Relationer: overvinde frygten for intimitet

Hver gang du får seriøs med en fyr, du har lyst til dating andre mænd. Hans venner vil beskrive dig som overfladisk og flyvsk. Du plejer at gå for fyre, der enten fysisk eller følelsesmæssigt eller seksuelt utilgængelig.

Relationer: overvinde frygten for intimitet

Ingen synes at være god nok for dig. Disse er blot nogle af de symptomer og kontrollampe tegn, der viser, at du sikkert frygter de ting du ønsker mest intimitet.

Frygten for intimitet er ret almindelig i både mænd og kvinder. Årsagerne til dette er mange og sandsynligvis ukendt. Du kan skyde skylden på din fars udenomsægteskabelige affærer eller din mors følelsesmæssige utilgængelighed. Du navngive det.

Ligegyldigt hvad det er, der er ting du kan gøre for at overvinde denne følelse. Giv det en chance. Prøv at erobre du frygter, fordi det kan efterlade dig uden alle de ting i livet, som du altid har drømt, medmindre du gør.

1.. Erkend, at du har et problem

Ligesom hver gang du har brug for at reparere noget i dit liv, er dit første skridt til at realisere og acceptere det faktum, at du har et problem. For at kunne hjælpe dig selv, er du nødt til at acceptere dig selv for hvem du er. Vi har alle frygt - frygten for højder, frygten for åbne pladser, frygten for edderkopper,... Yours er frygten for intimitet. I det øjeblik du bliver opmærksom på, at dette er den ting, der er i vejen for at du bliver den slags person, du ønsker at være og at have de ting du ønsker at have, er det øjeblik, du begynder at lede efter en kur. Og husk, der er ingen problemer i livet, men kun udfordringer.

2.. Find årsagen bag din frygt

Løsningen for ethvert problem er i dens årsag. Frygten for intimitet er ingen undtagelse. Der er en række årsager til denne tilstand i sindet. Nogle af dem er mere almindelige, mens andre afhænger i høj grad af din personlighed. Ikke hver person reagerer det samme til visse turbulens i livet, der senere kan resultere i, at personer, der har frygten for intimitet.

Så kan det faktum, at du har haft nogle problemer med din familie ikke være den eneste årsag til, hvad du oplever nu. Nogle årsager kan være så alvorlige, at du selv kan have behov for at søge professionel hjælp eller rådgivning til at opdage dem.

3.. Bestem hvad du er virkelig bange for

Prøv at besvare spørgsmålet - hvad betyder "intimitet" i et forhold betyder for mig? Hvad er du egentlig bange for? Er det at dele? Er det at have nogen i dit liv, er du nødt til at behandle på en særlig måde? Er du bange for, at du kommer til at ende med at blive såret? Nogle mennesker er bange for at miste sig selv i et forhold. Andre frygter at miste deres partnere, og de ​​bare gå væk først i stedet.

Prøv at finde ud af hvilken en er du ved at finde din egen definition af ordet "intimitet", og opdage de ting, der virkelig skræmme dig. Give efter for nogen er en risiko. Men du skal vide, hvad der er mere vigtigt for dig - at tage en chance på kærlighed eller tilbringe et helt liv i din sikker havn uden nogensinde at indse, hvad det føles at elske nogen, selv om det betyder at blive såret og næ?

4.. Giv det en chance

Luk øjnene og tage en dukkert i din drøm. Måske det faktum, at du er med den rette person vil tillade dig at åbne op og frigøre dig fra din indre frygt. Du kan altid gå skridt for skridt. En langsom tilgang kan være meget effektiv, når det kommer til at overvinde frygten for intimitet.

Aktuelle artikler