Hvordan kan man vide, hvis han er forholdet materiale

Hvis din nye mand har dig følelsen ligesom den første gang du mødte Edward i Twilight (swoon!), så kunne det være klogt at opdage, om der er en lykkeligt vises snart i din fremtid. Men hvordan? Bare læs videre for at lære om din mand er virkelig forholdet materiale.

Hvordan kan man vide, hvis han er forholdet materiale

Tror du, han er absolut, positivt, irreplaceably perfekt. Det hår. De øjne. Disse læber. Denne holdning. Cue glad suk... Men hvordan kan du vide, hvis han tænker på samme måde? Eller er hans tanker mere i retning af "Hej, booty call" end "Jeg gør"?

Easy. Vi har samlet nogle af de små måder, du kan finde ud af, om han virkelig er den mand af dine drømme (komplet med hvidt stakit og den obligatoriske golden retriever naturligvis).

# 1. Passende indkvartering

Første cab off rang er, at han har bolig egnet til følelsesmæssigt tilgængelige og møbleret med forholdet materiale. Nu mens dette lyder ret simpelt at regne ud, kan det faktisk være lidt af en doozy.

Sig for eksempel din elskerinde bor med sin mor. Dette er et klart nej-nej, ikke? Tja... ikke nødvendigvis. Først og fremmest, en lejlighed eller hus er ikke billig i disse dage, uanset hvor du bor. Og hvis han er at være forsigtig, kunne han nedkøling ud derhjemme, så han kan spare op penge nok til at købe sit eget sted. Det er fint. Han kan også have købt huset han bor i for hans mor. Det er også fint.

Men hvis han er over 35, bor sammen med sine folk og har ingen intentioner om at flytte ud til enhver tid snart... bør du føle en lidt forsigtig lige om nu. Hvis hans mor stadig gør hans vask, madlavning, rengøring og vælger sit tøj til ham - løbe for bakkerne.

En mand, der er følelsesmæssigt tilgængelige og klar til et forhold vil tage stolthed i hans hjem. Han kunne leve med sine forældre, med en gruppe venner eller af ham selv, men det centrale element er, at han ikke forventer nogen til at rydde op efter ham eller lave mad til ham.

Hans hus eller værelse skal også være rimeligt ryddeligt. Ikke uplettede, men ikke en svinesti enten. Alt i alt bør hans bolig valg føler, ja, det er relevant. Ingen tegn på en bachelor dårligt, eller en mommy palæ. Bare normal, regelmæssig og kæreste venlige.

# 2. Indkøbsture er godkendt

Medmindre din mand er i at konkurrere i næste Project Runway, chancerne er temmelig høj, at han ikke kan lide shopping for meget. Dette er en standard egenskab, uanset om du beskæftiger sig med forholdet model, eller hit-det-og-afslut-it-model. Shopping, for fornøjelsens skyld, er helt uden for deres fatteevne.

Men forskellen mellem din playboy og din potentielle partner er, at en fyr, der er kæreste materiale vil suge det op. Han kan jamre, klynke og endda foregive sulten for at gøre turen lidt mindre kedelig, men han vil stadig gøre det.

Ikke fordi han kan lide det, fordi han formentlig ikke. Men fordi han kan lide dig. Og bedst af alt han kan lide at tilbringe tid sammen med dig, selvom det er i, hvad han anser for at være et indendørs helvede af kedsomhed.

En playboy på den anden side, vil blive outta der hurtigere end du kan sige 'mini-mall ". Han vil udvikle en hovedpine, en mystisk 'arbejde møde' på en lørdag, eller huske at han skal, er, vaske hans hår.

Eller endnu værre, han vil tage med dig. Så han vil tilbringe hele tiden tjekker andre piger, tilføje flere playboy-fabelagtige tøj til sin garderobe og gøre hele turen om ham.

# 3.. Han er pet-venlige

Den næste store indikator for, om din fyr har forholdet kryds for godkendelsen er, hvis han ejer et kæledyr. Nu mener jeg ikke en leguan, slange eller at flydende ting i hans akvarium, som eventuelt har været en guldfisk på et tidspunkt. Jeg taler super pet område: hunde eller katte.

Hvis din mand ejer et kæledyr, det er fair at sige, at han er sandsynligvis ansvarlig. Efter alt, har han at fodre det, vand er det, gå det, lege med det og godt, elsker det. Så hvis han elsker en lodne ven, men chancerne er høje, han er i stand til at elske dig også.

En fyr, der ikke er sammenhæng materiale vil ikke have tid, energi eller tålmodighed til at beskæftige sig med noget, der ikke høster en umiddelbar fordel for ham. Men hvis din mand har et kæledyr... han er allerede er i et forhold.

Alt du skal gøre er at blive venner med hans kæledyr, og du er halvvejs der at familyville.

Bemærk: Hvis førnævnte pet ikke er taget hånd om meget godt, eller hvis han outsourcer alt til en pet barnepige - ignorere denne rådgivning. Relationship materiale, han ikke er.

# 4.. Børn ikke skræmme ham

Mens det er ret sjovt at se en voksen mand løbe væk, hænder i luften, mens skrigende i dyb frygt, fra et lille barn, er det ikke så sjovt, hvis det er din mand gør driften.

Relationship materiale er ikke bange for børn. Han kan lide kid. De får sammen godt. Han har måske en søster, bror eller ven, der har små børn, og han gør det lejlighedsvis babysitter job her og der. Han Mucks rundt med dem, driller dem og endda sniger i ulige kærlig kæle.

Han kunne ikke tænke på at have børn lige nu (hold dine heste, lille dame), men det er ikke et klart nej enten.

