Sådan at fortælle, hvis en mand ønsker et forhold med dig

Vi går alle igennem en verden af ​​"dating helvede", så vi kunne finde den eneste ene.

Sådan at fortælle, hvis en mand ønsker et forhold med dig

Hver dag et stort antal kvinder udveksle telefonnumre, gå på akavet første datoer, så prøv at undgå alle de typer af mænd ingen kvinde burde dato og gøre mange andre ting, de ikke virkelig ønsker at gøre. Men de alle stræber efter at sølv foring i fremtiden - en tilfredsstillende følelsesmæssig partnerskab. Måske er du en af ​​dem, og måske er du aldrig sikker på, hvordan at fortælle, hvis en mand ønsker et forhold med dig?

Dette er ikke noget ud over det sædvanlige, i hvert fald fra min erhvervserfaring. I modsætning til mænd, er de fleste kvinder opmærksomme på deres biologiske ur, og dem, der ønsker at få børn forstå, at deres'' vindue af muligheder'' ikke er evigt. Dette kan medføre en større grad af pres, men selv hvis du ikke planlægger en familie, er det sandsynligt, du ønsker et varigt forhold.

For eksempel næsten alle kvinder i 20'erne og 30'erne, som jeg har talt med om ægteskab besvares på samme måde - var de alle håbede på det, men samtidig klar til at flytte, hvis deres kæreste ikke vise sig at være Den'' mand materiale'', de ledte efter. På den anden side, er det meget sværere at afgøre, hvad den samme aldersgruppe af mænd ønsker af casual dating. Det er grunden til at få på den samme side med mænd kan synes som en rigtig hård opgave.

Ligegyldigt hvad er dit mål, her er et par tegn, der vil hjælpe dig med at afgøre, om en mand ønsker et forhold med dig.

Han tager det langsomt

Her er en oplevelse fra en kvinde, jeg har arbejdet med - hun begyndte at date en mand, alt gik glat, indtil hun følte at tiden er inde til at tage deres forhold til en fuld seksuel niveau. Men mærkeligt, at hun følte, at han var at undgå det på en måde - han havde ikke lyst til at komme til hendes lejlighed efter deres møder, og ikke invitere hende til at sove over. Hun blev forvirret, fordi de fik at kysse på deres første date, og vidste ikke, hvad han tænkte. Efter en uge eller to af flere forsinkelser, de endelig havde sex, hvorefter han indrømmede, at han ikke ønsker at haste det, fordi han virkelig lide hende.

Dette er ikke usædvanligt. Mange mænd vil vælge at udskyde samleje, hvis de tror der er en mulighed for en længere forhold, men de fleste vil ikke komme ud og sige det. Dette fænomen er svært at forklare, men kan være en del beskrives som hans måde at teste dig.

Hvis alt går godt, ikke at tvinge din første seksuelle kontakt. Det betyder ikke nødvendigvis, at manden søger en Kæreste, men være åben for denne mulighed.

Møde hans venner og familie

Dette er en af ​​de sikreste måder, du kan fortælle at han er interesseret i en længere forhold. Hvis du finder dig selv at blive introduceret til hans kreds af venner eller familie tidligt, han formentlig vil integrere dig i hans liv. Opmuntre og omfavne disse møder, hvis du er interesseret i ham.

Samtidig, tænke på at gøre det samme, og introducere ham til dine venner og andre personer, du har kær. Det kan synes helt almindelige, men dette er en meget sund måde at begynde processen med at sammenlægge jeres separate liv til et nyt partnerskab.

Begå sig til din tidsplan

Normalt mænd er territorial om deres daglige rutiner i tiggeri er af et forhold, fordi de fleste ser sig selv som uafhængige og selvhjulpne. Hvis din nye kæreste viser interesse i dine aktiviteter, han sikkert gerne en eller anden måde deltage, eller med andre ord, mere tid at tilbringe sammen med dig. Flertal af mænd bekymrer sig om deres ego for meget at åbent erklære deres ønsker.

Være forståelse og spille sammen, hvis de ønsker at samle dig op efter arbejde eller hjælpe dig, når du går på indkøb. Men vær opmærksom denne interesse i dit liv ikke begynder at mutere på besiddertrang. Så længe de ikke presser sig på dine rutiner, er det sikkert OK.

Indtastning af en seriøst forhold tager tid og kræfter. Kig efter tegn på, at jeg nævnte, og du dele dine egne tanker om denne proces ved at efterlade en kommentar. Jeg tror enhver kvinde kan værdsætte et råd om, hvordan man fortælle, hvis en mand ønsker et forhold med dig.

Aktuelle artikler