Rethaverisk kæreste: Hvorfor talte du med den fyr?!

For nogle mennesker, kan besiddertrang virke nuttet. En masse af romantiske komedier skildrer rethaverisk kærester som tegneseriefigurer, der er dybt forelsket og bare kan styre deres natur. Faktisk er, at følelser en af ​​hovedårsagerne relationer ende.

Rethaverisk kæreste: Hvorfor talte du med den fyr?!

Uhæmmet besiddertrang, ligesom besættelse, har tendens til at vokse over tid, fodring på sig selv og multiplicere. Hvis du har haft en rethaverisk kæreste, har du sandsynligvis ikke huske ham som en sympatisk figur, der simpelthen elskede dig for meget.

Mere sandsynligt, du har besluttet at sætte en vis afstand mellem jer to, når du indså sin'' kærlighed'' bliver uudholdelig.

En kvinde, som jeg har arbejdet med havde et år lange ægteskab med en mand, der kun kan beskrives som maniacally rethaverisk. I de første måneder, tænkte hun at han kun ønskede at give sin kærlighed til hende efter hun gik på arbejde. Men som ugerne gik, blev hans daglige opkald længere og mere hyppige.

På ét punkt, anslået hun, at han kaldte hende mere end 30 gange om dagen (de fleste fandt sted under 8 timers hun tilbragte på arbejde), og krævede, at hun forklarer hende hver bevægelse uden for deres hjem, selv om hun gik til få dagligvarer. Ægteskabet endte efter 18 måneder.

Dette behøver ikke at være tilfældet med alle tilfælde af rethaverisk adfærd. Her er et par faktum, du bør have i tankerne, når du beskæftiger sig med en rethaverisk kæreste.

Hvor er du? hvem er du med?

Rethaverisk adfærd normalt har rødder i lavt selvværd. Hvis du er i et forhold med en mand, der har lav tillid, vil han formentlig i baghovedet, at miste frygter dig. Mest sandsynligt, vil han se potentielle trusler i enhver mand du er i regelmæssig kontakt - ligesom dine mandlige venner og kolleger. Brug enhver lejlighed til at angive, at du ikke har til hensigt at snyde, og forklare ham, at du har fundet alt, hvad du følelsesmæssigt har brug for i ham.

Opbyg hans tillid ved at understrege hans stærke jakkesæt og alle de ting, du kunne lide ved ham i første omgang. Tjek også, 7 tips om, hvordan man håndtere en jaloux partner.

Husk, at en virkelig selvsikker person ikke føler behov for at være rethaverisk.

Er du lyver for mig?

Rethaverisk partnere vil bede dig, direkte eller indirekte, for at ændre dine rutiner. For eksempel vidste jeg en kvinde, der havde en kæreste, der ikke kunne lide, at hun holdt på at gå ud med sine venner efter at de begyndte at leve sammen.

Hver gang hun gjorde det, gik han ud med sine venner, og fik meget beruset på formålet, så hun måtte en tendens til ham de næste par dage. Denne måde, han håbede at indirekte ændre hendes vaner.

Må ikke acceptere nogen regel om, at du ikke enige om. Hvis du konfronteret med dem, forklare din kæreste, at du er villig til at ændre, men du nægter at blive tvunget til at gøre noget. Hvert nummer kan løses gennem dialog og afpresning eller ultimatummer bør ikke være tilladt i et sundt forhold.

Du kan ikke gå ud på en pige aften!

Possessives er et alvorligt problem. Hvis det opstår, så prøv at håndtere det ved at tale og ved at være forståelse med din kæreste eller mand. Men hvis det fortsætter, skal du ikke tøve med at nå til drastiske foranstaltninger. Hvis du har lyst hans adfærd er ikke bedre, men chancerne er, at det ikke vil stagnere, men i virkeligheden kun blive værre, ligesom i eksemplet fra begyndelsen af ​​artiklen.

Bremse op eller skilsmisse kan synes som en barsk bevægelse mod en mand, der vil bekende hans udødelige kærlighed for dig, men tro mig, kan den snoede følelser, der er bag denne kærlighed kun trække dig ned.

Beskæftiger sig med en rethaverisk kæreste eller mand har at have en grænse. Når du har nået det, vil han enten nødt til at ændre, eller er nødt til at finde nogle andre kvinde at være rethaverisk om.

Aktuelle artikler