Sådan at blive dumpet med værdighed

Medmindre du er Miranda Kerr eller anden Victorias Secret Angel, det er fair at sige, at du sikkert har været dumpet mindst en gang før. Vi har alle været der. Men hvad der er vigtigt er, at du smide rejerne, du havde planer om at gemme sig i sin sofa og bringe din indre poise. Opdag, hvordan du være værdig, mens dumpes i denne enkle how-to guide.

Sådan at blive dumpet med værdighed

Okay, så din eventyrlige romance ikke slå ud af præcis den måde, du havde håbet. I stedet for en mousserende Tiffany forlovelsesring var der en mumbled undskyldning i en bevidst overfyldt restaurant. Dine mangeårig drømme om en dramatisk ø bryllup kom ned ned omkring dig. Alt hvad du kunne tænke var opsigtsvækkende smør kniv og spiring det lige gennem hans...

Anyway.

Bliver værdig mens du bliver dumpet er hårdt. Efter alt, er det sandsynligvis den længst ting fra dit sind, når han spiring den "Det er ikke dig, det er mig, baby 'linje. Men du kan håndtere dumpes med værdighed, og her er hvordan.

[Læs: bringe tilbage i ME fra WE ]

Må ikke bekæmpe det

Efter lidt subtil afhøring (dvs. Hvorfor dælen er du dropper mig, du ubrugelig lille idiot?), Er din nye ex-kæreste rable en liste over hans klager. Du behøver ikke koge nok. Du koge for meget. Du behøver ikke lade ham se fodbold med sine venner. Du giver ham for meget frihed. Han hader den måde du tygge maden. Du er for raffineret.

Og gennem hele dette, kan du ikke hjælpe, men tænke: Jeg kan ændre Efter alt, er det ikke som om du ikke kan ændre, hvordan du kan bage.. Og hvis det bliver dit forhold på sporet og sætter din ø bryllup tilbage på kortet, det er det værd, ikke?

Nej.

Heck nej.

Uanset hvad han siger eller hvordan oprørende at han er under den dumping, ikke engang forsøge at argumentere med ham. Gå sammen med, hvad han siger (ja, selv bryde op), og nikke dit hoved. Sure, ja kære. Må ikke bekæmpe den. Der vil ikke være men'er eller undskyldninger. Bare lad ham få sin mening.

Uanset om du planlægger at få det slimeball tilbage er både helt din beslutning, og en kamp til en anden dag. I dag vi ønsker blot at få dig ud af denne restaurant tåre-fri og værdighed bundet.

Så læg din hage op, kappe dig selv med et anstændigt beløb af værdighed og lad hans ord flyve din følelsesmæssige amour.

Og husk, du ikke tage hans ord til hjerte. Han er en idiot. Han dumping dig efter alt, lige nu, så sætte hans ord ind i 'til at blive behandlet på et senere mindre følelsesladet dato' spand. Og derefter hælde petroleum over spanden og sæt den i brand.

Må ikke stige til agn

Ingen forhold er perfekt. Ikke engang Brangelina er. Så mens din ex-mand notering dine fejl, fejl og mangler, kan du føler dig lidt fristende at tilføje i et par af dine egne.

Fordi grunden til at du ikke lave mad nok, fordi han aldrig er hjemme. Du har aldrig lade ham se fodbold med sine venner, fordi de bliver til savlende boozehounds som grab røven hver gang du gå af. Og du tygger højlydt bevidst, i håb om at det vil vise ham, at tale med mad i munden ikke er acceptable bordskik.

Og sikker, vil du sandsynligvis have din egen arm-length liste over hans fejl, startende med forlader toiletsædet op og slutter med hans porno stash. Men... Det kommer ikke til at hjælpe på situationen ved at bringe noget af dette op.

Det kommer til at være svært ikke at tro mig. Fordi vores naturlige instinkt er at forsvare os selv, når vi føler som om vi bliver angrebet. Og hvad der ellers er en losseplads, men en meget offentlig, meget højrøstet angreb? Men hvis du formår at pibe ned forsvarsmekanisme, vil du være i stand til at komme igennem denne træfning med din værdighed i Takt.

Så i stedet for at dreje din dumping datoen ind i et verbal overhaling, acceptere netop, hvad han siger (i det mindste udadtil) og nægte at tilføje nogen negativitet af din egen.

[Læs: 5 enkle tips til at hjælpe dig med at flytte forbi en mislykket forhold ]

Bliv den bedre kvinden

Okay, så nu, at du har fastholdt din selvsikkerhed og har accepteret dumping med værdighed, han er sandsynligvis at være lidt miffed. Måske endda skuffet. Fordi, blev han nok forventer lidt flere følelser fra dig i løbet af denne samtale.

Hans venner ville have advaret ham om en forestående catfight og han ville have bevogtet hans lænder i forventning. Men når du nægtede at stige til agn, han er tilbage følelse lidt, ja, deflateret.

Og dette, min dejlige dame, er perfekt. Det er, hvordan du vil have ham til at føle. Du vil have ham til at sætte spørgsmålstegn ved hans tidligere udtalelse, at du var en skør irrationel kvinde udsat for pladen kaste (yeesh, det var bare en gang!). Du vil have ham til at spekulere på, om han gør det rigtige.

