Hvordan skal man behandle med sin ex kæreste

Hans ex-kæreste er stadig i billedet, og det har fået dig alle bekymrede, og træt, og måske endda en smule hissende og uacceptabelt til tider? Det er helt forståeligt, men bestemt ikke den bedste måde at håndtere situationen. Læs videre og tjek nogle konstruktive måder at håndtere sin ex!

Hvordan skal man behandle med sin ex kæreste

Før selv begynder at tage skridt til at håndtere situationen, at situationen er hans ex-kæreste, der er en eller anden måde omkring mere end hun har brug for at være, er det vigtigt at være klar på, hvad der præcist er du beskæftiger sig med. Der er masser af måder en ex kan være involveret i din kærestes liv, og ikke alle af dem nødvendigvis betyde, at hun er at være uhensigtsmæssigt, så vær sikker på at du ikke forsøger at slukke en brand, hvor der er ingen røg, for det er bare nok forårsage problemer mellem dig og din fyr.

Så... hvis hun er virkelig bare en ven, hvis hun virkelig er ikke hængt op på ham, hvis hun ikke har nogen dårlige følelser omkring det hele, eller enhver fjendskab mod dig, hvis hun er klar over, at deres er i fortiden, og jeres nu, ikke skubbe det, og lade hende være.

Nu her kommer den svære del - de er alle vil sige de er alle af ovenstående og handle perfekt nice og rimeligt, men hvad de siger, og hvad de gør, når de tror, ​​ingen ens watching er ikke altid den samme.

Så hvordan kan du vide, om hun er at være ægte, eller bare rigtig god til at foregive at være ægte?

Hvordan kan du vide, om hun er over det, eller bare venter på den perfekte mulighed for at snuppe ham for sig selv igen?

Svaret er - og du kommer ikke til at kunne lide det - kan du ikke. Ikke til sikker i det mindste. Du kan mistanke hende for at være dette eller hint, kan du tro hende, men alt efter hvad det er du aldrig kommer til at være 100 procent sikker på, om det hele er bare en positur, eller er det hele virkelig.

Det er bare den måde piger er, og en masse ting spiller ind her, såsom vores egen usikkerhed, og det er derfor, det usandsynligt at du nogensinde kommer til at have det nemt, når det kommer til at tale med, at se eller bare at være omkring den pige, der er allerede, hvad du har.

Så den eneste virkelig vellykket måde at beskæftige sig med en irriterende ex er at have fuldstændig tillid til din kæreste.

Hendes følelser, behov og ønsker i sidste ende er der ingen af ​​din virksomhed, men hans er. Du kan ikke vide med sikkerhed, hvilken side hun er på, men du kan, og har brug for at vide, hvor han står på dette notat, og er de ex-files lukket og arkiveres op til gode.

Hans side er virkelig den eneste side, der betyder noget her, og hvis du har talt det ud, og hvis du stoler på ham, en ex er virkelig ikke noget, du nogensinde har brug for at beskæftige sig med, uanset hvor ofte hun springer op.

Aktuelle artikler