3 trin til højere selvtillid

Følelse ned om dig selv? Vil du give noget at kigge i spejlet og være stolte af den person, ser tilbage på dig?

3 trin til højere selvtillid

Selvtillid kan gøre eller bryde en persons ånd. Det kan betyde forskellen mellem at acceptere dit lod i livet, og skubbe mod verden for at se, hvor langt du kan virkelig gå. Dybest set, du enten overleve eller trives.

Så hvordan kan du opnå højere selvtillid, så du kan svæve som ørne?

1.. Vide, hvem du er

Dette kan lyde simpelt, og du tænker sikkert: "Jeg ved, hvem jeg er, og jeg er stadig ikke selvsikker." Tja, det er lidt mere kompliceret end som så.

Du er nødt til at kende de specifikke kvaliteter, som du har, der er gode. Opret en liste. Det er ikke at være arrogant at vide, hvad du er god til. Det er at være selvsikker. Der er en forskel, så afslutte ryster på hovedet og gøre listen.

Er du god til at lytte? Skriv det ned. Har du hjælpe andre, når de har brug for det? Sørg for at du tilføje det. Er du bede til at arbejde og rakte så stor en indsats, som du kan? Medtag disse også.

Opret så komplet liste som muligt. Hvis du virkelig har problemer med denne ene, fordi du er så vant til kun at fokusere på dine "dårlige" kvaliteter, trække på hjælp fra en ven. Bed dem om at nævne, hvad de kan lide ved dig, og skrive det ned.

Ud over at vide, hvem du er, er det lige så vigtigt at vide, hvem du ikke er. Dette er hvor processen bliver lidt mere kompliceret.

Nu, hvor du føler dig godt om dig selv, er du nødt til at lave en anden liste. På denne ene, vil du nedskrive alle de negative ting, som din indre stemme siger til dig. Hvis det fortæller dig, at du aldrig vil tabe sig, skrive det ned. Hvis den siger du er for grim til at finde den eneste ene, skrive det ned også.

Når listen er færdig, tage et kig på hvert udsagn og objektivt spørge dig selv, hvis det er sandt 100% af tiden. Så, for eksempel, hvis du fortæller dig selv, at du aldrig vil tabe sig, så spørg dig selv, om det er sandt hele tiden. Nej? Du har tabt før, og ved, du kan hvis du virkelig sætter dit sind til det. Derefter krydse den fra din liste.

Gå gennem elementer én efter én og krydse fra alle de usande udsagn. Chancerne er, at du vil stå tilbage med meget få, om nogen, på hvad der engang var en temmelig lang liste. Dette skulle hjælpe minde dig om hvor galt din indre kritiker kan være.

2.. Accepter, hvem du er

Nu, at du ved, hvem du er, og hvem du ikke, det er tid til at acceptere dig selv lige som du er. Er du perfekt? Nope. Nævn en person, der er. Du kan ikke? Præcis. Så hvorfor du tror, ​​du er nødt til at være?

Sure, kan du have nogle vaner eller ting, du gerne vil skifte til bedre selv, men det betyder ikke, at du ikke har masser af gode kvaliteter lige nu. At acceptere, at du har gode kvaliteter betyder ikke, at du er indbildsk eller arrogant. Det betyder blot, at du erkender dine styrker. Du ved, hvor du udmærke. Der er intet galt med det.

Den sande test af, om du accepterer dig selv? Når nogen betaler dig en kompliment, hvordan vil du reagere?

Hvis du fortæller dem tak, så det er fantastisk. Men hvis du enten forsøge at aflede kompliment eller fortælle dem, hvorfor det ikke er sandt, du har noget arbejde at gøre på dette område.

Når nogen giver dig en kompliment, acceptere det nådigt, selvom du ikke helt tro på det. Husk, at personen er oprigtig i det, de siger. Hvis du bare trække det ud eller fortælle dem, at de tager fejl, lader det dig både følelse akavet. Sig tak, acceptere deres venlige ord og nyde det faktum, at en anden mener du er temmelig speciel.

3.. Elsk dig selv

Dette er sandsynligvis den sværeste af de skridt til at erobre. Du har lavet en liste over dine positive kvaliteter. Du kan endda acceptere, hvem du er. Men hvordan kan du tage springet til at elske dig selv, fejl og alle?

Først afslutte taler negativt til dig selv. Når du opdager, at du slå dig op eller bagatellisering dig selv for visse adfærd eller tanker, verbalt sige, "STOP!" Hvis du kan, siger det højt og hæk. Det er nok ikke en god idé, hvis du er midt i butikken, medmindre du vil have nogen til at tro, du er klar til at røve stedet, men som minimum er det sige under din ånde.

Når du har stoppet den negative tanke, straks erstatte det med en positiv tanke. Det behøver ikke at være ude af denne verden og noget utroligt, men det behøver at være positiv.

For eksempel, hvis du er ude at spise, og du ønsker at bestille chokolade kage til dessert, kan du høre dit sind begynder at fortælle dig, hvordan du aldrig mister de tyve pounds, fordi du ikke har nogen selvkontrol. I det øjeblik den tanke kommer ind i dit sind og begynder at formulere, sige stop (under dit åndedrag som du er i offentlige), og erstatte det med et mere positiv tanke. Måske vil du minde dig selv om, at du er i stand til at tabe vægt, som det fremgår af de ti pounds, du allerede har tabt.

Du kan beslutte på dette tidspunkt for at bestille et stykke kage og fuldt ud at opleve og nyde det, og dermed tilfredsstille din trang. Eller du kan vælge at bestille det, og kun spise halvdelen, så du kan smage det, men stadig bo på vej til at nå dine mål. Måske tavshed din indre kritiker, og erkende, at du kan bestille det, hvis du ønsker at uden skyld og skam får dig til ikke længere ønsker det. Ligegyldigt hvad beslutning, du foretager, vil du gøre det ikke er baseret på selvlede, men på selv-kærlighed.

Ligesom en forælder elsker deres barn hver dag i deres liv, på trods af ikke altid lide deres adfærd, det samme er tilfældet med selv-kærlighed. Du er en person, der fortjener kærlighed og respekt. Sørg for at du får det, startende med dig.

Aktuelle artikler