Så for at formilde sine indre bekymringer, han kommer til at få en lidt ubehagelig. Der bliver et par 'Så du er enig, det er din skyld, "og et par af" Måske hvis du havde været mindre / mere...'

Velkommen disse bemærkninger. Embrace dem. Fordi det betyder, at han er ved at blive alvorligt irriteret fra. Efter alt, er han gået i bestræbelserne på forhånd tænker dette dumping for at være så effektiv som muligt. Han har spildt tid på at tænke over hvad de skal sige, og hvornår de skal sige det. Og nu... du giver ham noget.

Så mens du ikke skal være enige, at bryde op er din skyld (ugh, som om), skal du holde tingene nogenlunde generelt. Siger ting som "Jeg tror, ​​at forholdet kørte sit løb" og "Jeg tror du har ret i at foreslå, at vi går hver til sit."

Anbring ikke skylden på hverken ham eller dig. Være generel, vag og irriterende lyse. Og læne sig tilbage og se, da han bliver mere og mere frustrerede.

Forvent overdrivelse

Det er nu post-bryde op, og du er glade for at rapportere, at du ikke græde, ikke råbe og ikke stikke ham med smør kniv. Du forblev klar, rolig og værdig.

Så når din ex kæreste ankommer tilbage på manden hulen og bombarderet med spørgsmål fra hans bros, forventer en lille overdrivelse. Han vil ikke indrømme, at du sad der roligt, tygge (stille vi måske tilføje) på din lækre oksefilet.

Åh nej siree bob. Det er bestemt ikke de oplysninger, der kommer til at blive frigivet. Forvent noget mere som: 'Man, blev hun ødelagt. Hele restauranten var ser på os. Hun var at gøre det hele gråd-hoste ting, og tigger mig om at tage hende tilbage. "

Okay, så spare et øjeblik at lave en voodoo dukke version af ham, og stikke den med et par ben. Det er lavt, uridderlige og smålige, at han overdrev din adfærd. Vi kender.

Men ligesom du kan plukke ud, når han lå et par kilometer væk, så kan hans venner. De har brugt år at lytte til ham overdriver om hans basketball scoringer og hans præstationer i soveværelset. De ved, når han taler sh * t, så du skal ikke være alt for bekymret for, at de vil tro, hvad han siger. Og selv hvis de gør, ja, hvem bekymrer sig?

Efter at være i et forhold sammen, vil du sandsynligvis have nogle fælles venner. Og sandsynligvis vil disse fælles venner levere oplysninger og ting, han har sagt tilbage til dig. Så forvent det værste. Og så håndtere det med værdighed.

Ryste på hovedet, kast dine øjne og kaste dit hår, men ikke sige et forkert ord om ham. Må ikke fortælle nogen, at du vil have ham tilbage. Bare fortæl dem at tage deres oplysninger med et gran salt og sige, at du er så glad for, at fase af dit liv er bag dig.

Derefter flyttes samtalen til noget andet. Må ikke dvæle ved emnet i din mislykkedes romantik. Lov og opfører sig som din ex er lige præcis det, din ex. Giv dem det indtryk, selvom du tilbringe aftenen spooning is direkte ud af karret, at bryde op har ikke påvirket dig. Du er rolig, værdig, og helt over det.

Må ikke trash talk

Okay, nu er du virkelig irriterende ham. Ikke alene har du håndtere bryde op med lethed, men nu er du nægter at selv forsvare dig selv mod hans påstande, som du græd så hårdt du pooped dig selv? Har forholdet betyde noget for dig?

Cue onde latter.

En af de bivirkninger af håndtering dumpes med værdighed er, at han ikke vil. Han bliver så indstillet på at bevise, at han var ret i anstiftelse pausen op, at han glemmer at handle som en anstændig menneske. *

Der kommer trash talk i overflod. Han vil være at bryde åbne pengeskabet af hemmeligheder og lufte din beskidte vasketøj for hele verden at se. Pludselig, du hørte, at han ringer dig alle mulige grimme navne, og fortæller folk intime detaljer om dit forhold.

[Læs: 10 måder at vide, at han er problemer ]

Mens dette er bestemt mindre end ideel, må det forventes. Som vi sagde før, hvis han er dum nok til at bryde op med dig, så er han helt klart nogle få celler korte af et batteri.

Så sandt at danne, bør du håndtere dette med værdighed. Må ikke Trash Talk ham til fælles venner, eller bare til dine venner. Sure, kan du og din BFF have en regelmæssig "vi hader ex 'parti, men uden for denne inderkreds, er dine læber forseglet.

Være bedre end ham. Fordi efter alt, behøver du ikke vide, hvem derude ser din adfærd med interesse.

Det kunne være, at den måde, du håndtere din pause op er åbningen til Prins Charming at ride ind på sin hvide hest.

Håndtering af en pause op med værdighed ikke bare efterlade dig med den øverste hånd, det hjælper dig også med at være følelsesmæssigt modne omkring slutningen af ​​et forhold. Du vil flytte hurtigere og brænde færre broer undervejs.

Så som en klog kvinde sagde engang, at holde din hage og høje standarder, og dine hæle højere

* Bemærk: Han kan faktisk virke som en anstændig menneske i pausen op processen og gøre alting meget, meget lettere. Hvis ja, rose så himlen, du har foretaget et godt valg i kæreste materiale i første omgang. Og selvom du har nu brudt op, være taknemmelige for den tid, du delte sammen.

Aktuelle artikler