I mellemtiden, på den anden side af byen, vil din manglende sammenhæng materiale guy liste børnene, som hans største frygt. Når tvunget til at interagere med dem, vil han rynke panden og pik hovedet, ligesom de er nogle otherworldly fænomen. Han vil ikke forstå, hvad de siger, hvad de ønsker, eller hvad deres formål er. Og mere til det punkt, vil de ikke forstår ham heller.

Børn og Mr. Hit-it-og afslut-it? Ikke på god fod.

# 5.. Han går til bryllupper med dig

Lad mig være meget stumpt her: hvis fyren du er dating ikke ønsker at gå til et bryllup med dig, det er fordi han ikke ser dig som potentiel kæreste materiale.

Undskyld, hvis det gør ondt, men det er brutalt ærlige sandhed. Fyre, der ikke listen 'forholdet materiale «på deres genoptages ikke gå til bryllupper med piger. Nogensinde. Det er bare ikke gjort. Medmindre de er de Wedding Crashers. Vil du vide hvorfor? De ønsker ikke deres datoer at få nogen - gisp - ideer. Dette er en begivenhed, der er bare alt for følelsesladede for dem at overveje.

Men fyre, der er forholdet materiale? Nå, de har ikke noget problem at gå til bryllupper. Bryllupper er sjove: de får at drikke fra en åben bar, møde nye mennesker, gør kyllingen dans og er garanteret at få lagt efter. Hvad er ikke kan lide?

En fyr, der ikke har skjulte motiver, og er ærlig i hans samspil med dig, vil ikke noget imod at være din date til et bryllup. Han vil elske at se dig klædt op og få at kæle væk dine tårer under ceremonien. Han vil holde din hånd, danse med dig og felt irriterende spørgsmål fra dine pårørende.

Han har ikke noget imod at blive på et bryllup med dig, fordi tanken om at være på hans bryllup med dig en dag faktisk føles lidt rart. Sure, ligesom han ikke slå ned din dør til at få børn med dig endnu, er han sandsynligvis ikke klar til at falde ned til det ene knæ og foreslå enten men... tanken fylder ikke ham med frygt.

# 6. Andre mennesker ved, hvem du er

En anden stor test for at opdage hans forhold materiale score er at være opmærksom på, hvordan folk reagerer, når de møder dig. Der er et par måder, at det kan gå, når du først mødes hans venner, kollegaer eller endda familie.

Det første kan de hæve et øjenbryn og sige "hvem?" Hvis dette er deres svar, ville jeg sandsynligvis afdække mine spil mod ham overvejer du som en fremtidig kæreste.

Dernæst kunne hans hjælpere nudge hver og udveksle smug grin. Nu er dette i sig selv ikke er en dårlig ting. De kunne drille din fyr om hans åbenlyse interesse i dig. Eller... de kunne tænke sleazy kommentarer din fyr har gjort om dig i fortiden. Dit opkald.

Den sidste tegn, du skal kigge efter er, hvis deres øjne lyser op, og de siger noget i retning af "Åh, har Mr. Perfect fortalte os så meget om dig! Hvordan datoen på zoo hen?"

Snap. Game, set og match. Hvis dette er svaret, kan du satse din søde hinny at din mand er forholdet materiale.

# 7. Han er STD gratis

Whoa, whoa, whoa - ikke kvalt på din drink! Jeg mente det ikke på den måde. Sheesh. STD som i seksuelt overførte gæld. Har du holdt op med at hoste endnu? Awesome.

Okay, så den næste måde at tjekke forholdet materiale score på din mand er at tjekke sin kredit score. Nu behøver du ikke behøver at hyre en privatdetektiv eller snige ind i hans hus og ser gennem hans kontoudtog. Bare et par afslappet, subtil og velplacerede spørgsmål vil gøre. Du bør også være i stand til at sammenligne sit erhverv til hans livsstil og gøre det math.

Hvis din mand er en brandmand (hot!), men lever i et af de dyreste McMansions i byen, bør du være lidt forsigtig. Medmindre han har familie penge, så skal du være lidt nemt. Vent - hvad? Undskyld. Men en brandmand med muchos penge? Kom nu, du kan ikke bebrejde mig for at en.

Aaaanyway er en fyr, der lever langt ud over hans midler ikke tænke på fremtiden. Han tænker nu. Han er materialistiske og spontane (ikke på en god måde). Du vil have en fyr, der har en god reden æg, ikke bruge mere end han tjener og har ingen STD er (igen, der er seksuelt overførte gæld), som kan overføres til dig under et forhold.

# 8. Han giver dig, der ser

Du kender én. Det er mørkt, det er dampende, og det er så sensuel... oh boy.

Vent, uh undskyld, undskyld! Mit sind var stadig på brandmanden. Lad mig skifte gear.

Okay, der går vi. Udseendet. Det udseende, som fortæller dig, at han kan lide dig, at han synes du er sød og sjov og henrykt charmerende. Udseendet hvor du både lås øjne, dåne lidt, og derefter rødme i slutningen. Det udseende, som fortæller dig én gang for alle, at denne fyr er alvorligt, alvorligt ind i dig.

Den der. Det er, hvad du leder efter (no pun intended) for.

Når han giver dig det, er det ligegyldigt, om han var forholdet materiale før. Han er forholdet materiale nu, for dig.

Og fremtiden ser meget lys! Eller måske er netop blænding af hvide stakit han møjsommeligt lagt omkring dit fremtidige hjem. Skuldertræk. Enten måde, det er lykkeligt hele vejen hjem, dukke.

Aktuelle artikler