Hvordan til at fortælle, om han ville være en god far

Så du har endelig fundet den rigtige fyr. Han ser chick flicks med dig uden selv at blinke, vil han have middag med dig på din favorit veganske restaurant, selv om han havde hellere have en stor, saftig bøf. Bedre endnu, du begge bare gerne være sammen. Lyder som en god fangst efter en kæreste eller ægtefælle, selvfølgelig, men du tænker fremad: han vil være en god far?

Hvordan til at fortælle, om han ville være en god far

Det er et stort og presserende spørgsmål for de fleste kvinder, som de avancere i alder og ønsker at slå sig ned og starte en familie. Dybt nede dit hjerte, du allerede ved, at en far og en far ikke er de samme ting. Fædre far børn, men ikke alle, der far er der for at elske og tage sig af de børn, de far. Og det er, hvad du ikke hvad du skal ske for dine børn. Du vil have dem til at have en far, der vil være en far, en der er til stede og deltager i sit barns liv og gennem. Og det er det sted din finde dig selv på, når du begynder at tænke at tage det næste skridt med din nye fangst: han vil være en god far?

Min far gav en meget behagelig livsstil for min mor, mine to brødre og jeg vi ville aldrig til noget, da vi voksede op. Og ved den tid, high school rullede rundt begyndte jeg at lægge mærke til en enorm økonomisk forskel mellem vores familie og de fleste af de andre familier på vores privat skole. På et tidspunkt, at min far engang ude bud alle i løbet af en skole auktion betale for en privat parkeringsplads for os. Han forudsat biler, tøj, kreditkort, internationale ferier, noget du kan eventuelt ønsker som en ungdom. Livet var meget posh.

Men det hele kom på et meget pris: vi har aldrig set meget til ham derhjemme. Han var altid en no-show for skolens idrætsdage og andre aktiviteter. Han var for travlt med at arbejde, så han kunne hæve de penge, han mente var nødvendigt for os at have denne posh liv.

Det var ikke før jeg dimitterede college og min far tog førtidspension, at min far begyndte at være til stede. Inden da var det for sent. Han havde savnet min fodbold spil, han havde savnet mine debatter han havde savnet mine forestillinger og turneringer alle, fordi han troede, at arbejde og levere var nok.

Så hvordan kan du vide, hvis din mand vil være til stede?

Nå, starte med at spørge dig selv nogle enkle spørgsmål. Er han til stede nu? Er han en tendens til at gå glip af vigtige funktioner? Er han blevet afvisende mod visse begivenheder, der betyder meget for dig? Hvis denne særlige person tilfældigvis bort lejligheder eller specifikke familieudflugter, så vil han, mere end sandsynligt, se bort fra re forekommende fodbold spil eller ballet klasse. En mand, der er til stede i dag, vil helt sikkert være til stede i fremtiden.

Eksempler på, hvad en nuværende og engageret far ligner er alle omkring os. Vi har alle set dem, da vi voksede op. Det kan have været nogen i vores nabolag, en person på vores sted for tilbedelse, en onkel, en fætter, eller endda vores bedsteforældre. For mig er det en, der kommer til at tænke på er far til min ven, Zach.

Han var en rigtig far, der altid for sine børn. Som en inddrive alkoholiker deltog han terapi og opdagelse grupper, bistået i hans blive aktualiseret selv, som spildt over på sine børns liv. Han lærte at acceptere svaghed og styrke i sig selv og i sine børn så godt. Han troede på det gode i andre og var endda i stand til at grine på livet og på sig selv. Han havde ikke eksplodere, når Zach og jeg trak drengestreger på skolen. Han selv lærte mig at køre på motorvejen - natten! På så mange måder er denne mand, min helt til denne dag, nogen jeg nu modellere mit liv efter.

Store fædre er ikke kun fysisk til stede, de er følelsesmæssigt til stede, også.

Selv om det er svært for mænd at være følelsesmæssigt, når det kommer til børn eller kvinder, kan de være, hvis de ønsker det. En af min kones basketball trænere viste denne følelsesmæssige træk, og det inspirerer hende stadig. Hun har altid tænkt på ham som bare Coach, men da hun så ham med børn på hans hus, så hun at han var en god far, også. Han elskede og plejes sine børn. Med 5 børn, ville man tro, denne mand ville være en Screamer. Ikke ham. Da hans søn gik gennem hans første freshmen bryde op, min kone var i ærefrygt på den behandling, han viste ikke blot til sin søn, men også til sønnen ekskæreste.

Dette følelsesmæssigt til stede far er den ene, der slukker for fjernsynet, før familie middag, så hele familien kan dele deres dagens erfaringer, grine og opmuntre hinanden. Følelsesmæssigt engageret dads engagere deres børn på daglig basis, altid gøre sig selv følelsesmæssigt tilgængelige.

Men ikke alle fædre er født med en naturlig evne til at engagere og holde beskæftiget med deres børn.

Den gode nyhed er dog, at det at være en god far kan læres.

Alle kan vokse til at blive mere følelsesmæssigt til stede. Det vigtigste spørgsmål for dig at besvare, er, om din mand ønsker at være far eller ej. Han kan sige, eller give dig signaler, der siger, at han ikke er sikker. Men det er bare en mand, at være en mand - det er hvad mænd gør når de er angst, bekymret eller bange for noget. Og bringe et barn til verden med vilje er én, skræmmende proposition for en mand. En fars tilstedeværelse eller fravær i løbet af en mands barndom altid efterlader enorm indflydelse på ham, og han altid overvejer, om han kan være, hvad han ønskede i en far.

For at få et klarere billede af, om din mand passerer far test, her er nogle flere spørgsmål, du måtte ønske at overveje.

