Introduktion din kæreste til dine forældre

Det er svært at gage, når præcist er det rette tidspunkt at bringe din nye kæreste hjem for at opfylde forældrene. Mens der er nogle generelle tommelfingerregler om tidsramme og om din præ-eller post facebook embedsmand, virkelig enhver situation er unik, og derfor det rette tidspunkt til at tage tingene til det næste niveau vil være forskellig for hvert par.

Introduktion din kæreste til dine forældre

Husk, ikke alle fyr ser møde forældrene som et skridt ind i et seriøst forhold. Også huske på, nogle mænd tror, ​​at opfyldelse af forældrene er et rødt flag, at de er ved at blive trukket ned alteret. Så hvordan gør en pige håndtere en sådan vanskelig situation? Frygt ikke, Google er her for at hjælpe. Har vi ikke altid have din ryg pige?

Første stop og virkelig overveje, hvad denne introduktion betyder for dig.

Gør ikke dette møde ske, fordi du føler, du har været dating længe nok, eller fordi enten din kæreste eller dine forældre, eller begge er presser dig ind i det. Efter alt dette er dit forhold også, og selv hvis de ramte det ud godt intet af det vil sagen, medmindre forholdet bevæger sig i et tempo, at du er både komfortabel med.

Dit forhold til din familie kommer til at være en væsentlig faktor på din beslutningsproces på dette punkt. For eksempel dine forældre og søskende, hvis du bor i nærheden af ​​din familie, og se, er en hyppig forekomst i dit daglige liv, så introduktionen vil ikke være så stor en deal.

Personligt er du vil ønsker at være i stand til at tilbringe tid sammen med din kæreste og samtidig bibeholde den slags forhold, du har vænnet til med din familie, og nogle gange gør, at introduktionen tidligt vil spare dig fra at skulle vælge planer mellem de to.

Også dette vil lade dig vide, hvis du spilder din tid med denne fyr tidligt. Hvis din familie er en vigtig, hyppige, og ikke omsættelige faktor i dit liv og din mand er ikke fortrolig med det, det er bedre, at du ved nu end senere.

Også, hvis metting ikke er en big deal i dit eget sind, og ikke bære meget vægt, så sørg for at lade ham vide på forhånd. Denne måde, han ikke begynde at tænke det betyder mere end den gør, og begynder at blive ellevild med vejen runner tempoet af forholdet.

Hvis din familie bor ud af byen eller endda ud af staten, og besøg er forbeholdt Ferie og særlige lejligheder, så denne introduktion vil være en temmelig vigtig en. Hvis mødet kræver jer begge rejser ud af byen sammen, så sørg for det er ikke første gang, du gør.

Ikke alle par gør godt med rejser sammen, ofte gange stress af det kan føre til nogle ret store argumenter.

Hvis du har endnu til at finde ud af, hvordan du og din mand opfører sig i en sådan situation, nu er ikke tid til at prøve det af. Du ønsker at gøre et godt første indtryk som et par, og kampene i dine forældres hjem eller omkring dem vil helt sikkert gøre det modsatte. Ikke at nævne, når det første indtryk er lavet det er svært at fortryde, noget du måske overveje for fremtiden for forholdet.

Har du nævnte denne fyr før?

Forhåbentlig, hvis ikke dagen før et besøg eller introduktion sandsynligvis ikke vil give familien tid nok til at behandle og give en fair chance for at din fyr. Lad dem vide, når du er komfortabel, at du er begyndt at se nogen. Så henkastet nævne slippe ham i samtaler fra tid til anden, måske endda have ham sige goddag på telefonen eller FaceTime først. På denne måde, når de mødes din familie vil allerede være fortrolig med tanken om, at denne mand synes at være en stabil del af dit liv, og du kan tage den derfra.

Er det nogen, du kan virkelig se en fremtid med?

Husk, du vil have din familie til at tage denne fyr alvorligt. Så hvis han er bare en i en parade af kærester din familie har vænnet sig til og forventer forsvinder to måneder senere, kan du ikke rigtig bebrejde dem for at børste ham. Medmindre situationen som vi tidligere nævnt, hvor en tidlig introduktion fornuftigt, tage lidt tid, før at bringe beau hjem. Lad os sige, at "L" ord skal have mindst blevet droppet først.

Sørg for at du mener så meget for ham, da han betyder for dig. Satte de steg farvede briller og stoppe og analysere situationen. Er han på samme side som du i dette forhold, eller er du ti skridt foran.

Er du gør denne introduktion, fordi du tror, ​​at det vil føre til det samme introduktion?

Hvis det er tilfældet, stop lige nu pige, fordi du ikke er klar. Hvis han ikke foreslå møde din familie i første omgang, eller har endnu ikke nævne nogen planer om at bringe dig hjem for at opfylde sin egen familie, så vi for alvor foreslå, at du tager et øjeblik at revurdere dit forhold, fordi du ikke bevæger sig i samme tempo. Vær opmærksom på, hvem du har mødt hidtil på sin side.

Måske har du ikke mødt forældrene endnu, men har du mødt nogen familie overhovedet? Friends? Kolleger? Når du støder ind i en person, han ved, hvor lang tid tager det ham at gøre introduktionen, og præcis hvordan han introducere dig? Er du hans kæreste eller er han bare sige dit navn? Disse er alle alvorligt vigtige spørgsmål at spørge dig selv, før du sætter ham hjem til forældrene. Husk, bare fordi han sagde ja, betyder ikke, at han er klar.

Han har måske sagt det ud af at være høflig eller blot ikke ønsker at såre dine følelser. Det er okay, hvis han ikke er klar endnu, alle behandler den slags ting i deres eget tempo. Men hvis du skynder ham, der nemt kan føre til følelser af vrede, og kan gøre mere skade på forholdet end gavn.

Lad ikke dette møde være enden alle og være alt i dit forhold.

Medmindre du er 14, hvem du er dating ikke længere være op til dine forældre. Du er en voksen kvinde nu vise nogle rygraden og gøre dine egne beslutninger i livet. Denne introduktion er ikke at afgøre, hvorvidt de vil kunne lide ham nok for dig til at bo hos ham. Du fandt hinanden, du er glad sammen, har du gjort det så langt, og virkelig det er alt der betyder noget.

Så lad dette møde være mere af en erklæring til dig selv og din betydelige andre, at han bliver placeret i alle aspekter af dit liv. Sørg for at han føler sig tryg, give ham en smule i baggrunden oplysninger, så han ikke føler mig som en fremmed, og frem for alt lad den stakkels fyr, at dette ikke er et job interview. Dette behøver ikke at være en scene fra en Ben Stiller film.

Det kan synes som en masse at tænke på, før du tager dette skridt, men du ønsker at gøre, hvad der er bedst for jeres forhold. Alt i alt mødet vil gå men det er meningen, at gå så lad dig ikke stress over det for meget, og som altid held og lykke fra os her på Google. Du er velkommen til at dele i kommentarfeltet nedenfor, hvordan mødet gik, og enhver lille sjov eller spændende oplevelser fra at have tidligere kærester "mødes forældrene."

Aktuelle artikler