Hvordan til at handle, når møde sine forældre: 5 gyldne regler

Hvis du kommer ind i et fast forhold, før eller senere vil du blive bedt om at møde hans forældre.

Hvordan til at handle, når møde sine forældre: 5 gyldne regler

Selv om der ved første, du måske tror, ​​at i situation som denne one-night-stander vise, at de har nogle fordele, du sikkert ved, at du ikke kan (og bør ikke) at undgå sin familie for evigt.

Men stadig, møde forældrene til din nye kæreste er afgjort en af ​​de situationer, som du hellere vil undgå, i det mindste for en tid. Det betyder ikke noget, hvis dette øjeblik er en formel én, som at blive inviteret til en stor familie diner, eller uformelle, som at gå en eftermiddag til deres hjem for en kop kaffe - hvis du kan lide og pleje om dit nye forhold, kan jeg vil vædde på du vil give alt, hvad du har, så du efterlade et godt indtryk på sin mor og far.

Et par enkle tips vil hjælpe dig, når han beder dig om at opfylde hans folk. Her er 5 gyldne regler om den måde, du skal handle, når møde hans forældre.

1.. Mind aldersforskellen

Uanset deres alder, ved, at de vil højst sandsynligt være betydeligt ældre end dig. De blev født i en anden tidsalder, og blev opdraget i et andet sæt af omstændigheder. Respekt, at virkeligheden og være høflig på alle tidspunkter. Hvis du er respektfuld, vil de bede dig om at glemme alt om rigidness og høflighed, og kalder dem ved deres fornavne hurtigere end du tror.

2.. Se dem som mennesker, ikke bare "gamle" mennesker

Samtidig, betyder det at være respektfuld betyder ikke allerede at afgøre, hvad slags liv de lever. Hans forældre kan være en typisk gamle par, der nyder at læse bøger og gå tidligt i seng, men de kan også være motorcykel entusiaster, der tilbringer deres weekender på cykler, ridning i landet.

Har et åbent sind om dem, og vise interesse for, hvad de gør.

3.. Forsøg ikke at imponere

Tro mig, ingen kan lide en showoff. Dette kan også anvendes på dit første møde med sine forældre. Vær åben om dit liv, og føle sig fri til at tale om dit job eller nogen anden del, som du sætter pris på om dig selv, men ikke prale om dine resultater eller business succeser. De vil lide dig mere, hvis du synes oprigtig, uanset om du 're en servitrice eller en administrerende direktør for en blomstrende virksomhed.

4.. Følg sin føring

Fra begyndelsen til slutningen af ​​dit møde, så prøv at følge din kærestes bly i samtalen. Husk, at de er hans forældre, og han kender dem meget bedre end du gør. Hvis du får en fornemmelse af, at han ikke ønsker at diskutere nogle bestemt emne du bragte op, undgå det for tiden. Hvis du har et solidt forhold, vil han helt sikkert forklare dig senere, hvorfor han ikke ønsker at tale om det foran sine forældre.

5.. Har en sans for humor

Dette er det vigtigste råd jeg kan give dig. Du vil være nervøs, og hans mor og far vil også forsøge at efterlade et godt indtryk på dig, så de vil sandsynligvis føle det samme.

Fra min erfaring, i en situation, hvor alle er lidt spændt akavet ting tendens til at ske. Hvis de gør, grine dem ud, og acceptere dem med et åbent hjerte.

Hans forældre vil også gerne favne en easy-going atmosfære, og det er den største allierede, du kan have, når møde hans forældre.

Aktuelle artikler