Sådan laver dit forhold mere spændende

Find ud af hvordan at gøre dit forhold mere spændende med disse 3 tips.

Sådan laver dit forhold mere spændende

"Når to mennesker mødes og falde i kærlighed, er der en pludselig bølge af magi. Magic er bare naturligt til stede dengang. Vi er tilbøjelige til at fodre på, at umotiveret magi uden stræber efter at gøre noget mere. Én dag vi vågner op og opdager, at magien er væk. Vi hustle at få det tilbage, men ved så er det som regel for sent, vi har brugt det op. Hvad vi skal gøre, er at arbejde som helvede på at gøre ekstra magi lige fra starten. Det er hårdt arbejde, men hvis vi kan huske at gøre det, vi i høj grad forbedre vores chancer for at gøre kærlighed ophold. "

Tom Robbins, Still Life With Woodpecker

Hvad Tom Robbins antyder er, at vi aldrig bør lade magi og mystik forsvinder, hvis vi ønsker at bevare vores forhold spændende og nervepirrende. Hvis det nogensinde skulle ske, så er der mange forskellige måder at genoplive den smukke følelse af spænding og lidenskab, at du følte i begyndelsen. Og selv om det aldrig havde forsvundet, hvorfor så ikke forsøge at gøre dit forhold endnu mere spændende og stimulerende? Du skal bare nødt til at vågne, at skjulte del af dig, som du ikke har opdaget og afsløret endnu. Og gøre nogle skuespil! Hvorfor ikke? Du vil have det sjovt og nyde den nye dig, mens dit forhold i høj grad vil drage fordel af det. Tag et kig på vores forslag og nyde udarbejdelse dem yderligere ved at tilføje dine egne ideer, detaljer og fantasi til dem! Genopfinde sig selv!

1.. Først og fremmest begynde at bære forskellige klude og farver

Overrask ham og aldrig stoppe kildrende hans fantasi ved den måde, du kjole, selv når du er hjemme. Hvis han tilbeder dine ben, så hvorfor bære en lang nederdel? Så sat på nogle nye farver og imponere ham med en ny rød kjole og ved den måde du bevæger dig i det. Og aldrig skjule alle de dele af din krop, som han elsker. Høje hæle kan forbedre dit udseende: sætte dem på nogle gange endda derhjemme, når du har middag med alene med ham. Prøv en ny frisure og glem ikke en ny neglelak! Ændring dig selv en smule, vil hjælpe dig med at bryde rutinen. Og husk, hvis du føler dig attraktiv, sexet og selvsikker, det er præcis, hvordan du vil blive vist til ham!

2.. Prøv at være spændende og mystisk fra tid til anden


Må ikke altid afsløre alle dine tanker og planer. Overrask ham med nye ideer, som han aldrig troede, du måtte have. Lad ham langsomt opdage den nye person, han mødte. Tickle hans nysgerrighed ved at holde din egen nysgerrighed altid vågen og ved at være åben til at opdage nye ting og ideer. Han vil aldrig kede og du vil aldrig miste den spænding!

3.. Opret nye situationer i dit liv sammen

Start fra improviserende nye, sensuel, spændende og legende atmosfære, når du er alene hjemme. Overrask ham med en spændende tur til et sted, hvor han aldrig har været. Oplev en fabelagtig aften sammen iblødsætning i nogle pæne naturlige varme kilder eller bare hoppe på toget og spise middag med ham i nogle andre by, du aldrig har besøgt før. Og du kan altid danse for ham, når han mindst venter det! Det er sjovt!

Aktuelle artikler