Hvordan til at leve et lykkeligt gift liv

Husk disse ord "for bedre og værre?" Hvad de fleste par har er delt, når det kommer til værre. Hver ægteskab har sine op-og nedture, og det vigtigste er at lære at holde dit ægteskab glad, selv når tiderne bliver ru.

Hvordan til at leve et lykkeligt gift liv

Ladies, jeg er en fraskilt. Hvorfor er dette vigtigt? Fordi det var lige hvad jeg havde brug for at forstå, hvad et lykkeligt ægteskab handler om. Nu, i mit andet forsøg kan jeg sige, at jeg har lært min lektie.

Spørg dig selv, hvad er det vigtigste for dig. Er det evig kærlighed, penge, helbred, familie, frihed?

Vi har nogle gange forventer at løse vores liv med at blive gift. Vi føler sig ensomme eller bange, at vi vil ende op alene, så vi bliver gift. Nogle af os gifte for pengene og social status. Nogle gifte fordi sex er awesome. Og nogle er bare ren romantikere, der mener, at deres ægteskab vil være et eventyr.

Må ikke få mig forkert her, jeg forsøger ikke at tale dig ud af at blive gift.

Det, jeg forsøger at gøre, er at liste de mest almindelige årsager til ægteskab i dag, og at sammenligne det med, hvad ægteskabet egentlig er, når vi tager ud de lyserøde briller. Så vil det blive klart, hvordan man lever et lykkeligt gift liv.

Vore ønsker og drømme skubbe os til at romantisk handling at sige, jeg Dos. Efter nogle år, begynder de første problemer. De fleste ægtepar skilsmisse efter et groft patch. Alle vores drømme om kærlighed eller penge eller anden grund, vi blev gift i første omgang falder i rendestenen.

Hvordan man har et lykkeligt ægteskab?

Hvad jeg har lært fra min mislykkede ægteskab er, at hvis du ønsker dit ægteskab til at være lykkelig, du skal være lykkelig. Du er nødt til at være tilfreds med sig selv, med hvad du har opnået, da du var single. Der er intet værre, at en ulykkelig kvinde. Forvent ikke dit ægteskab til at ordne dig. Du går ind i en ægteskab som en person, og du vil være en god livsledsager kun hvis du forventer det bedste fra dig selv.

Hvorfor er det så vigtigt?

Manden er leder af familien, men kvinden er halsen. Hovedet kan ikke stå uden en hals. Du skal være stærk og beslutsom. Også kvinden er sjælen i huset, så hvis du ikke er tilfreds med dig selv dit ægteskab vil lide. Og sidst men ikke mindst, er du ansvarlig for dine egne handlinger og beslutninger. Smid ikke skylden på ham, det tager 2 til at lave en rod.

Ting får uslebne og kun hvis du spiller som et hold, du vil overleve. Folk har en tendens til at Afdramatisering situationer. Hvad er reelle problemer i livet? De er sygdom, død af et barn, vold i hjemmet, og pludselige konkurs. Du skal vide, at den procentdel af skilsmisse blandt par, der gik gennem disse problemer er mindre end blandt par, der ikke er ramt af disse ødelæggende ulykker. Nu spørge dig selv hvorfor?

Fordi vi ikke er rigtig alvorligt, når vi siger, jeg gør. I Do betyder at have en partner i livet. En partner er en person, som altid er der for at fange dig, når du falder, for at være din bedste ven.

En partner er nogen, der vil tilgive dig, når du handler uregelmæssig og griner, når dine PMS driver alle sindssyg.

Du er en partner, hvis du uselvisk giver ham kærlighed, forståelse og støtte. Du er en partner, hvis du fortæller ham, når han er forkert og ikke bare lade ham glide.

Endnu en trick til en langvarig lykkeligt ægteskab taler. Uden kommunikation dit forhold vil aldrig arbejde. Du er velkommen til at sige, hvad sårer dig, hvad der gør dig glad, hvad der irriterer dig, og hvad gør du ønsker at eksplodere. Må ikke kæmpe, tale. Aldrig gå i seng som fjender. Tal det ud. Nej, han kan ikke læse dine tanker, og ikke forvente, at han. Du er et team, husker du?

Nu, så spørg jer selv, hvad er kærlighed?

Prøv at definere det. Jeg fandt ud af, at kærlighed er lig med tillid. Jeg kan lempes omkring en person kun hvis jeg stoler på ham. Jeg kan uselvisk giver kun til den ene jeg kender, vil ikke sælge mig ud. Jeg kan elske kun til den ene jeg kender vil holde mig, når jeg brød og reparere mig med kys. For mig... sandt, evig kærlighed er tillid. Du skal være opmærksom på, at følelsen af ​​begær og sommerfugle i maven gå væk. Hvad er der tilbage, er tillid og respekt. Fysisk attraktion får en helt anden, dybere mening. Du tilslutter følelsesmæssigt, åndeligt og derefter fysisk. Sex er vigtig i ægteskabet, men romantik er langt vigtigere.

Lad mig opsummere dette:

  1. Indtast dit ægteskab, når du føler fuldstændig som en person
  2. Kvinden er en kaptajn, så du skal være både klog og feminine
  3. Du skal være partnere i livet og kærligheden, superhelte, hvis du kan lide
  4. Taler er afgørende. Du behøver ikke leve i hinandens hoveder
  5. Indse, at kærlighed er at give, ikke at tage

Det tager noget hårdt arbejde at gøre dit ægteskab sidste i disse tider med hurtige forandringer. Uanset hvor stærk og uafhængig eller hvordan usikker og brudt dit ægteskab skal ikke handle om dig. Det bør handle om at slutte sig sammen for en smukkere liv. Ikke nemmere, smukkere.

Aktuelle artikler