Sådan stoppe med at være jaloux og skabe en tillidsbaseret relation

Har du nogensinde overtrådt din fyr privatliv i et forsøg på at se, om han er at have kontakt med en anden kvinde bag din ryg, selvom han hævder, at han ikke er? Måske har du taget et kig på hans mobiltelefon for at finde ud af, hvem han taler med, eller forsøgt at få adgang til sin email til at lede efter noget, der kan afsløre han blive utro? Tja, det er tid til at stoppe med at være jaloux og skabe en tillidsbaseret relation.

Sådan stoppe med at være jaloux og skabe en tillidsbaseret relation

Er han forsøger at fortælle dig, at det hele er i dit hoved (og du slags tro ham), men du er for bange for at lade din vagt ned for frygt for, at du vil blive blindsided senere? Er du klar til at frigive din frygt for utroskab og nyde en normal, lykkeligt forhold?

Ja, nogle gange folk snyder. Men alt for ofte, er der ingen at gå uden for forholdet endnu de er at få skylden for det ved den meget person, de elsker og forguder. Og, desværre, det er næsten umuligt at bevise, at du ikke gør noget, der kan gøre det besværlig for både den person, der mistillid, og for den, der bliver uretfærdigt anklaget.

Se, ingen kan lide at føle sig spillet, hvorfor det er vigtigt at have et forhold, der er baseret på tillid. Du er nødt til at vide med hele dit hjerte, at hvad din partner fortæller dig, er reel. Du er nødt til at tro, at han ikke kommer bag din ryg, hvis det kommer til at fungere.

Hvordan du kommer til det punkt, hvor du har tillid til ham, fordi du virkelig føler, at han ikke er snyd, men opdager, at du handler slags vild med det alligevel? Her er nogle forslag, som forhåbentlig vil bringe dig og dit forhold nogle fred:

Ansigt din egen usikkerhed

De fleste mennesker mistillid den person, de er sammen med, simpelthen fordi de er usikre om sig selv. De føler sig ikke godt nok, smart nok, temmelig nok eller hvad nok til at fortjene kærlighed nogen så stor som de føler, at deres partner er. Hvis du føler dette ned om dig selv, er det kun logisk at tro, at den du elsker ønsker en person, der er "bedre" end dig.

Selvom du måske ikke være alt, og en pose chips i dine egne øjne, er det muligt at være, at i hans. Husk, at vi ofte hårdere ved os selv for vores personlige mangler end nogen andre nogensinde kunne være. Vi ser os for vores dårlige egenskaber, hvor andre ofte ser os for vores gode.

Sure, der er ting om dig selv, at du sandsynligvis kunne forbedre. Måske du kunne være lidt mere tålmodig eller lidt mere organiseret. Men måske, bare måske, disse ting er mere generende for dig, end de er til ham. De kunne endda være de små særheder, som han finder helt indtagende om dig!

[Læs: Hvordan man lærer at elske dig selv ]

Desuden, du elsker ham på trods af hans fejl, ikke? Så hvorfor du finder det så svært at tro, at han ville elske du trods din? Face din usikkerhed og lad dem gå. Hvis han siger, at han elsker dig for hvem du er, bare prøve at tro ham.

Giv slip på sin fortid

Måske din fyr bruges til at spille feltet, da han var yngre, og du er bekymret, at det er mere af et karaktertræk end noget, han gjorde, da han var ung og dum. Eller måske han brugte til at blive gift eller i et meget seriøst forhold, og du frygter, at han stadig har følelser for den anden kvinde til trods for at de er ikke længere sammen.

Her er en idé at overveje: Hvis han ønskede så slemt at være sammen med hende, ville han være. Han ville ikke engang underholde tanken om at være med dig, fordi han ville være så travlt enten komme tilbage med hende eller finde ud af hvordan du kan vinde hende over, at han ikke ville have tid til at beskæftige sig med dig. Så hvis han ikke gør den ene af disse ting, så har han sandsynligvis lade hende gå, og du har brug for at også.

Alle har en fortid, selv dig. Hvordan vil du gerne være konstant holdt ansvarlig for alle de dårlige beslutninger, du har foretaget, når det kommer til mænd, du har været involveret i løbet af din levetid? Det ville være elendig, right?

