Hvorfor og hvordan man kan stoppe nagende i 5 nemme trin

Er din fyr beskylde dig for nagende for meget? Vil du elske mere end noget andet for ikke at have til nag, men frygter, at intet vil blive gjort, hvis du ikke hele tiden forpeste ham til at gøre det?

Hvorfor og hvordan man kan stoppe nagende i 5 nemme trin

Udover, i dit sind du ikke nagende, du er simpelthen gentagne gange at minde ham til at tage sig af noget, der er hans ansvar, ikke sandt? Hvad kan være galt i det?

Hvilken nagende siger til ham

Da det viser sig, når du løbende fortælle din fyr til at gøre noget igen og igen, det gør skade forholdet, primært fordi det skader hans selvværd. Det gør ham til at føle som om du ikke stoler på ham til at gøre ting på egen hånd, hvilket aldrig er en god følelse kommer fra den, du elsker.

Det er også sætter ham i en position, hvor du er mere ligesom sin mor end sin partner ved at behandle ham som et barn, og fortæller ham, hvad de skal gøre. Hvordan er det for at ændre den måde, han ser på dig i sengen om natten? Yuck.

Endelig holde siger de samme ting igen og igen, og han vil sandsynligvis tune dig ud alligevel. Det er ikke anderledes, end når du har nyheder om og ved den anden eller tredje gang, at de gentager den samme historie, dit sind begynder at vandre. Du har hørt det før, så du er mindre tilbøjelige til at være opmærksom, fordi du allerede ved, hvad de vil sige. Det er, hvad han gør ved dig.

Så hvis nagende har alle disse negative virkninger, hvorfor er det noget, som en masse af kvinder gør? Selv hvis du ved, at det bliver dig ingenting?

Hvorfor du føler som om du ikke har andet valg end at nag

Den simple grund er de fleste kvinder kan nag deres fyr er, at der er noget, de ønsker gjort, måske er det endda noget, som han lovede at gøre, der er stadig tilbage uafsluttet. De ønsker at krydse den fra deres liste, men de kan bare ikke synes at få deres fyr motiveret nok til at gøre det.

Ganske vist er det frustrerende, når du har brug for at stole på en anden til at gøre noget for dig. Derfor er en masse kvinder til sidst give op og anmode om deres mand til at gøre det, og bare tage sig af det selv. Men det er ikke altid den bedste løsning.

Hvad var det bare en lille sprække mellem dig og din fyr kan blive forvandlet til en kæmpe kløft, når du giver op på ham og tage sagen i egne hænder. Nu har du fortalt ham, at du virkelig ikke har tillid til, og på toppen af det, behøver du ikke brug for ham heller. Det kan være en kæmpe slag for hans skrøbelige lille ego.

En anden grund kvinderne nag er, fordi de frygter, at hvis de ikke gør hele tiden "minde" ham af hans opgaver, vil de aldrig få gjort. De vil klatre op i fordybningerne i hans sind, aldrig at blive tænkt på igen.

Men, har du sikkert bemærket, at alle, at nagende ikke fungerer alligevel. Du er ikke længere frem, når du gentagne gange fortælle ham, hvad der skal gøres.

Hvad nu?

Så hvad er løsningen på hele dette problem? Hvordan kan du få tingene gjort i tide uden at skulle være hans vækkeur slags? Easy - quit nagende.

Har din kæbe ramte gulvet? Tænker du, at nu intet vil nogensinde få gjort, hvis du ikke er der hele tiden plager ham til at gøre det?

Lad mig spørge dig blot et enkelt spørgsmål, da. Hvor langt er nagende få dig lige nu?

Chancerne er gode, at de eneste ting, som du får fra badgering din fyr er hovedpine og frustration, som begge ikke gør situationen noget godt overhovedet. Hvis du virkelig ønsker at lette din stress og få ham væk fra sin røv, du absolut er nødt til at holde op med at plage ham og gøre ham lyst til at gøre, hvad det er, du ønsker udført.

Hmm. Er det muligt, spørger du? Kunne han virkelig ønsker at gøre noget på din to-do, uden at du harping ham hvert vågent øjeblik at gøre det ske? Hvorfor, ja det er. Bare følg disse fem nemme trin:

Trin # 1: se tingene fra hans synspunkt

Dette er formentlig en af ​​de sværeste skridt at tage, fordi det er svært at se tingene fra hans perspektiv, når alle kan du se er rød. Du er vred over, at du er nødt til at tigge om noget så simpelt, og du føler dig svigtet, at han ikke gør dine behov til en prioritet.

Men før du beslutter dig for at bare hænge ham ud til tørre, så prøv at se tingene gennem hans øjne. Der er en vis grund til at han er at trække sine fødder, og du har måske en lettere gang at få, hvor du ønsker at være, hvis du forstår, hvad det er.

