Ti tegn, han har brug for at gå

Kærlighed er blind. De steg farvede briller bliver meget komfortabel meget hurtigt, men alligevel dybt ned vi alle kender, når vi ikke bliver behandlet lige. Vi bliver vant til de nye fangst sætninger "Jeg ved inderst inde at han er en god fyr," "vi har været sammen så længe," "Jeg har aldrig mødt nogen som ham." Lyder det bekendt?

Ti tegn, han har brug for at gå

Grundlaget for alle disse problemer er, at du ikke elsker dig selv nok, og du ikke sætter pris på dit værd, og på grund af dette du tillader nogen at behandle dig med mindre respekt end du fortjener. Mens vejen til selv kærlighed kan være en lang og lærerig oplevelse, og kan tage år, selv at opnå, er det første skridt at befri dig selv fra giftige relationer. Her er nogle tegn på, at din mand har brug for at pakke sine tasker, så du kan komme videre med at værdsætte dig selv.

1.. Han kender ikke noget om dig, eller hvad du laver med dit liv

Hvordan kan det være? Du har været sammen i årevis, og han stadig ikke synes at vide noget om dig personligt. Ikke din yndlingsfarve, ikke hvad film, du er ved at dø for at se, eller hvad velgørenhed du frivilligt for. Hvis du har været sammen med denne fyr i et stykke tid nu, og han stadig ikke kender nogen af ​​de reelle oplysninger, der gør dig unik, han ikke lytter eller opmærksom på noget, du har at sige honning. Vær meget opmærksom på, næste gang du sidder ned for en samtale. Er det hele overfladisk, meningsløse chit-chat? Har du sjældent diskutere dine håb, ønsker og drømme? Når du taler om disse ting, er han optaget af sin telefon eller zoneinddeling ud? Det er fordi han ikke har nogen interesse i, hvad du har at sige. Han kan sige, at han elsker dig, men det er tanken om dig, han elsker, ikke rigtig dig. For virkelig at elske dig, ville det betyde rigtig kende dig, noget han kan have nogen interesse i at gøre. Måske han er kun interesseret i sex.

2.. Han taler forfærdeligt eller om hans mor

I nogle tilfælde en mand havde en virkelig dårlig barndom med en mor, som reelt ikke var en god forælder. Men hvis denne kvinde tog sig tid og kræfter til at rejse ham og sørge for ham, og han taler stadig om hende som hun er ingenting, er det tid for ham til at gå. Det er den kvinde, der bar ham og fødte ham og plejet ham, kvinden, der plejede ham, da han var syg og plejet hvert snit og blå mærker. Hvis han ikke forstår, at det betyder, at han mener, at han var berettiget til alt dette. Hvilket betyder, at han føler sig berettiget til venlighed eller specielle ting du vil gøre for ham. Forvent ikke noget af det at blive værdsat, og du kan stadig være på hans liste af klager i slutningen af ​​dagen. Hvis du ikke ønsker at blive behandlet som sin mor så er det tid for dig at komme ud. Nu.

3.. Han vil bruge en masse penge på sig selv, men ikke en øre på dig

Hvis han har brugt 375€ dollars på nogle nye legetøj for sig selv, og du finder dig selv at opdele prisen på din fødselsdag middag, denne fyr er papirkurven. Det er ikke fordi du ikke kan forsørge dig selv, eller at en mand skal betale for alt for dig. Faktisk i løbet af et forhold, det er forfriskende og moderne at se hinanden som ligemænd. Men hvis han har ingen problemer at bruge penge på sig selv og tænker to gange... måske endda tre gange, før at bruge halvt så meget på dig, betyder det, at han værdsætter sig meget mere end du. Han har al mulig ret til at forkæle sig selv fra tid til anden, men hvis forkæle sig selv kommer måde før ødelægge dig, du er simpelthen ikke en prioritet i hans liv. Vænne sig til sin glæde kommer før din.

4.. Du kan ikke engang vittighed om en fremtid med ham

Nogle mænd er langsom, når det kommer til engagement, men hvis denne fyr bliver ked med dig, så meget som sjov om en fremtid med ham, er det fordi han ser ingen fremtid med dig. Du er simpelthen en sjov distraktion, en måde at fordrive tiden. Denne fyr engagement spørgsmål er forankret så dybt, at han er borderline allergiske. Hvis du ikke søger et fast forhold med en person enten, så stor. Mere magt til dig. Der er masser af mennesker, der nyder det sjove og lethed af engagement gratis dating. Men hvis dette er nogen, du rent faktisk kan se en fremtid med, og du holder vejret, indtil han er klar til at slå sig ned, skat du kommer til at kvæle.

5.. Han vil ikke tage sig af dig, når du er syg

Hvis han giver dig en linje som "Jeg vil bare have dig til at få din hvile" eller "Jeg er bare ikke godt med syge mennesker," lad det være det sidste opkald, du nogensinde gøre for ham. Denne fyr er ikke pause eller hæmmer sit liv for noget, ikke engang en syg kæreste. Hvis du har været sammen i et kort tidsrum (2-3 uger) måske lade denne ene dias, men hvis du har været sammen i et stykke tid, hvad er denne mand tænkning? Hvis din mand ikke er villig til at stå ved dig, når du ikke føler dig dit bedste, kan han gå til helvede. Som Marilyn Monroe sagde "Hvis du ikke vil have mig på min værste, du ikke fortjener mig på mit bedste."

