Tillid: hvorfor han ikke har det, og hvordan du kan hjælpe

I en verden af ​​menneskelige følelser, kan usikkerhed ses som noget af en'' tavse dræber.'' Vi kan mærke det overalt, og som vores samfund bevæger sig væk i retning af en mere virtuel fremtid følelse af usikkerhed i den mandlige befolkning vil kun stiger støt.

Tillid: hvorfor han ikke har det, og hvordan du kan hjælpe

Hvis du finder dig selv dating en mand med usikkerhed spørgsmål, er der god chance for dette problem vil opstå i dit forhold, såvel som behovet for at arbejde sig igennem det, hvis du ønsker at bo sammen.

Her er et par tips og forklaringer om, hvordan man håndtere usikkerhed hos mænd.

At dræbe usikkerhed, skal du først finde kilden

Usikkerhed, ligesom stress eller fremmedgørelse, er et problem, der er mest sandsynligt forbundet med vores moderne måde at leve, og, endnu vigtigere, til den måde eller kultur udvikler sig, og ændringer på halsbrækkende tempo. Nogle sociolog har knyttet denne følelsesmæssige tilstand med det faktum, at færre og færre mennesker har en intim, stærk forbindelse med deres job og transportører, således finder de mindre stolthed i de ting, de gør (uanset hvor succesfulde de faktisk er). Desuden har kønsroller skiftet dramatisk, især i de sidste 30-50 år.

Kort sagt, en masse mænd i dag føler sig lidt forvirret og usikker på, hvordan om den måde, de skulle præsentere sig selv i sociale situationer, som er indlysende for folk omkring dem. Denne form for adfærd, vi normalt ser som usikkerhed.

Bag enhver stor mand er der en stor kvinde - er du stor nok til at hjælpe ham, når han har brug for dig mest?

Indtastning af en romantisk forhold med en usikker mand har en masse positionelle ulemper - ham være passiv eller generere angst, når du er omkring ham, mindre seksuel potens og global liv iver er blot nogle af dem. Beskæftiger sig med usikkerhed kræver, at du fokusere dine anstrengelser på ét bestemt punkt: hans følelse om sig selv. En usikker mand vil ofte tale negativt om hans resultater og livet i almindelighed (også selv om det kan være camoufleret i humor).

Modvirke disse tanker og negative følelser. Usikkerhed, ligesom mange andre psykologiske systemer feeds ofte på sig selv - ikke lade ham tro, at han er et nul, fordi den, ved at tro på dette, vil han efterhånden en ingen i det virkelige liv.

Bygge sin selvtillid: en mand kan lide en kvinde, der griner af hans vittigheder

Nogle usikkerhed er indlysende, andre er godt skjult. Mens du afskrække ham fra nedgørende sig selv, er du nødt til at give næring til et positivt syn på hans træk og personlighed, både psykisk og fysisk.

I mange tilfælde er tillid nøglen. En kvinde arbejdede jeg trådte en stor sammenhæng med en virkelig usikker mand. Hun så det specielt i soveværelset, og hun følte sig som deres seksuelle liv var en smule skuffende - de havde sex, men hun altid beskrev det som en smule akavet og aldrig rigtig spændende. Hun FOND opløsningen gennem et træk, der kan ligne en billig trick: hun begyndte at komplimentere hendes kæreste om størrelsen af ​​hans penis.

Manden tog disse komplimenter rigtig godt, sikkert fordi han troede, at hans penis var ikke imponerende nok. Da de komplimenter fortsatte de udviklede sig i små forspil spil, der gik forud for sex, og kvinden begyndte snart at opleve længere og mere intense samlejer. Efter flere måneder lykkeligt hun rapporterede, at han blev en meget god elsker, og dette nyfundne selvtillid begyndte at dukke op i andre dele af hans liv.

Dette gælder kun viser, at usikre mænd kan ændre sig og få en masse ved at være i et forhold med en kvinde, der forstår deres udstedelse. Det samme koncept gælder i andre situationer.

For eksempel kan en kvinde opdager, at hendes kæreste viger tilbage fra nye ansvarsområder, og at hans luftfartsselskab går ingen steder. Dette er også en manifestation af usikkerhed og positive kommentarer om hans, lad os sige, handyman færdigheder, organisering evner eller reparation viden, han viser rundt i huset vil blive værdsat. Det er vigtigt at virkelig betyde de ting du siger, og ikke bare gøre det, fordi du tror, ​​du har til. Da han begynder at tænke på sig selv på samme måde, vil han vise mere initiativ og blive mere selvsikker. Hans chef vil sikkert bemærke dette.

Andre gange, behøver du ikke engang at sige noget. Hvis du kender din kæreste føler sig akavet i en menneskemængde, er man ofte smil eller et enkelt tryk kan gøre en verden til forskel, når du føler, at han er nervøs eller utilpas. Det vil berolige ham, og samtidig sende ham et klart budskab om, at uanset hvad, du er sammen med ham.

Alle disse tiltag har nøjagtig samme mål - at gøre ham vide at du ikke tror, ​​at han er et nul.

Det kan synes som om du tager en forældre rolle i dit forhold, men det er ikke tilfældet. Acceptere det som en gensidigt fordelagtig vejledning - der har en mand, der er tryg og sikker er en god ting for ham, men også for de mennesker omkring ham, herunder hans kæreste.

Beskæftiger sig med usikkerhed i din mand er en proces, der kun kan forbedre dit forhold. Være klogt om det, og handle i overensstemmelse med specifikke situation. Før eller sidstnævnte, vil hans selvtillid begynder at vise og de to af jer vil komme en ny, meget bedre plads i jeres liv.

Aktuelle artikler