Sådan at bede om en skilsmisse fra din mand

Når vi kommer ind i et ægteskab, vi ønsker at tro, det er et forhold, der vil vare hele livet. Men desværre, skilsmisse er også en fælles faktum af livet.

Sådan at bede om en skilsmisse fra din mand

Ifølge de seneste meningsmålinger har næsten 5 personer i 1.000 mennesker i Europa, været igennem en skilsmisse. Hvis vi undersøger statistik spænder tilbage sidste 50 år, kan det forventes, at denne tendens vil fortsætte. Uundgåeligt vil dette tal fortsætter med at stige, og ikke kun i USA, men også i hele verden.

Beder om en skilsmisse, bør ikke ses som noget unormalt. Selvom vi gerne vil undgå det, til tider, da min praksis har vist mig, slutter et ægteskab er den bedste beslutning en kvinde kan gøre.

Så her er et par tanker om, hvordan man bede om en skilsmisse fra din mand.

Planlæg forude

Desværre er skilsmisse ikke betyder blot at sige til en person, som du ikke ønsker at være i et ægteskab længere. I stedet er det en kompleks serie af handling, der har et teknisk, juridisk og bureaukratisk side. Find ud af om dem på forhånd og få oplysninger om alle aspekter af en skilsmisse.

Prøv at forberede dig så meget som du kan, og glem ikke at planlægge din nyligt single liv efter det er overstået. Også, hvis du har børn, lære mere om langsigtede virkninger af skilsmisse på børn.

Skilsmisse er et almindeligt fænomen

Som jeg sagde, må skilsmissen ikke ses som en tragedie. Absolut, bør det ikke blive præsenteret som noget, der vil følelsesmæssigt knuse alle involverede. Hvis du ser det og behandle det som en katastrofe, vil det blive en selvopfyldende profeti. På den måde processen ikke har andre muligheder, og det vil gradvist blive en katastrofe.

Så gør det ikke, og forsøge at opretholde et positivt livssyn. Skilsmisse er ikke en fest, men det er heller ikke at være en katastrofal begivenhed, der vil ar dig for livet. Positiv holdning vil hjælpe dig, når du beslutter dig for at bede om en skilsmisse fra din mand.

Forstå dine følelser

Før du konfrontere din mand, så prøv så meget som du kan for at evaluere og forstå dine egne følelser. Prøv at svar på dig selv, hvorfor du ønsker at ende dette ægteskab? Derefter undersøge, hvordan havde du det, før beslutningen, og efter, at for at forestille sig, hvordan vil du føler, når det hele er overstået prøve. Insights i dine egne tankeprocesser og følelsesmæssige forandringer er nøglen, når du beslutter dig for at gøre din beslutning kendt for din partner.

Ske direkte, men prøv ikke at chokere ham

Ingen kan rådgive dig om den præcise måde, bør du informere din ægtefælle om din beslutning. Den vigtigste berørte bør du have, er at finde en afbalanceret måde, hvorpå du kan bryde nyheder til ham. Gør det ved at gå på kompromis mellem at være for blød, og at være for hårdt. Jeg kan sige, at du skal være direkte og ærlig, men stadig gøre det på en måde, der ikke stødende eller fordømmende. Præsenter din beslutning, og årsagerne bag det. Må ikke blive fristet til at spille'' skylden spillet'', uanset hvor han reagerer efter det.

Kærlighed kan være væk, men gensidig respekt bør ikke være

Det er klart, har du sandsynligvis ikke har nogen romantisk fornemmelse for din mand. Men har i tankerne, at du næsten helt sikkert have hade disse følelser i fortiden. Prøv at huske dem, når du handler med ham, når du giver ham nyheden. Respekt ham og forsøger at respektere hans ønsker om skilsmisse procedure vil vise, at du har lavet en voksen beslutning. Også det vil vise, at du kan bevare en civil forhold, selv efter du beder om en skilsmisse fra din mand.

Aktuelle artikler