Hvordan er hans nuværende arbejdsliv balance?

Kravene til moderne arbejdspladser ofte forlade os alle behøver at være tilgængelige meget mere end nogensinde før. Men der kommer et punkt, hvor du er nødt til at forlade arbejdet på arbejde, tag, og engagere de mennesker, du holder af. Så spørg dig selv, er han i stand til at frigøre fra arbejde, så han kan engagere sig med dig, eller er han konstant på arbejde mode? Det niveau, som han er i stand til at trække fra arbejde og være til stede og involveret med dig er en, god indikator for, hvor godt han vil være i stand til at gøre det samme med sit barn.

Har han mænd venner med børn? Måske er der gamle college venner eller kolleger på arbejdet han ved, at der har børn. Hvad siger han om dem? Er han fortæller historier om sine venner blive irriteret og generet af deres børn, eller gør han fortæller mere underholdende og anekdotiske historier om deres liv med deres børn? Alle forældre ved, at de fleste af de historier, du fortæller om børn er enten om hvor sød og smart dine børn er, eller hvilken slags kaos og stress, de får dig. Det er ikke så meget indholdet af de historier, han fortæller om sine venners relation med deres børn, er det hans holdning vedrørende disse historier. Hvordan kan han få dem til at lyde? Kan lide at have børn er hårdt arbejde? Eller som han ikke kan vente med at få børn af hans egen?

Hvad er hans forhold til sin far ud?

Uanset om hans far er levende eller døde, separeret eller helt ukendt for ham, må du hellere være opmærksom på hvad du tror, ​​han føler, når du diskuterer hans far med ham. Han kunne have et sundt forhold til sin far. Eller kan han ikke kender hans far eller ikke lide ham meget. Hvis du opdager, at han har en masse af fjendtlighed over for sin far, eller mangler interesse i ham, kan du ønsker at grave lidt dybere og finde ud af hvorfor. Chancerne er, at hvis der stadig er uløste problemer med sin far, vil han formentlig bære dem ind i hans forhold til dine børn, indtil han får nogle lukning eller forsoner med sin far.

Er han til stede og engageret i dit liv?

Er han spørge dig om din dag, spørgende om, at én person på arbejde, han kender du ofte har problemer med? Er han huske vigtige datoer og tilbyder at hjælpe dig ud, når han ved noget kommer op på din kalender, som et olieskift eller et besøg hos lægen? Hvis han er til stede og involveret med dig, vil han være med børnene, også. Men hvis han ikke er til stede, og er involveret i dit liv, det er ikke et godt tegn. Du ønsker måske at genoverveje idéen om at have børn med en mand, der ikke lægger mærke til dig, fordi han helt sikkert vil betale meget lidt opmærksomhed til dine børn.

Hvordan kan han håndtere en pludselig ændring af planer?

Når det kommer til at opdrage børn, rullende med slag er et must. Hvad skete der sidste gang blev han konfronteret med en pludselig ændring af planer? Hvis han tilbragte de næste par minutter eller timer rugende, klagende eller kritisere han vil ikke vide, hvad de skal gøre, når han ikke har sovet i 3 uger lige, fordi barnet ikke kunne stoppe med at græde, eller når barnet gør en rod, eller når venner eller familie pludselig meddele, at de er på vej hen for at se den nye baby. Ingen er perfekt, når det kommer til at være fleksibel, især i stressede situationer, men du bør være meget opmærksomme på, hvor godt han håndterer en pludselig ændring af planer, fordi der vil være mange, mange ændring af planer, når et barn kommer ind på scenen.

Er han altid nødt til at være rigtigt?

Planer forandring, opstår konflikter, og nogle gange de to af jer kan bare ikke enige om, hvad at spise eller se på tv, og det er alt fint. Problemet er, når han altid skal være rigtigt. I kompleksiteten i et forhold, især en med et udviklingsland barn, er der ikke en masse plads til rigtigt og forkert. Er han værdi intimitet og forhold med dig mere end at være rigtigt? Hvis han hellere havde være langt fra dig, følelsesmæssigt og stadig være ret end være forkert og følelsesmæssigt tæt på, så er du helt sikkert nødt til at tænke to gange om at tage det næste skridt med ham. Det kan endda være tid til at genoverveje dit forhold, helt.

Kan han lide at have det sjovt?

Børn har brug for at spille. Ved han, hvordan man have en god tid eller har han glemt, hvordan man danser og står mod væggen, hver gang du går til en social sammenkomst? Selv om han ikke er liv i den part, kan du blive overrasket, når du har et barn med ham. Det lille barn i sine arme, kan være netop det, der når dybt ned i ham og i et par korte år vil du se denne tidligere parti pooper sætte på dukketeater og kører ligesom den store knægt du altid vidste, at han var inde.

Der er mange flere spørgsmål, du kunne forsøge at svare på, om han vil være en god far for bare en far, før du beslutter dig for at få børn med ham. Men ligesom mange andre områder af livet, kan ingen vide med sikkerhed, hvad slags forældre, de vil være, indtil de er ét. Så selvom nogle af dine svar på disse spørgsmål kan have forladt dig til at tænke sine chancer på at være en god far er slanke, er der altid håb for forandring. Holding sit barn i sine arme for første gang kan låse nogle dele af ham, du aldrig har set før. Men hvis han er forpligtet til dig, er forpligtet til at hæve dit barn sammen og forpligtet til at tage op, der mest awesome kappe af at være en far ved at være til stede og deltage i hans barns liv, så go for it!

At få børn er en utrolig velsignelse og godt det værd, hvis du har en fantastisk person ved din side for at hæve dem sammen i en kærlig og engageret familie.

Aktuelle artikler