Hvordan at afslutte et langsigtet forhold

Hvis du synes, det er tid til at åbne et nyt kapitel i dit liv, men du er stadig usikker på, hvordan netop at gå om at lukke denne ene, er dette den rigtige artikel for dig! Afslutning et langsigtet forhold er aldrig let, men når det er tid til at komme videre - at trække det ud, er det værste du kan gøre!

Hvordan at afslutte et langsigtet forhold

Når vi har været i et forhold i lang tid, at forholdet begynder at definere os til en vis grad, om vi vil det eller ej - og det er en kendsgerning. Selv hvis tingene begynder at opløse mod slutningen og alle de kærlige følelser er for længst forbi, enhver langsigtet forhold er stadig en stor del af dit liv, og hvem du er.

Det er lært dig så mange værdifulde liv lektioner, og hele dit liv sandsynligvis drejet omkring det i løbet af denne tid. Så snarere end blot at bryde op med den person, du simpelthen ikke ønsker at være sammen med længere, kan det føles som at bryde op med en måde at leve og eksisterende.

Derfor er mange mennesker ofte befinder sig forsøger at genoplive et langsigtet forhold længe efter forfaldstidspunktet. Selv når tingene naturligvis ikke arbejder ud for en af ​​de to de stadig befinder sig tilbageholdende og bange for at tage det sidste skridt, og kalder det afsluttes for god. Men at ignorere, at mavefornemmelse, der fortæller dig det er tid til at gå videre til noget andet absolut ikke godt.

Ja, break-ups er hårde. De er endnu hårdere, når du har været involveret med en person i lang tid, og vænne sig til at leve som en enkelt i stedet for som et par kan være udfordrende, selvom kærligheden er væk. Men trækker noget ud kommer til at være meget mere afdrypning end rent faktisk slutter et langsigtet forhold. Den bedste måde at gå om at gøre det er at gøre bryde op så rene som muligt:

Fyldes op dit sind for godt!

Det er bedst at gå igennem med din plan for at bryde det ud, hvis du er en hundrede procent sikker på det er, hvad du vil! Hvis du kun har en midlertidig mangel på tro på de to af dig, eller hvis der er andre ting der påvirker din beslutning, du nødt til at få dig sammen og gøre op dit sind. Er det, hvad du virkelig ønsker i det lange løb?

Hvis du er usikker, og tror du kan ændre dit sind eller andet sted nede ad vejen tænker over det lidt længere. Du ønsker ikke at indse du har sprunget pistolen, når det allerede er for sent at rette ting.

Ophold realistisk!

Uanset det faktum, at du er den ene indlede bryde op det er helt normalt og endda ret sandsynligt, at du vil føle sig en smule lav efter det hele er sagt og gjort. Som jeg allerede har sagt, slutter et langsigtet forhold er som afskeden måder med en stor del af hvem du var, at hele tiden.

Justering til den måde tingene er nu, ikke gør absurde sammenligninger mellem hvordan det er nu, og hvordan det plejede at være, og bare gør fred med det faktum, at denne person bare ikke er der for dig, som før kan være hårdt.

Så selv hvis du er sikker på, at hvad du gør, er det rigtige, ved, at du vil stå over for nogle problemer lige efter separationen.

Vær ærlig!

Hvis slutter det er, hvad du føler, du behøver at gøre end bare at gøre det! Ingen slinger i valsen, ingen forsøger at gøre det virke som en pause - intet af dette! Du ønsker at være så ærlig som muligt, forårsage selv hvis du forsøger at bryde nyheder forsigtigt for at gøre det lettere for din partner - du skal nok gøre tingene værre.

Hvad folk ikke forstår er - at fortælle nogen, du simpelthen ikke føler de ting, du følt før, og du ønsker at komme videre, selvom du altid respektere dem og endda elske dem på en måde - det kan stikke bare en smule. Men gør dem regne det ud af sig selv ved at handle alle underlige og fjernt, sprængfyldt på dem, når de ikke gør, hvilket fører dem til at tro, det er faktisk ikke enden, men en simpel pause eller et bump på vejen - nu er det gør ondt, så meget mere!

Aktuelle artikler