Må ikke gøre disse 5 "nye kæreste " fejl når møde hans mor og far

Så er din kæreste endelig indføre dig til sine forældre. Det er en big deal! Sørg for at du gør det rigtigt, og finde ud af hvad man ikke skal gøre, når møde dem.

Donand # 8217 t gøre disse 5 og # 8220; ny girlfriendand # 8221; fejl, når møde hans mor og far

Det vigtigste er at forlade den bedst mulige førstehåndsindtryk. De ting er ikke at foregive at være fejlfri, men at fremhæve dine bedste træk. De vil tale om dig bagefter, og du bør fortjener kun ros. Her er nogle ting, du ikke bør gøre, når du endelig møder dem, så du ikke blæse din chance for at være den mest eftersøgte datter-in-law.

1.. Må ikke gå uforberedt

Gøre nogle forskning! Først og fremmest sørge for, at du fange de navne, lige før du officielt er introduceret til dem. Få nogle oplysninger om, hvem der er hvem i familien, da det er sandsynligt nogle af familiens ting vil blive nævnt.

Spørg din kæreste lidt om deres personligheder, deres livsstil, deres job, hobbyer, osv. Det er altid godt at vide, hvad de kan forvente, og den slags info kan altid komme i handy i løbet af samtalen.

2.. Må ikke overdress / underkjole

Selv før du sige et ord, du vil gøre et vist indtryk af valget af dit tøj. Dette betyder ikke, at du skal klæde sig som en formel jobsamtale, men du bør holde det konservative uanset din stil kunne være.

Så glem alt om mini-nederdele, kavalergang afslørende toppe og alle fest tilbehør. Og en anden ting, kjole til lejligheden, hvad enten det er en restaurant eller middag derhjemme eller et besøg i weekenden. Også ikke lægge for meget make-up, uanset anledningen måtte være. Husk at se så naturligt som muligt.

3.. Må ikke tale om...

Du vil have din samtale til at flyde jævnt, så holde sig væk fra de emner, der sandsynligvis vil opdrage anderledes, eller endda konfrontere, meninger. Det er ok at have din egen mening om alle mulige ting, men det er meget tid, du ikke behøver at angive det.

De emner, der skal undgås, er afgjort politik, seksuel orientering, indkomst, feminisme, og alle lignende sarte spørgsmål. Du kan også spørge din kæreste, hvis der er noget du ikke bør nævne.

4.. Må ikke suge op

Forsøg ikke at være noget, du ikke er. Selvfølgelig skal du være høflig og nice, men ikke underdanig. Hvis du laver en kompliment gøre det, fordi du virkelig mener det, og ikke overdrive. Hvis du ikke er enig med noget sagde, du skal ikke kun nikke dit hoved og foregive du godkender. Du skal fortælle din mening, men uden at konfrontere, eller lave en kommentar med en vis portion humor. Smile er dit bedste våben i sådanne situationer.

5.. Glem ikke om formaliteter

På denne meget lejlighed formaliteter er dine bedste venner, fordi de giver dig en følelse af sikkerhed, og føre dig igennem. Dette gælder både for dig, og til sine forældre, fordi de er sikkert lige så nervøs som du er.

Hold dig til formelle regler bare denne ene gang, og du kan ikke gå galt. Så vær punktlig, kjole konservativt, bringe en lille gave (blomster, chokolade eller vin) bærer en høflig smil, opfører sig på bordet, ikke være for intimt, ikke boende besøget og tak generøst.

Aktuelle artikler