6.. Han drikker for meget eller gør narkotika

Denne ene kan ikke virke som den største deal i øjeblikket, især hvis din mand er en "velfungerende narkoman." Men hvis han insisterer på at stoppe hele dagen for en drink, eller måske har en lejlighedsvis forhold med narkotika, ikke lade sig narre. Hans problem vil sandsynligvis kun blive værre, og det vil påvirke dit liv. Afhængighed i en partner kan føre til utroskab, gæld, fysisk og psykisk vold og meget mere.

Enhver kvinde har den side, der ønsker at tro på det gode, den side, der tror, ​​at du kan ordne ham at nedenunder det hele, han er en god fyr, og hvis han sparker den vane er en anden kvinde kommer til at få din god fyr. Der er den mulighed, og der er jo ikke noget galt, når det kommer til at ville stå ved din mand igennem en hård tid. Husk, hvis han ikke mener, han har et problem og har ingen ønske om at søge nogen form for professionel hjælp, kan du ikke ændre ham. Forandring kan virkelig kun ske fra personen selv, og hvis der er noget ønske om at til at begynde med, du spilder din tid.

7.. Han beder dig om at ændre din personlighed

Hvis din kæreste hævder, at du genere ham, når du handler på en bestemt måde i det offentlige, eller antyder, at du ændrer et aspekt af din personlighed, eller ofte anmoder om, at du begynder at klæde sig i en anden måde... dumpe ham. Darling, du er perfekt, præcis som du er. Han vidste, hvad han fik den anden gik han ind i forholdet, og forsøger at ændre dig, er simpelthen ikke kommer til at flyve.

Du fortjener ikke denne fyr, du fortjener meget bedre. Der er en mand, derude, som absolut elsker den måde, du kjole, at du gør robotten til fester, eller at du glemmer punch line til vittigheder. Der er nogen, der er på udkig efter en pige, der er præcis som dig. Jo mere du spilder din tid med denne idiot, jo længere vil det tage for Mr. Right. Husk Bridget Jones Diary? Han vil kunne lide dig... bare den måde, du er.

8.. Du er blevet permanent anså drama queen

Dette synes at være den nationale hymne a-hullers kærester overalt. Den anden du begynder at opdrage noget i forholdet, der generer dig, selvom det er på en høflig eller type måde, du bliver "The Drama Queen".

Tilsyneladende er du ikke lov til at have nogen negative tanker eller følelser i retning af forholdet. Der er nogle tilfælde, hvor en pige kan få alt for dramatisk, men hvis du kommunikerer på en klar og voksen måde, du er ikke angriber eller anklagende, så det er ikke dig. Så når han begynder at mærke dine simple anmodninger som "nagende" eller din udtrykke, at du er såret som "værende en drama queen", kender denne fyr rode med dit hoved. Han ved hvad de skal sige for at styre din adfærd. I et sundt forhold, bør begge parter føler frie til at udtrykke, hvad de har brug for at udtrykke, og hvis han gør dig skyldig for det, så sparke ham til kantstenen.

9.. Han er i en massiv gæld

Taler ikke om den gennemsnitlige gæld, der kommer med livet, ting som college, medicinske regninger, måske han endda været med til at tage på nogle hans familie gæld. Men gæld, der kommer fra overdreven udgifter til useriøst ting med penge, han ved, han ikke har. Denne fyr handler om showet. Han har brug for de materielle ting at gøre sig se godt ud, selv om han ikke tjener det.

Det er en alvorlig tegn på usikkerhed, at han kun føler sig som han kan måle op, hvis han har skinnende ting, og han vil sætte sig i gæld for at få det. Det udstiller også tegn på en person, der har brug for øjeblikkelig tilfredsstillelse trods konsekvenserne. Kombiner de to, og du har de vigtigste egenskaber «på en snyder. Gem selv hjertesorg og slag mod din kredit score og komme ud, mens du kan.

10.. Dine venner kan ikke fordrage ham

Ikke bare en eller to, der ikke kan fordrage ham, men alle dem, alle af dem hader din kæreste. Når du udspørge dem om deres mening enten de er alt for verbal om hvor galt denne fyr er for dig, eller de giver dig den gamle "Hvis du er glad for at jeg er glad."

De er ikke glade. Ingen ven er glad for at se deres nære ven med nogen, der behandler dem forkert. Det er de personer, der kender dig bedst. Selvom de måske ikke altid vide, hvad der er helt rigtige for dig, vil de altid vide, hvad der er galt for dig. Skær dem en pause og redde dem fra nogensinde at skulle høre hans navn igen (fordi du taler om ham en masse) og bare slippe af med ham pige.

Hvad mener du? Skulle din fyr få boot? Hvorfor ja, hvorfor ikke? Hvad er noget, du ikke kan tåle i et forhold? Del dine tanker nedenfor.

Aktuelle artikler