5 måder til hurtigt stoppe facebook afhængighed

Heroin, kaffe, cigaretter, hasardspil... Nu kan vi tilføje Facebook til listen over kendte afhængighed. Du har bemærket, at du tjekker din underretninger i badeværelset, grøft dine venner til at chatte med folk, du knap nok kender, eller få irriteret, hvis der kun er få folk på dit foto eller din statusopdatering.

5 måder til hurtigt stoppe facebook afhængighed

Facebook styrer dit liv, og du er en sand narkoman med "det sociale netværk". Men, hvordan du hurtigt stoppe Facebook afhængighed? Der er ingen hurtig løsning - men disse trin kan hjælpe med at løse problemet.

1.. Tænk over den

Først og fremmest, være ærlig og tælle, hvor mange timer, du bruger Facebook. Skriv det ned. I de følgende linjer, nedskrive alle de skadelige virkninger af Facebook. Carry denne liste omkring - og læse det hver gang, før du logger ind

Så, hvis du stadig vælge at logge ind, efter at have tilbragt en vis tid om Facebook, nedskrive de ting du har set, kunne lide eller var væmmes over.

2.. Næste dag

Lover dig selv en dag uden FB. Husk at skrive ned på mængden af ​​tid, du bruger logget ind? Tilbring det gør noget andet - maleri, ser film eller at have sex. Sammenlign de to dage - hvoraf den ene var bedre? Den dag, du havde sex i 3 timer eller dagen du kunne lide nogens indlæg i 3 timer?

Beslut, om du stadig tror, ​​du er afhængig af Facebook, eller det påvirker dit liv i høj grad, og du ønsker at holde op. Slet din konto nu.

3.. Går kold tyrker

Tag internettet for 7 dage, hvis det er muligt. Læs din lille liste, hver gang du faldt behovet for at bruge FB. Afgøre, om det er det værd. Sørg de 7 dage er fyldt med planer og aktiviteter. Sørg for at du har det sjovt.

4.. Roden til problemet

Tænk over på grund af din afhængighed. Kan du lide den godkendelsesstempel på din personlighed kaldet "LIKE"? Har du brug for at vise andre mennesker, hvordan fabelagtig dit liv er, eller hvor smuk du er? Du ved, Guy Richie sagde engang:

Der er noget om dig selv, at du ikke kender. Noget du vil sige slet ikke eksisterer, indtil det er for sent at gøre noget ved det. Den eneste grund til du står op om morgenen, det eneste grund til du lider lorte chef, blod, sved og tårer, er fordi du ønsker at alle skal vide, hvor god, attraktive, generøse, sjove, vilde, og klog du virkelig er.

Frygt eller elsker mig, men venligst tror jeg er speciel. Vi deler en afhængighed. Vi er godkendelse junkier. Vi er alle i det for slag på ryggen og den gyldne ur, fordi vi er bare aber indpakket i jakkesæt tigger om godkendelse af andre. Hvis vi vidste det, ville vi ikke gøre det, og hvis du får en ny chance, du ville spørge: hvorfor?''

Har du en selvværd problem, at du faktisk udluftning gennem Facebook? Behovet for godkendelsen er en fælles ting, men prøv at finde sundere og mere givende måder at lufte den. Prøv konkurrenceidræt eller prøve at få evalueringen på arbejdspladsen. Facebook er ikke reel - det projicerer en surrealistisk billede af dig og dine venner. Det bør omdøbes til "Fakebook".

5.. Vi håber, du vil ikke logge ind igen

Efter syv dage kold tyrker, tænker den reelle betydning af FB. Har du virkelig brug for det så slemt? På hvilken måde påvirker det dit liv? Hvad god brug har det? Har du stadig se dig selv som en FB narkoman?

Log ind? Eller logge ud til gode?

Aktuelle artikler