10 personlige udvikling blogs, der vil hjælpe dig lykkes

Personlig udvikling blogs kan bruges som store motiverende værktøjer til at gøre det muligt for os at nå vores mål og hjælpe med at bringe vores drømme til livet. Nogle af os opsøge sådanne blogs, fordi vi søger efter inspiration, eller nogle gange er vi bare vil have en jolly god læsning. Uanset hvad årsagen er til at læse disse blogs, én ting er sikker, kan resultaterne være liv at ændre.

10 personlige udvikling blogs, der vil hjælpe dig lykkes

Uanset om det er Antony robbins, Peter cohen eller Eckhart Tolle hvem klipper din båd, følgende er en kort liste over killer blogs, i nogen bestemt rækkefølge, som vil hjælpe dig med at opnå succes.

Nogle navne, du måske allerede ved, andre kan du ikke. Nyd det.

1.. Dragos Roua http://www.dragosroua.com/

Jeg først kommer på tværs af Dragos Roua for et par år siden på Facebook og jeg elskede hans indlæg lige væk. Siden da denne rumænske iværksætteren er kommet på stormskridt. Stillingen som hooked mig var '100 måder at skrue op din Life ', jeg tror, ​​jeg kunne have krydset et par fejl fra listen, selv. Jeg er sikker på at han var han først blogger til at bruge lister til at engagere læseren. Eller hvis han ikke var, han helt sikkert gjort mig til at tænke at han var. De ting med Dragos er, om du kan lide ham eller ej, får du at føle som om du kender ham lige væk. Han behøver ikke rode rundt og hans blogindlæg er altid en krakning god læsning.

2.. Dumb Little Man http://www.dumblittleman.com/

Denne blog af Jay White er en samling af forbløffende gode gæst indlæg skrevet af erfarne bloggere og nybegyndere, der alle sikrer gode tips om håndtering af livet. Det temmelig meget dækker alt fra motivation til mad og madlavning tips. Hvorfor er det opført her? Fordi det er informative samt sjovt, det er virkelig en af ​​en slags, og har ikke mistet sin buzz siden den først blev lanceret. I virkeligheden er det live med lidenskab. Der er virkelig noget for enhver smag her.

3.. Celestine Chua http://personalexcellence.co/

Celestine er en sand engel. Hun selv ligner en. Hendes friske alligevel direkte tage på selvudvikling og bevidst lever virkelig et pust af frisk luft. Men du behøver ikke forveksle hende medfølende tilgang til en soft touch, denne vidunderlige unge kvinde har en vilje af stål og talent til at matche. Hendes blog og hjemmeside leverer en kraftfuld punch og er for dem, der ønsker at opnå en reel ekspertise i deres liv. Hendes hjemmeside indeholder podcasts, kurser og bøger, hun selv har en "Ask Celes et spørgsmål 'sektion, og hvad mere er, at rådgivning og vejledning hun tilbyder, er spot on. Great stuff.

4.. Irene Conlan http://theselfimprovementblog.com/

Denne blog sikkert gør, hvad det siger om tin. Irene giver dig en veritabel værktøjskasse af godbidder til at hjælpe dig med at finde lykke og succes, du søger. Og Irene burde vide alt om succes. Ikke alene har hun holder en mastergrad i sygepleje, men også en doktorgrad i metafysik. Hun er en mor, en certificeret hypnoterapeut og en ordineret præst samt en selvhjælps-guru. Jeg tror, ​​at stort set dækker spektret for en omsorgsfuld all-rounder med en dyb viden om den menneskelige psyke. Hendes blog har en række fantastiske forfattere løbende ajourføring af webstedet med godt indhold. Dette er virkelig et kompendium af alt hvad du behøver for at lykkes.