Du er en anden person nu, og så er han. Lad fortiden i fortiden og koncentrere sig om, hvor de to af jer er lige nu - som er sammen.

Quiet din frygt

Det er muligt, at grunden til du ikke har tillid til ham har faktisk intet at gøre med tillid overhovedet. Det kan være, at du er bange for at elske ham og derefter miste ham, så du leder efter en eller anden grund til ikke at elske ham.

Frygt for at være alene eller blive mishandlet i et forhold er kraftfuld. Det bliver til kernen af ​​din sjæl, tager fat og manifesterer sig igen og igen. Jo mere du fodrer den, jo større bliver det, indtil det til sidst æder dig op inde så meget, at du ikke engang kan huske, hvem du er længere.

Den eneste måde at bevæge sig forbi din frygt er at berolige dem. Må ikke give dem en stemme. Tag magten tilbage fra dem og sætte det, hvor det hører hjemme, hvilket er i dine hænder.

Er det muligt, at du bliver nødt til at møde verden alene en dag? Ja, det er. Og kunne han mishandler dig til det punkt, hvor du er nødt til at beslutte, om du bor eller gå? Ja, han kunne. Men er at bekymre sig om det kommer til at forhindre det i at ske? Overhovedet ikke.

Når du begynder at føle frygt i dig stige, og overvinde enhver sensibilitet du har, minde dig selv, at du er stærk nok til at overleve uanset hvad der kommer din vej. Best case scenario, vil du ikke nogensinde nødt til ansigt slutningen af ​​forholdet. Worst case scenario, din frygt kommer til liv, og du er nødt til at beskæftige sig med dem.

Hvis sidstnævnte sker, bare tillid til, at du er stærk nok til at gøre det gennem noget. Bestemt du ikke ønsker ting at gå på denne måde, men hvis de gør det kommer ikke til at være i slutningen af ​​verden. Du vil justere og komme videre, ligesom du altid gør.

[Læs: 5 enkle tips til at hjælpe dig med at flytte forbi en mislykket forhold ]

Del dine bekymringer

En anden mulighed for squelch din jalousi er at dele dine bekymringer med din fyr. Lad ham vide, hvordan du føler. Fortæl ham, hvad det er, der forårsager din mistillid, således at de to af jer kan arbejde på det sammen. Hvis han virkelig elsker dig, og du ikke handler helt tosset, han vil sandsynligvis være mere end glade for at hjælpe dig med at finde nogle indre ro med den måde, du har haft det.

Ved at gøre dette, giver du ham muligheden for at forsikre dig, at du er den eneste, han har øjne for. Nogle gange bare høre ham sige, hvor meget han bekymrer sig, er alt du behøver, især hvis han er den slags fyr, der ikke deler hans følelser ofte.

Og hvis der er noget han gør, der får dig til bekymring, han får chancen for at enten at forklare, hvorfor han gør det eller måske endda ændre, hvad han gør, hvis han ved, det generer dig. Hvis han kun er engageret i dig, vil han gøre, hvad det kræver at skabe et forhold, hvor du føler dig tryg og elsket.

På flip side, hvis han ikke gør noget forkert ikke forventer ham at revidere sit liv, bare fordi du har problemer. For eksempel er, hvis hans gå ud med gutterne en aften om måneden og have nogle øl med dem generende for dig, du virkelig kan ikke forvente ham til at opgive hans venner altid sidde hjem med dig, så du ikke bekymre dig. Du er nødt til at være fair og give ham sin plads også.

Relationer er ikke altid let. Og mens det er forståeligt at nærme give dit hjerte væk med forsigtighed, så for at beskytte det, du også nødt til at være villig til at stole på nogen til at gøre det rigtige med det. Hvis du ikke kan, så er du måske ønsker at genoverveje, hvorvidt du er klar til at være i et forhold, eller om han er noget for dig.

[Læs: Hvordan kan man vide, om han er forholdet materiale ]

Men hvis du ved, det er bare din indre dæmoner prøver bare at komme op til overfladen, er det tid til at få stærkere end dem, og lad dem vide, at du kalder skud her. Lad dem ikke ødelægge det gode du har fået gang med din fyr.

Det er tid til at give slip på ubegrundet jalousi og nyde forholdet for, hvad det er i dag. Lad alt andet arbejde sig ud som du går. Det vil.

Aktuelle artikler