Sådan at fortælle, hvis en kæreste er jaloux på dig - og hvad du skal gøre, hvis hun er

Nogle venner er glade for os, når tingene går ret i vores verden og andre venner ikke tage til vores held så venligt. Hvordan kan du fortælle, hvis en af ​​dine peeps, confidantes eller gal pals er jaloux på det liv du lever? Og hvordan kan du håndtere det på en måde, der ikke ødelægger dit forhold i processen?

Sådan at fortælle, hvis en kæreste er jaloux på dig - og hvad du skal gøre, hvis hun er

Jalousi er en følelse, drypper med det onde. De, der holder denne følelse kan få forbruges af det. Det begynder at trænge ind hver fiber i deres væsen, indtil der ikke er en celle i deres krop, der holder tilliden på enhver minimal niveau. Det kan gøre sanest person føler helt vanvittigt.

Dine peeps formodes at have din ryg og være glad for dig, når tingene går lige i din verden. Men det er ikke altid tilfældet. Så hvordan kan du fortælle, når en ven er gået fra at være der for dig, uanset hvad at ønsker din død, fordi du er på et sted, at de ikke er?

Tegn på "ven misundelse"

Her er nogle tegn, der kan indikere, at din ven er følelsen lidt misundelig på dig, og hvor du er i dit liv:

Hun nedtoner dine resultater

Når du lykkes på noget, der er svært for dig, dem, der støtter man er normalt stolt af din bedrift. De er ekstremt støttende og gøre dig føles som dronningen du er.

Så hvis en af ​​dine peeps ikke synes overdrevent imponeret over, at du har opnået et af dine mål, kan det være fordi hun er misundelig på al den opmærksomhed og anerkendelser, som du får. Hun kan hemmeligt ønske, at hun var den, der var nyder entourage af fans.

Denne person kan påpege andre, der har opnået din samme position eller mål på kortere tid eller hun kan fungere som hvad du har gjort er nogen big deal. Enten måde, hun forsøger at banke dig ned en pind eller to, så hun ikke føler sig som om der er sådan en stor afstand mellem hvor du er og hvor hun føler, at hun er.

Hun gør det om hende

Nogle mennesker kan bare ikke stå ikke at være i søgelyset. Så hvis du får al den herlighed, og hun har spillet, kan hun prøve at tale sig selv op eller gøre noget, der får sig bemærket. Hun higer hvor du er på, og vil gøre noget for at forsøge at få sig selv i denne stilling for opmærksomhed og berømmelse.

En ven, der er misundelige, så kan tale om ting, hun har gjort, der gør hende til at føle lige så vigtige som hun tror du er. Eller, kan hun satte sig for at gøre noget, som hun tror, ​​vil få hende lige så meget opmærksomhed som du modtager i øjeblikket. Det er lidt ligesom et barn, der handler ud for at modtage nogen form for opmærksomhed, positiv eller negativ.

Hun forsøger at få dig til at føle sig skyldig

En masse af kvinder er meget gode til at spille skyld kortet. De ved, at den bedste måde at få dig til at føle medlidenhed med dem for ikke at nyde den succes, du har fundet i livet er at gøre du føler dig dårligt, at du fik, hvor du er uden dem.

Dette kan portrætteret af den ven, der lægger på en pouty ansigt og siger, at de ville ønske, de kunne opleve din succes med dig. De kan endda skære sig ned i et forsøg på at få dig til at spille dem op og påpege deres gode kvaliteter.

Selv om det er normalt at ønske sig en succes, at en anden person nyder, bør du aldrig føle sig skyldige over, hvor du er i livet. Faktisk bør du føler dig meget stolt af dig selv for at opnå, hvad du har opnået. En sand ven vil hjælpe dig med at gøre netop dette.

Hun siger, at hun er glad for dig, men hendes handlinger siger forskelligt

Nogle mennesker forsøger at skjule deres misundelse eller jalousi. De ved inderst inde, at det er forkert ikke at støtte og være glad for dem, de holder nærmest og kæreste. Så hun kan fortælle dig, at hun er meget glad for dig, når du kan tydeligt se, at hun kæmper med at meget samme idé.

Hendes ansigt kan grimasse, når hun siger, hvor stolt hun er af dig eller hun kan skifte ubehageligt i hendes plads, når andre betale dig en vis opmærksomhed. Måske prøver hun at undgå hele emnet helt ud over hendes tillykke til dig, fordi hun ikke ønsker at lyve for dig og være alt falsk.

Hvordan skal man behandle med jalousi

Du kan håndtere disse typer af venskab situationer et par forskellige måder. Du kender din ven og dit forhold bedst, så du kan afgøre, hvilken løsning der er bedst egnet til din situation. Her er:

Den gode...

Nogle venner er misundelige, fordi de mangler selvtillid til at tro, at de er i stand til at gøre eller modtage gode ting så godt. I dette tilfælde viser bare din kammerat lidt opmærksomhed at gøre hende føle sig speciel og vigtig, kan være nok for hende til at føle sig godt om sig selv, så hun kan føle sig godt om dig, og hvor du er i livet.

Denne type ven virkelig glad for dig og ønsker det bedste for dig. Hun ønsker blot at hun var dig, som er en stor kompliment på ethvert niveau. Lad hende vide, at du synes, hun er temmelig speciel og dit forhold vil sandsynligvis forblive intakt.

Den dårlige...

Hvis hun er bitter og udad forsøger at skære dig ned og gøre dig føles som du ikke er alt, særlige, det er lidt værre end at have en ven, der er lige misundelig. Denne type person er mere ondskabsfulde og sårende, som begge er dårlige i ethvert forhold.

Du kan beslutte at kalde hende ud på hendes handlinger. Mind hende, hvordan dit liv er ikke perfekt, at der er tidspunkter, du har kæmpet og bede hende for hendes støtte. Hun kan ikke indse, at hendes jalousi er at komme i vejen for at være den ven, hun ønsker at være.

Og nogle gange er det bare bedst at bare ignorere hendes bidende bemærkninger. Hvis du virkelig tror og forstå, at hun bare er at have en vanskelig tid at acceptere din succes, derefter lade sine små snippets gå kan være den bedste ting for jeres forhold.

Den grimme...

Sommetider venner kan krydse linjen. De sige eller gøre ting, der forårsager uoprettelige skader og skabe pauser i venskabsbånd så dyb, at man ikke kan tro, at den person, der står før du var engang en, du betroede og accepteret.

I dette tilfælde kan det være bedst at lade venskab gå. Selv om det er trist, at et forhold skal ende bare fordi du har haft gode ting ske i dit liv, er det en af ​​de små realiteter, vi alle står over for på et eller andet punkt. Ikke alle venskab menes at være for evigt.

Selvom jalousi blandt venner er forståeligt, betyder det ikke, at det skal blive tolereret i længere tid, eller blive omdrejningspunktet for dit venskab få dig til at fortsætte med at forsøge at overgå hinanden. Efter alt, er en ven en, du skal føle sig godt tilpas at være dig selv med, ikke nogen, der gør du ønsker at se hvert ord du siger, så det lyder ikke som du kaster din succes i hendes ansigt.

Ingen sagde, at alle venskaber ville være let, og kun du kan beslutte, om denne ene er det værd. Grundlæggende har du tre muligheder: acceptere det for hvad det er, ændre det til at gøre det bedre eller lade det gå, før det bliver giftigt. Valget er dit.

Aktuelle artikler