Ofte, hvis du bare lytte, når han taler, vil du lære, hvorfor det er, at han er at sætte noget fra. Han vil komme med en kommentar eller to, der vil kaste lys over emnet og hjælpe dig indse, hvorfor han ikke gøre det til en prioritet.

Men selv hvis din fyr er tæt sammenbidt, kan du altid bare komme lige ud og spørge ham. Chancerne er gode, at han vil være mere end glade for at fortælle dig, hvorfor han ikke ønsker at gøre noget.

Trin # 2: nærme sig ham positivt

En af de absolutte værste ting, du kan gøre, når de forsøger at få din fyr (eller nogen for den sags skyld) til at gøre noget, du ønsker, er at gøre det til en negativ oplevelse. Jo mere du latterliggørelse, forklejne og tale ned til ham, jo ​​mindre sandsynligt, at han kommer til at gøre, hvad du beder ham om at gøre.

Tænk over, hvad der motiverer dig til at ønske at gøre noget. Er det ikke det, når du føler dig godt om det, at du er mere villig til at gøre det, ikke? Det samme gælder for ham. Hvis du gør det til en positiv oplevelse, vil han finde værdi i at fuldføre opgaven alt på egen hånd.

Siger og gør ting, der inspirerer ham til at ønsker at tage sig af, hvad det er, at du nagende ham at gøre. Giv ham ros for tidligere handlinger og lad ham vide, hvor stor du føler, når du ved, at han har ryggen på opgaver som. Lad ham føle sig som den fantastiske mand, som han er, og han vil gøre ting for at holde sig på soklen, hvor du har placeret ham.

Trin # 3: søge et kompromis

Hvis du bare ikke kan få ham til at rokke trods af at vide, hvorfor det er svært for ham og rose ham for at være sådan en vidunderlig partner, kan du nødt til at nå en form for kompromis i at tage sig af opgaven, især hvis det er en større projekt. Ja, det kan føles uretfærdigt, fordi du har så mange andre ting, du tager vare på dig selv, men hvis du virkelig vil have det gjort så du kan have til at optrappe til pladen og være parat til at give en hjælpende hånd.

Måske kan du bestemme, hvem der vil gøre, hvad opgaver eller afsætte et vist tidsrum på en weekend at gøre det som et par. Projektet vil gå meget hurtigere, og du kan endda nyde din tid sammen, arbejder som et team.

Leder du efter et kompromis vil lade ham vide, at du oprigtigt ønsker opgaven fuldført, og at du er villig til at gøre din del for at se det ske. Det vil hjælpe ham til at se, at du ikke beder ham om at gøre noget, du ikke er villig til at gøre selv.

Trin # 4: bide tungen

Her er den kicker damer: Hvis du vil ændre på tingene på alle, kan du være bedre stillet bider tungen på tidspunkter og tilbageholde nogen negative kommentarer, uanset hvor godt fortjent du kan føle de er. Hvis du ønsker at skråle og rave om, hvor meget han ikke gør, hvad du ønsker, så gør det til en tæt personlig ven, ikke direkte til hans ansigt.

Selv hvis du laver bemærkningerne under din ånde, han kommer til at samle op på din holdning. Og jo mere holdning du har med ham, jo ​​mindre han kommer til at ønsker at gøre noget for dig.

Ja, det er svært at holde igen, når du er vred eller frustreret, men payoff er langt højere, end hvis forfærdelige, rådne ord udspyet fra munden som lava fra en bryder vulkan. Du kan opleve, at du siger noget, du fortryder, og held at få nogen hjælp fra ham på dette punkt.

Trin # 5: elsker ham, uanset

Husk, at dit forhold ikke må dreje sig, hvad han gør eller ikke gør på din to-do liste. Ja, det hjælper, når du både arbejder sammen, men det er ikke derfor, du elsker ham, ikke? Du elsker hans sans for humor, den måde, han holder dig, der gør du føler dig tryg og de små særheder har han at gøre dig smil.

Selv hvis han er frustrerende dig, ikke tilbageholde din kærlighed og hengivenhed fra ham. Det vil gøre ham ikke stole på dig, og kan begynde at danne en pause i forholdet - en pause, som måske ikke være i stand til at blive repareret.

Når du sætter pris på og elsker ham, uanset de ting, der får under din hud, vil han vide, at du har ryggen. Og, han vil være mere tilbøjelige til at have din, hvilket kan lokke ham til at gøre, hvad det er, du vil have ham til at gøre, måske endda uden at spørge.

Gode ​​relationer ikke bare ske. De tager arbejde og indsats. Put både ind din, og du vil ikke føler behov for at nag nogensinde igen.

Aktuelle artikler