Sådan holder gnisten i et langsigtet forhold

Har du og din fyr været sammen i hvad der virker som evighed, og hvad der plejede at være rødglødende branden er nu mere som ulmende aske? Er du på udkig efter måder at genoplive gløderne og skabe nogle massive flammer?

Sådan holder gnisten i et langsigtet forhold

Alle relationer gå gennem cyklusser. Nogle gange er du vildt forelsket og andre gange ikke så meget. Du helt sikkert elske ham, men intensiteten af ​​den passion er der ikke som det plejer at være, og du ville give alt for at få det tilbage.

Selvom ingen relation er altid så glad som et barn spiser is på en varm sommerdag, der er helt sikkert ting, du kan gøre for at holde gnisten brændende stærk. Her er nogle forslag til at få dig i bevægelse i den retning:

Få tid til hinanden

Hvis du ikke bruger en masse tid sammen, selvfølgelig du kommer til at føle, at du vokser fra hinanden, og mister noget af den passion, du havde, da du første gang blev forelsket. Sikker på, du stadig har pligt til at mødes og erhvervslivet til at tage sig af, men hvis du ikke gør dit forhold til en prioritet, så vil det i sidste ende bare falde af i svinget helt på grund af manglende opmærksomhed.

Husk, at en del af spændingen i et forhold gør nye og sjove ting sammen. Når du deler erfaringer og skabe nye minder, du føjer til styrken af ​​dit forhold og gøre det mere tilfredsstillende og fornøjelig.

Nogle mennesker synes, at det virker godt at oprette dato nætter ugentligt eller endda hver anden uge. Det er en aften, som du tilkalde en babysitter og faktisk gå ud og gøre noget, bare jer to. Måske har du og du mand kunne veksle som planlægger nætterne og overraske hinanden med, hvad du har tænkt dig.

Opfører sig som sin nye kæreste, ikke hans kone

Det er en helt anden fornemmelse at være en kæreste end en kone. Da du var kæreste, ville du primp dig op, så du kiggede og følte sig godt hele tiden. Du gjorde det særlige små ting for ham bare at gøre ham smile. Det er, når den gnist var stærk og du kunne ikke forestille mig et liv uden ham.

Men nu hvor du er konen, kan du tendens til at gøre mindre, fordi en eller anden måde du føler at du ikke behøver at. Du ved, du allerede har snagged ham, så hvorfor gider at gå ud over ligesom du vant til, når du forsøgte at stjæle hans hjerte?

Hvis du vil have de samme følelser, du havde, da du var bare hans kæreste, så er du nødt til at spille denne del igen. Opfører sig som du er frisk i forholdet, og han vil sandsynligvis reagere den måde, han gjorde dengang også.

Lad smålige ting går

Intet kan suge energien ud af et forhold som en flok små irritationsmomenter eller smålige ting, der bare fortsætter med at hobe sig op. Måske du får bøjet ud af form, når du ser hans sokker på gulvet i soveværelset eller måske driver ham nødder at se din beskidte kaffekop i vasken i stedet for opvaskemaskinen.

Hvis du bare kan give slip på nogle af disse ting, der ikke betyder noget i ordningen af ​​livet, kan du bruge denne sparede energi til at fokusere på at have et godt forhold. Du får dit drev og entusiasme tilbage, fordi du ikke vil være at spilde det på minutter ting, der virkelig har nogen indflydelse på det store billede.

Hvordan kan du vide, hvad der er smålig? Spørg dig selv: Hvis din mand var i en bilulykke i morgen, og liggende i en hospitalsseng klamrer sig til livet, ville de ting, du bekymre dig om lige nu noget? Hvis svaret er nej, så det er småligt, og du er nødt til at lade det gå.

Må ikke tage ham for givet

I begyndelsen af ​​et forhold, der ofte folk sige tak, når nogen gør noget rart for dem. De viser deres påskønnelse til den anden person, som til gengæld føler respekteret og elsket.

Hurtigt frem, at forholdet et par år og alle de pludselig, kindnesses bliver forventningerne. Du begynder at tænke, at man ikke skal have for at sige tak for hver lille ting han gør, fordi han skulle gøre disse ting til at tage sig af dig og familien. Det er hans pligt.

Forpligtelse eller ej, lidt taknemmelighed går en lang vej. Når du gør ham føler sig værdsat, han er mere tilbøjelige til at gøre endnu mere nice ting for dig, fordi han kan lide at gøre du føler dig godt. Det er ligesom positiv forstærkning.

Betyder dette, at du er nødt til at gøre en stor ståhej hver gang han tager ud med skraldespanden, eller renser sneen væk fra fortovet? Selvfølgelig er det ikke. Men kan du opleve, at en lejlighedsvis omtale af, hvor meget du sætter pris på disse typer af ting vil bringe nogle varme tilbage i dit forhold.

Betale ham en kompliment

Meget gerne fortælle din fyr tak vil gøre ham lyst til at forsøge sværere at behage dig, betaler ham en kompliment og næ vil stoke hans ego og få ham til at føle som en mand. Du vil styrke at han stadig har "det", og hvis han mener, at han vil være mere tilbøjelige til at bruge "det".

Husk, når du var først sammen, og du ikke kunne holde fingrene fra hinanden? Du gjorde ham til at føle som en mand, og han reagerede som sådan. Nu, hvis du ikke længere at lade ham vide, at han stadig tænder på, kan han nemt miste lysten til at vise dig, hvad en mand, han virkelig er.

Fortæl ham, at hans bagdel stadig får dit hjerte går, eller at du elsker den måde, hans øjne ser ud, når han er iført en bestemt skjorte. Gør ham føle sig godt om, og det er nemmere for ham at finde den energi og begejstring, at han havde, da du første gang blev forelsket. En lille kompliment går en lang vej.

Dit forhold er, hvad du gør det til. Hvis du vil have det til at være varm med passion, er du nødt til at gøre det varmt med lidenskab. Det er ikke kun kommer til at ske automatisk.

Så sætte lidt energi ind i det og gøre det alt det, du ønsker at være. Tænde sin ild, og du vil helt sikkert føle varmen af ​​hans flammer.

Aktuelle artikler