Tegn på at din kæreste er klar til at foreslå

Statistikkerne viser, at tæt på 2,4 millioner kvinder bliver gift hvert år, men der er stadig ingen undersøgelser, der ville beregne hvor mange kvinder venter stadig på at blive spurgt "Vil du gifte dig mig?". Find ud af, hvornår er din kæreste er klar til at foreslå. Gør dig klar!

Tegn på at din kæreste er klar til at foreslå

Trods det faktum, at kønsroller har ændret sig i de seneste årtier, stadig er en tradition, at en mand beder om en kvindes hånd er fortsat stærk. En kvinde er venter på sin mand til at knæle ned og pop spørgsmålet kan helt sikkert køre hende til angst og stressende tanker. Selv uafhængige, rationelle kvinder kan falde ind under denne "håbløse spiral", som kan køre dem til ustabilitet og mangel på selvtillid.

Siden en alder, vi går ind i gift låsen er flyttet (gennemsnitlige alder er 27 for kvinder og 29 år for mænd), og at mange ugifte par lever sammen, er det ikke underligt, at mange kvinder er plaget med spørgsmålet om, hvornår eller om de får deres ægteskab forslag.

Forestil dig en situation - efter 4 måneders dating, fortæller en fyr hende, at du er den slags kvinde, han ønsker at gifte sig. Engagement synes ganske bestemt ting. Hun er nu sikker om deres forhold, men tiden går, holyday efter holyday, og der er stadig ingen ring blinke på hendes finger. Selv om hun mener, at han er den ene, at han vil gå med det hele, selv børn, kan hun ikke vente for evigt, right? Hvor længe skal hun vente? Hvor længe skal du vente?

For at hjælpe dig med at finde ud af, om han er klar til at foreslå, her er en liste over de handlinger, der kunne indikere en diamantring:

1.. Renovering af huset

Hvis hans enkelt mand hule langsomt forvandler sig til en plads, hvor det er muligt at have et hjem liv (fra dit synspunkt), er det sandsynligt, at han har en familie, kone og børn combo i hans sind. Sure tegn på at noget er madlavning er, hvis han beder dig om at mærke sammen mens picking out møbler eller havearbejde værktøjer - noget, der kunne tyde på, at han involverer dig i at ændre sine vaner og visning mod kammeratskab.

2.. Skære ned enorme udgifter

Vær opmærksom, hvis de valgte man ændrer sine vaner, når det kommer til at bruge penge. Som en ugift mand, Spars han ingen udgift i at købe, hvad han ønsker, når han ønsker det. Hvis du bemærker ham droppe bolden og ikke køber flybilletter i fem til midnat, når de er de dyreste, der betyder, at han gemmer de penge til andre ting. En diamant ring eller flytter sammen udgifter, for eksempel?

3.. Manglende smykker

Din yndlings ring er forsvundet? Efter en omhyggelig søgning, mystisk ser det ud, hvor du tror, ​​du forlod det i første omgang? Gør ikke en stor ståhej om det, fordi det er sandsynligt, at din kæreste temperately stjal det, så han kan måle størrelsen på din finger. Og ved du hvad det betyder...

4.. Hans voksende interesse i bryllupper

Overbevisende en fyr til at sætte på en elegant suite for din vens bryllup kan være noget af en udfordring. Bliv positivt mistænkelig, hvis han pludselig er glade, når de er ved at sige "jeg gør". Hvis han ønsker at blive involveret i plukke ud bryllup gaver, er der ingen fejl han blive fanget i "bryllup feber".

5.. Nervous

Før popping det store spørgsmål, bliver nogle mænd helt udelukkes fra den virkelige ord, og hvad der foregår omkring dem. Hvis han stadig brusere med kærlighed, ømhed og omsorg, men virker en smule fejet væk, og langt mere stille end sædvanligt, kunne han være mentalt forberedte sig for forslaget. Så undgå at få alle privatdetektiv på ham.

Kvinder, der er belastet med spørgsmålet: "Hvorfor er han stadig ikke beder mig om at gifte sig med ham" skal være opmærksom på de konsekvenser, som dette kan have på deres fysiske og mentale sundhed. De fleste kvinder ved ikke, at denne usikkerhed kan føre til angst, tab af koncentration og depression.

Aldrig tvivl om dig selv eller din egen værdi. Der er intet galt med dig, fordi han ikke har foreslået endnu.

Giver ham et ultimatum, vil ikke få dig overalt. Det er faktisk en temmelig dårlig valg af handling, fordi det ikke vil fungere, hvis du ikke er parat til at forlade ham. Han kunne fortolke det som en trussel og ikke blot vælge at undgå ægteskab, men at afslutte forholdet i sin helhed. Denne form for aggressive verbale angreb kan kun give bagslag. Det handler ikke om ringen, er det om at bevare noget, der er godt og sandt mellem jer to. Måske er han bare købe tid, indtil alle de ting er indstillet.

Hvis du er ukonventionelle og har ingen problemer med at tage føringen, kan du foreslå ham. Har i tankerne, at hvis du ønsker denne ægteskab til at være langsigtet og stabil, bør du nok lade den knælende del til ham. Begge parter skal være klar til dette skridt, og hvis han er en eller anden grund ikke er så klar som du er, giv ham tid i stedet for at skubbe det til "ja eller nej". Kun 1 ud af 200 kvinder indrømmede hun var den ene til at foreslå.

Pointen er - Ligegyldigt hvor meget tid han har brug for, aldrig nedbrydes dig selv ved at tigge eller afpresse ham ind i ægteskabet. Det er en meget alvorlig skridt, som afgrænser dig for livet, så hvis han sagde, at du er den ene, og der er ingen ring efter mere end fem måneder - måske er det tid til at revurdere dine forventninger. Hold din værdighed og fornuft. Husk det handler ikke om ringen - det handler om at forpligte dig til en person for livet.

Til slut - Hvis du ønsker at vide, hvordan du får din kæreste til at foreslå - væbne dig med tålmodighed, realistiske forventning, masser af romantik og kærlige. Følg din indre stemme, hvis du føler, at han ikke vil begå, ikke spilder tiden. Men giv det lidt tid til at bosætte, du er i det for livet.

Aktuelle artikler