Hvordan at vinde respekt af hans venner

Din kærestes venner er en ganske vigtig kategori i dit liv. Uanset om du kan lide det eller ej, han har brug for godkendelse af hans venner, for at dit forhold til at arbejde ud. Find ud af hvordan at vinde respekt af hans venner.

Hvordan at vinde respekt af hans venner

Du tror måske, at der er en masse du behøver at gøre, og det er ikke rigtig lide det. Et par enkle og flot gestus vil altid gøre det trick. Tjek dem ud og vinde hans venners hjerter over.

1.. Mød dem

Du kan ikke forvente hans venner til enten lide eller respektere dig, medmindre du møder dem. Må ikke sætte dette alt for længe, ​​kan de få fornærmet.

Så snart din kæreste foreslår at du opfylder hans venner - er enige. Hvis han ikke foreslå det selv, kan du bringe emnet op. Fortæl ham at du gerne vil møde de mennesker, der betyder så meget for ham. Der er nødt til at være en grund til at han er venner med dem, og du ved aldrig - måske din nye bedste ven er blandt dem.

2.. Være rart og høflig

Du kan ikke forvente nogen til at give dig respekt, medmindre du giver den tilbage. Respekt er ikke noget, du er berettiget til - det er noget du tjener.

Være rart og høflig til sine venner. Må ikke tale om dem bag deres ryg og ikke mangel på respekt dem på nogen måde. Hvis nogen har en stand, som du ikke er enig med, enten at undgå det emne eller roligt forklare årsagerne til, at du ikke er enige. Men kun hvis nogen spørger - ikke opdrage emner, der kan føre til argumentere.

3.. Inviter dem over

Den nemmeste måde at fange sine venners hjerter og vinde deres respekt er at invitere dem over. Den enkle gestus, som du vil have dem til at være gæster i dit hjem, vil få dem til at føle sig speciel.

Hvis du kan tilberede du er vinderen alligevel. Folk, der laver mad er som regel meget elsket og værdsat blandt deres venner. Inviter hans venner over for et hjem kogte måltid. Det behøver ikke at være noget super fancy - bare gode gamle hjemmelavet mad. Forsøg ikke nye opskrifter - forberede dem, du kender bedst.

Der er en løsning for dem, der ikke koge også. Bestille mad og organisere en aften med charades eller film. Den generelle pointe er at vise sine venner, at du holder nok til at invitere dem. Opfordringen til dit hjem er opfordringen til dit liv og hans venner vil vide, at. Og hvis du vil have dem i dit liv, vil de ikke se på dig som kvinden, der ønsker at stjæle deres ven væk, men snarere som en anden ven, de fik.

4.. Organiser noget cool

Det sidste tip til at vinde hans venner over er at organisere noget for din kæreste, og dem alene. Du behøver ikke at være en del af det - du behøver kun at gøre noget virkelig cool for dem.

Valget er virkelig store. Du kan købe spil billetter for ham og hans venner eller invitere dem alle over, at se et spil på din plads og forberede nogle sandwich og øl. Du kan organisere dem en fisketur eller en bowling aften. Temmelig meget noget, der kommer til dit sind, og er enig med dit budget, vil absolut gøre det trick. Det er den omsorg, der tæller.

Du ser, at få kærlighed og respekt af hans venner er egentlig ikke så svært. Så længe du holder dig til disse enkle tips - du er i for at vinde.

Aktuelle artikler