Kan du blive venner efter skilsmisse

50% af de europæiske ægteskaber ender i skilsmisse, mens den gennemsnitlige ægteskabet består i 8 år. Hvis du er en del af disse dystre statistik, der er helt sikkert et spørgsmål, der har været plager dig - kan du bo venner med din ex efter skilsmissen? Svaret ligger mellem disse linjer.

Kan du blive venner efter skilsmisse

Det enkle svar ville være "Ja, kan du bo venner efter skilsmissen." Men der er ikke noget simpelt om at få en skilsmisse, så situationen efter det ikke ville være let så godt. Jeg har ikke tænkt mig at lyve for dig - det vil ikke være nemt, men det er muligt. Find ud af hvordan.

1.. Accept af den nye situation,

Først og fremmest har begge brug for at være villig til at acceptere den nye situation. Du er ikke gift mere, både du har brug for at komme videre, men der er stadig en stor del af din fortid, der forbinder dig.

Du skal være i stand til at passe i denne nye situation, især hvis du to har børn sammen. Børn, især ved ung alder, har en tendens til at tro, at skilsmisse er deres skyld, og du skal gøre dit bedste for ikke at lade dit barn tror, ​​at. Forklar dine børn, der intet var deres skyld, og at du begge stadig elsker dem.

2.. Tager skylden

Da det tager to personer til at blive gift i første omgang, det tager også to mennesker til at få en skilsmisse. Du tror måske, at intet var din skyld, eller at alt var din skyld, men sandheden ligger et sted i midten.

Både du nødt til at tage en del af skylden for din skilsmisse. Nogen er måske større, men du er både skyld, uanset hvad der er sket.

Det er meget vigtigt ikke at tro, at du er den ene, der skulle have reddet ægteskabet. Masser af kvinder tror, ​​at det er deres rolle, men det er virkelig ikke. Du begge havde til at arbejde på dit ægteskab, og du begge spillet en rolle i din skilsmisse.

3.. Tilkobling med tålmodighed

Bevæbne dig med tålmodighed er en af ​​de vigtigste faktorer til at blive venner med din ex efter skilsmissen. Begge vil du brug for lidt tid til at klare det, der er sket, men så snart denne periode er overstået, kan du begynde at bygge dit venskab igen.

Prøv ikke at skubbe denne alt for hårdt - det er ønskeligt at blive venner, men det er ikke obligatorisk. Hvis du forsøger at gøre din ex være venner med dig, før han er klar til noget lignende, kan du kun skubbe ham længere væk. Giv ham lidt tid og tage små skridt. Du kan ikke handle som om intet er sket, og du får brug for lidt tid, men ja - du kan bygge venskabet igen.

4.. Tilgiv

Den sværeste del af skilsmisse, selv når det var en gensidig beslutning, er at tilgive hinanden for hvad der er sket. Dette gælder især, hvis du eller anden måde er blevet såret, eller hvis du har følte sig fanget i ægteskabet.

Folk normalt føler sig vred efter skilsmissen, simpelthen fordi de ikke ønsker at føle sig trist. Vrede giver dig nogle ekstra energi, mens sorg afløb dig. Dog kan føle vrede i lang tid såre kun dig, ikke den person, du er vred. Giv dig selv tid til at sørge i stedet, og når den tid er forbi, vil du være i stand til at tilgive.

Tilgivelse er ikke let, og jeg kan ikke give dig nogle universelle formel om, hvordan man tilgive. Du bliver nødt til at finde din indre styrke, og til at huske de gode tider. Du skal være i stand til at være den større person, og tilbyder den olivengren. Når du tilgive hinanden, kan du blive venner igen meget snart.

Så, ja - du kan bo venner efter skilsmissen, men du vil begge nødt til at have det, og til at arbejde på det. Det vil ikke ske natten over, men hvis du giver det lidt tid, det er absolut muligt.

Aktuelle artikler