5.. Jack Canfield http://jackcanfield.com/blog/

For enhver, der ikke trække rundt Jack Canfield co-skrevet heftig tome Succesen Principper som jeg gjorde, så er du nødt til at tjekke denne fyr ud. For mig, virkelig er han bedstefaderen til Self Forbedring. Længe før Kindle blev opfundet denne doorstop af en bog, var min carry omkring Bibelen, og hans blog stadig inspirerer. Stærke vision bord anyone? Chicken Soup for the Soul? Jep, det er her det hele startede. Virkelig awesome og stadig en af ​​de bedste.

6.. Tom Ewer http://www.leavingworkbehind.com/

Lidt af en wildcard denne ene, som det først og fremmest om, hvordan du droppe dit job, men det handler også om at følge dine drømme og finde lykke og lad os se det i øjnene, at søge og finde tilfredsstillelse er, hvad selvstændig forbedring handler om. Hvis det skal lykkes, skal du har den beslutsomhed, vision, passion og drev i første omgang. Denne blog vil vise dig vejen. Fuld af praktiske tips og vejledning om at komme ud og gøre det, jeg tror, ​​denne blog har en velfortjent plads på denne liste.

7.. Steve Aitchinson http://www.stevenaitchison.co.uk/blog/

Titlen på Steves blog 'Skift dine tanker, ændre dit liv "kunne ikke være mere apt. Her er en fyr, der har været der, gjort det, og slidt t-shirt, da han var yngre, Steve alvorligt overvejede at tage sit eget liv, det var dengang, at han kom på tværs af Napoleon Hill s klassiske 'Tænk og Grow Rich' i en anden hånd boghandel, og resten, som de siger, er historie. Steve er på en stadigt fortsatte rejse, og i sin blog, han deler med os de erfaringer, han har lært sammen med en inspirerende foto hver dag. Der er også bidrag fra gæst bloggere.

8.. T / K Coleman http://toughmindedoptimism.wordpress.com/

Dette er en anden blog, som jeg første gang stødte på Facebook, og jeg kan lide det, fordi det er anderledes. Denne fyr tager dig med ham på hans rejse, så du lærer med ham. Stillingerne er inspirerende, livsbekræftende og motiverende, men med et budskab også. Tough Minded Optimisme er en af ​​disse blogs, der er bundet til at vokse til noget andet. Med et tag linje af 'bygning hårde sind i hårde tider "denne blog er helt sikkert en at se.

9.. Karen Salmansohn http://notsalmon.com/blog/

Twitter var det køretøj, som bragte dette uden tabuer, "sige det, som det er", edgy selvhjælp forfatter til min opmærksomhed. Der er bestemt ingen slinger i valsen med Karen. Hun åbent flaunts det faktum, at hendes blog er "hjælp til selvhjælp til mennesker, der ikke ville blive fanget døde gøre selvhjælp 'hvilken slags lader dig vide, hvor hun er på lige væk. Hendes blogindlæg er opløftende og reel. En af hendes citater jeg bedst kan lide er "Attention piger i alle aldre: Du behøver ikke at få dig selv tyndere og tyndere. Du har brug for at få dig en større og større følelse af alt, hvad du har at tilbyde. Man kan ikke argumentere med det.

10.. Paulo Coelho http://paulocoelhoblog.com/

Paulo Coelho giver nogle alvorlige inspiration og eftertanke føde for sjælen. Siden hans klassiske og tidløse bestseller The Alchemist udkom i 1988, har Coelho fortsatte til toppen den bedste sælger hitlisterne med sin sjæl søgning og smukke historier. Hans blog ikke overraskende giver den samme dosis af daglige meditative inspiration, som virkelig gør du stoppe op og tænke et stykke tid.

Når det kommer til personlig udvikling, Paulo Coelho er manden af ​​det skrevne ord.

Er det alt?

At være en personlig udvikling blog narkoman mig selv, kunne jeg være her hele dagen opregner de mange ekstraordinære blogs derude, og jeg er sikker på du vil finde den blog eller blogs, som "gør det" for dig.

Men før du går, så glem ikke at tjekke ud Seth Godin, Fiona Harrold, Robert holden og Steve Pavlina.

Undskyld, jeg kunne bare ikke modstå.

Aktuelle artikler