsk alternativ, men det er værd at nævne - måske er du bare forestille det. I et par uger, er dit forhold tilbage til det velkendte, komfortable sted, og man grine ad dig selv for at bekymre sig om noget. Nogle gange, vinden gør blæse stormen væk. Men vil du virkelig ønsker at risikere det?

2.. Tal om det

Talk er altid godt, men ikke'' hvad er der galt med dig'' slags snak mere velegnet til et forhør værelse i en politistation. Må ikke tale om'' problem'' (husk det første punkt), og i stedet bare snakke med nogen særlig dagsorden eller mål.

Find ud af hvordan din partner føler, hvad der foregår i hans liv. Du tror sikkert, at du er opdateret, men måske du ikke kender noget lille, men vigtige, og du vil være lidt klogere på din partners sindstilstand. Og det er altid en god ting.

3.. Bigger Picture

Stop tænke på din partner, og begynde at tænke over dit forhold. Kig på, hvad du sammen med din elskede, har, og hvad du bygger. Hvordan var det i fortiden, hvad er du forventer af fremtiden, hvor er du lige nu.

Dit forhold er som vand, og du to er de bygningsdele - ilt og brint. Kombineret sammen, du laver noget helt nyt. Dit forhold, ligesom ethvert forhold, er altid under forandring og udvikling, og du bør forsøge at holde op med det.

4.. Ændring af perspektiv

Efter at have tænkt over forholdet du har, så prøv at sætte dig selv i din partners sko. Hvad er det han føler om dig, og hvordan han ser ting, som du har bygget sammen, og bygger stadig? Glem dine ønsker, behov og ønsker, og tænke over hans. Forstå din partner vil hjælpe dig med at finde ud af hvad der foregår.

5.. Tvinge efter ømhed

Være bud med din elskede, selvom du føler, at disse følelser ikke er givet tilbage. Menneskelige kontakt er en kraftfuld ting. En lang, kærlig omfavnelse, en dyb kys, og andre tilsvarende handlinger ømhed, kan være lige den ting du har brug for, for at få din partner til at åbne op og dele af problemet. Selv om de ikke udrette det, de er stadig en fantastisk måde at sige noget til din partner uden at sige et eneste ord.

Stormen kan eller ikke kommer. Men selv om det kommer ikke lige nu, chancerne er, at det vil være, før eller senere - fordi ikke mange relationer undgå dem.

Være forstående, åben og kærlig, og det vil hjælpe når skyerne begynde at indsamle.

Aktuelle artikler